Megkaptuk az építési engedélyt

Megkaptuk az építési engedélyt

Jogerőre emelkedett a Metrodom Őrmező építési engedélye, két hét múlva pedig már az alaprajzok és az árak között böngészhetnek az érdeklődők. A lakópark a legfontosabb tudnivalók már most elérhetők honlapunkon, ahogy az építési engedélyt is letölthetik erről az oldalról.

Visszafizettük a hitelt

Visszafizettük a Lőportár utca projekthitelét a Takarék Bank részére, a bank pedig kiadta a jelzálogjog törléséről szóló nyilatkozatot. A Lőportár utca 9. albetétesítése során ezért a létrejövő külön tulajdoni lapokra ez a jelzáloghitel fel sem fog kerülni, ügyfeleink tulajdonjogát már eleve a tiszta tulajdoni lapokra fogják feljegyezni. 

Ilyen lett az előtér

A mai nap átadott 24 lakás tulajdonosai már élőben láthatták, milyen lett az elkészült ház, a berendezett előtér. Akik még várnak a kulcsokra, azoknak most néhány képen  megmutatjuk, mennyire látványos és elegáns tud lenni egy társasház fogadótere, ahova valóban jó hazaérkezni. 

Költözési információk 1.: Ezt adjuk

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

Kiadták a használatbavételit

Kiadták a használatbavételit

A XIII. kerületi Önkormányzat kiadta a Lőportár utca 9. végleges használatbavételi engedélyét, amely a mai napon jogerőre emelkedett. Az első beköltözési nap március 25-én, hétfőn lesz, a tudnivalókról ügyfeleinket legkésőbb holnap estig e-mailben tájékoztatjuk, az értesítő leveleket pedig hétfőn postázzuk. A következő két hétben a költözéssel kapcsolatos legfontosabb információkról, gyakorlati tudnivalókról, a hírek között megjelentetett mini cikksorozatból tájékozódhatnak. Ennek első részét hétfőn olvashatják majd.

Árkádok és fogaskerekek

Miközben a lakásokban javában folynak a hibajavítások, odakint is zajlanak az utolsó kivitelezési munkák. A kertben elkészült a kis játszótér, bár a hótól a képen nem sok látszik belőle. Készülnek az árkádok alá tervezett játékok is, az előtérből megismert jellegzetes fogaskerekes motívumok pedig az árkádok utca felőli kerítésén is visszaköszönnek.