Tégy egy virtuális sétát lakásainkban!

Fotókon a Lőportár utca

A Berettyó utca után a Lőportár utcai házunkat is végigfotóztuk, és nem csak az épület, de az előtér, a belső kert és a gyerekek számára kialakított játszóhelyek is lenyűgözően festenek a képeken. Reméljük ügyfeleink is hozzánk hasonlóan elégedettek az épülettel, lakásainkkal, melyek használatához sok boldogságot kívánunk mindenkinek!

Bejegyezték a társasházat

A Földhivatal bejegyezte a Lőportár u. 9. társasházat, létrehozva az egyes lakások tulajdoni lapjait, a bejegyző határozatot oldalunk ezen oldaláról tölthetik le az érdeklődők. A tulajdonjog iránti kérelmek már széljegyen vannak, maga a bejegyzés azonban még néhány hónapot igénybe fog venni, amikor ez megtörténik, az érintett tulajdonost külön levélben fogjuk tájékoztatni. 

Visszafizettük a hitelt

Visszafizettük a Lőportár utca projekthitelét a Takarék Bank részére, a bank pedig kiadta a jelzálogjog törléséről szóló nyilatkozatot. A Lőportár utca 9. albetétesítése során ezért a létrejövő külön tulajdoni lapokra ez a jelzáloghitel fel sem fog kerülni, ügyfeleink tulajdonjogát már eleve a tiszta tulajdoni lapokra fogják feljegyezni. 

Ilyen lett az előtér

A mai nap átadott 24 lakás tulajdonosai már élőben láthatták, milyen lett az elkészült ház, a berendezett előtér. Akik még várnak a kulcsokra, azoknak most néhány képen  megmutatjuk, mennyire látványos és elegáns tud lenni egy társasház fogadótere, ahova valóban jó hazaérkezni. 

Költözési információk 1.: Ezt adjuk

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL