Miért a Metrodom?

A Metrodom több szempontból is más, többet és jobbat nyújt, mint az átlagos lakóingatlan-fejlesztők. Tekintse meg bemutatkozó kisfilmünket, amiben megmutatjuk, hogyan lesz egy család a Metrodom-közösség tagja!  
 

 
Összefoglaltuk, mi az a 7 érv, ami a Metrodom illetve az általunk kínált lakások mellett szól.
 
1. Referenciák
A Metrodom eddig 29 társasházat, illetve közel 5000 lakást épített fel és adott át. Valamennyi házunk rendben megépült, megkapott minden engedélyt (energetikai szempontból a CC korszerű minősítést), bejegyezték a társasházakat, azóta is lelkiismeretesen ellátjuk a garanciát. Oldalunkon valamennyi, már átadott házunkat, részletes leírásokkal, képekkel és videókkal együtt megtekinthetik.
2. Saját kivitelezés
A Metrodom házait saját cégeink, a Metrodom Építő Kft. vagy a Metrodom Kivitelező Kft. építik, így garantálható, hogy a lakások a vállalt határidőben átadásra kerülnek, és a minőség vagy a garancia miatt sem kell aggódni.
3. Banki finanszírozás
Valamennyi projektünk banki finanszírozással épül, azaz biztosítva van, hogy a ház, a külső körülményektől függetlenül elkészül, a megvásárolt lakás pedig annak kifizetése esetén mindenképpen ügyfeleink tulajdonába kerül.
4. Fizetés csak átadáskor
A Metrodom pénzügyi stabilitása eredményezi, hogy fizetési konstrukcióinkat rugalmasan ügyfeleink igényeire szabva alakíthatjuk.
5. Okosotthonok
Lakásaink többek között a Metrodom okosotthon-rendszerével is fel vannak szerelve, amivel a lakás fűtési-hűtési rendszere, világítása és még sok más is tetszés szerint irányítható, ellenőrizhető. A rendszer igény szerint bővíthető, a lehetőségek szinte korlátlanok.
 
6. Naprakész tájékoztatás
Honlapunkon mindig a legfrissebb információkat találja, legyen szó lakásaink árairól, adatairól, a letölthető iratok aktualitásáról. Ezen túl azonban naponta frissülő híreinkből folyamatosan nyomon követheti építkezéseinket és elsőként, azonnal értesülhet újdonságainkról, akcióinkról.
7. Elkötelezettség
A Metrodom valamennyi munkatársa, a mérnökök, ügyfélszolgálatosok, ingatlan-tanácsadók, ügyvédek és mindenki más is szívügyének tekinti, hogy a mi házaink és lakásaink legyenek a legszebbek és legjobbak, hogy ügyfeleink a lehető legelégedettebbek legyenek. Büszkék vagyunk a munkánkra, arra, hogy mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy Budapest, valamint az épített környezet még szebbé váljon!

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL