Akció: 2-4 milliós árengedmény City Home lakásokból

Egy éves bejárás

Metrodom Young

2017.09.18

Október 2. és 31. között kerül sor a Metrodom Young-on az egy éves bejárásra, kérjük ügyfeleinket, hogy esetleges javítási igényeiket - ha korábban még nem jelezték volna - honlapunkon keresztül jelentsék be, a szakipari vállalkozók ennek alapján fogják mindenkivel felvenni a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából. A korábban már bejelentett kisebb hibákat, melyek javítását az egy éves bejárásra ígértük, nem szükséges újból bejelenteni.

Bejegyezték a társasházat

Metrodom Young

2017.04.03

A földhivatal 2017. március 31-ével bejegyezte a Metrodom Young társasházat (Pünkösdfürdő utca 38-40.), és megnyitotta az egyes albetéteket. Mivel a projektfinanszírozási hitelt már korábban visszafizettük, valamennyi tulajdoni lap tehermentes lesz. A határozatot honlapunkról ide kattintva töltheti le, a külső banktól hitelt felvevő ügyfeleinket a héten levélben is értesítjük.

Lehet intézni a lakcímkártyát

Metrodom Young

2017.01.26

Pár hete írtunk arról, hogy a lakcímkártya igénylés miatt kis türelmüket kérjük! A héten értesültünk arról, hogy a társasházban a lakások nyilvántartása megtörtént, ennek megfelelően lehet igényelni a lakcímkártyát a Pünkösdfürdő utca 38. lakóinak.

Egyszerre 3 projekthitelt fizettünk vissza

Ahogyan az adás-vételi szerződésekben illetve a honlapunkon is olvasható, a Vágóhíd utca 5/a., az Ambrus utca 3-5., és a Metrodom Young (Pünkösdfürdő utca 38-40.) társasházak az FHB finanszírozásával épültek fel. Ezeket a projekthiteleket múlt héten,  jóval a vállalt határidő előtt előtörlesztettük. Mivel a társasházak bejegyzését követően az FHB jelzáloghitelét valamennyi tulajdoni lapról törlik, így a külső banknál hitelt felvevő ügyfeleink számára várhatóan gyorsabb és egyszerűbb lesz az ügyintézés. 

A lakcímkártyára még várni kell

Metrodom Young

2017.01.02

A lakásokat decemberben átvett ügyfeleink figyelmét szeretnénk felhívni, hogy a használatbavételi engedély kiadásától számítva körül-belül 2-3 hónap, mire a kormányablakoknál lakcímkártyát lehet igényelni. Ennyi időbe telik, amíg a hivatalnál is megjelenik a lakóépület bejegyzése, kérjük, hogy addig legyenek türelemmel, és ezt követően igényeljék meg a lakcímkártyát.

Az utolsó átadások 2016-ban

Metrodom Young

2016.12.30

A Metrodom irodái a két ünnep között zárva vannak, néhány munkatársunk azonban most is azon dolgozik, hogy ügyfeleink még az idén birtokba vehessék lakásukat. A Metrodom Young-on egy nappal az év vége előtt, újabb 10 lakó költözhet be új otthonába, nekik biztosan jól fog kezdődni a 2017-es év.

Fotókon a ház

Metrodom Young

2016.12.21

Akik már átvették a lakáskulcsot saját szemükkel láthatták, hogy milyen lett a ház belülről, milyen a berendezés. Azok kedvéért, akik még a birtokbaadás előtt állnak, kívülről-belülről végigfotóztuk a házat, az elkészült képek itt tekinthetőek meg a galériában. Bízunk benne, hogy élőben is legalább olyan jónak fogják találni a Metrodom Youngot, mint a képeken.

60 lakást már átadtunk

Metrodom Young

2016.12.19

Múlt csütörtökön kezdődött meg a Metrodom Young lakásainak birtokbaadása, az első két napon összesen 60 lakás kulcsait adtuk át a tulajdonosoknak. A héten még szerdán lesz átadási nap, ekkor várhatóan további 35 lakást vesznek birtokba új lakóik. Erre a napra már csak néhány szabad időpont van, de azokna, akik még mindenképpen szeretnék idén megkapni a kulcsokat, december 30-ára szervezünk (korlátozott számú időponttal) egy extra átadási napot.

A leggazdagabb társasház

Metrodom Young

2016.12.16

Csütörtökön megkezdte működését a Metrodom Young társasház, ami többek között azt is jelenti, hogy mostantól mindenkinek fizetnie kell a közös költséget. Ez természetesen ránk is vonatkozik, az át nem adott lakások után a Metrodom fizet. Szerettük volna, hogy a ház ne üres kasszával induljon, ezért rögtön át is utaltunk a számlájára 1,5 millió forint közös költség előleget.