Megkezdődött a kivitelezés

Megkezdődött a kivitelezés

Metrodom Green

2022.10.04

Elkezdődtek a földmunkák a Metrodom Green telkén, amivel hivatalosan és a gyakorlatban is megindult a kivitelezés. Az értékesítés megkezdésére még egy kicsit várni kell, terveink szerint ingatlanlistánk árakkal és alaprajzokkal jövő év elején lesz elérhető a honlapon. A lakóparkról részletesebb információkat addig is ezen az oldalon találnak. 

The Biebers koncert a Metrodom Parkon
Anyagi támogatás a járványellenes küzdelemhez

Anyagi támogatás a járványellenes küzdelemhez

A Metrodom eddig is mindent megtett ügyfeleink, illetve munkatársaink biztonsága érdekében, ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy segítsük azokat a kisebb közösségeket, melyeknek lakóparkjaink is részei. Ezen gondolat jegyében támogattuk legújabb lakóparkunk, a Metrodom Őrmezőnek otthont adó Újbudát 15 millió forinttal, kifejezetten a járvány elleni védekezéshez való hozzájárulásként.

Munkatársakat keresünk

Aktuális

2020.04.17

Sajnos az elmúlt hetekben mindenhol elbocsátásokról, növekvő munkanélküliségről lehetett olvasni. A Metrodom azonban nem csak hogy nem küldte, küldi el munkavállalóit, de jelenleg is keresünk új munkatársakat több pozícióra, a részleteket itt találja.

Átmeneti intézkedések a veszélyhelyzet alatt

Átmeneti intézkedések a veszélyhelyzet alatt

Aktuális

2020.04.01

Az egészségügyi veszélyhelyzet ellenére, a Metrodom folytatja a munkáját, mind az építkezéseinken, mind irodáinkban, pontosabban munkatársaink otthonaiban. A helyzet, illetve a kijárási korlátozások miatt azonban az irodai ügyintézés, a szerződéskötések és az ingatlanok birtokátruházása tekintetében is jelentősen megváltozott korábbi munkarendünk. Ezekről részletesebben honlapunkról az alábbi, a helyzetnek megfelelően, folyamatosan frissített oldalainkról tájékozódhatnak: 

Az építkezéseken történteket továbbra is nyomon követhetik webkameráinkon keresztül, ahogyan híreink is minden nap frissülnek.

Birtokbaadások ügyfeleink lakásán

Birtokbaadások ügyfeleink lakásán

Aktuális

2020.03.27

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy tekintettel a kijárási korlátozásokra, március 31-től munkatársaink az Ön lakására viszik ki a birtokbaadásra váró ingatlanok kulcsait, iratait. Birtokbaadási futárszolgálatunkat mindaddig működtetjük, amíg erre a szabályok lehetőséget adnak. További részleteket, beleértve az alkalmazott biztonsági intézkedéseket és területi korlátozásokat az időpontot egyeztető ügyfélszolgálati munkatársunktól tudhat meg.

 

Hogyan dolgozik a Metrodom?

Aktuális

2020.03.20

A Metrodomnál az egészségügyi veszélyhelyzet alatt sem állt le a munka, bár ügyfeleink és munkatársaink érdekében alaposan átszerveztük a munkarendet, sűrítettük a takarításokat. A mindenhol látott, a társadalmi távolságtartást szolgáló intézkedéseken túl, néhány egyedi megoldást is bevezettünk, akit érdekelnek a részletek, szeretne bepillantani egy kicsit a Metrodom kulisszái mögé, olvasson tovább!

Gondoskodtunk ügyfeleink és munkatársaink biztonságáról

Gondoskodtunk ügyfeleink és munkatársaink biztonságáról

Aktuális

2020.03.12

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Metrodom megtett mindent ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében. Tárgyalóinkban és a mellékhelyiségekben lehetőség van a kézfertőtlenítésre, és fokozottan ügyelünk a tisztaságra, a higiéniára. Munkatársaink egymással, illetve az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás során kiemelten figyelnek az egészségügyi ajánlások betartására (kézfogás kerülése, utazási korlátozások stb.), és kérjük ügyfeleinket, hogy Önök is legyenek partnereink ebben. Ellenkező értesítésig lakásaink átadása, illetve a szerződések kötése az egészségügyi óvintézkedések mellett folyamatosan zajlik.

Ismét közösen segíthet a Metrodommal!

A Metrodom az elmúlt évek hagyományait követve, idén is gyűjtést rendez különböző rászoruló szervezeteknek, most július 31-ig az Oltalom Karitatív Egyesület, a Bethesda Gyermekkórház és a Befogad-LAK Erdőkertesi Állatvédő Alapítvány részére. Amennyiben szeretne és lehetősége van segíteni, várjuk adományait központi irodánkban, a IX. kerület, Mester u. 83. szám alatt. Az adományozás részleteiről itt olvashat bővebben.

Kiterjesztett valóság a Metrodom appal

Kiterjesztett valóság a Metrodom appal

Töltse le az új Metrodom appot, és élvezze építkezéseink helyszínén a lenyűgöző kiterjesztett valóságot, ahol a valódi környezetben tekintheti meg még nem létező házainkat! Otthonában, a telefonja kijelzőjén 3 dimenzióban nézheti meg az épületeket és valamennyi szabad lakást. Az app további funkcióiról honlapunkon itt olvashat részletesebben, letöltéshez pedig kattintson ide.

Valaki nyert egy lakást