Lakói bejárás Őrmezőn

Lakói bejárás Őrmezőn

Április 23-án és 24-én már leszerződött ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk, hogy még a műszaki átadás előtt megtekinthessék már közel kész állapotú lakásaikat. A konkrét időpontról, a szükséges tudnivalókról és feltételekről a héten mindenkit e-mailben értesítünk.

Beltéri ajtók beépítve

Néhány egyedileg választott extra ajtó kivételével az összes lakásban helyükre kerültek a beltéri ajtók. Ezzel odabent az utolsó szakipari munka is befejeződött, az ellenőrzések és javítások azonban még mindenhol zajlanak, ahogyan a kerti munkák is.

Befejeződött a parkettázás

Három lakás kivételével, ahová még várjuk a kiválasztott, különleges tömörfa parkettát, mindenhol befejeződött a melegburkolat lerakása. A parkettások a felsőbb emeleteken még a szegőlécek lerakását végzik, de április végére teljesen levonulnak az építkezésről.

Kész a szerelvényezés

A burkolók után a gépészek is befejezték a munkát, az utolsó lakásokban is helyükre kerültek a porcelán szaniterek és a csaptelepek. A lakásokban most már csak a parkettázás és a beltéri ajtók beépítése folyik, valamint a festők egy kisebb csapata dolgozik a hibajavításokon. 

Levonulnak a burkolók

Az épületeken belül gyakorlatilag mindenhol befejeződött a hidegburkolás, mind a lakásokban, mind a közös területeken. A burkolók nagyja megkezdte a levonulást, már csak a javításokat, illetve a medence csempézését végzők maradnak az építkezésen.

Térkövezünk a kertben

A kertben is már a befejező munkák zajlanak, a gyalogos sétányok alapjainak elkészülte után hozzáláttunk a térkövek lerakásához. A kerti utak, a lépcsők kivitelezése egész áprilisban tartani fog, az építési kamerán keresztül ezt a munkát is követhetik az érdeklődők.

Ilyenek lesznek a közösségi helyiségek

Őrmezőn a látványos medencén és napozóteraszon kívül gazdag szolgáltatás kínálat is a lakók rendelkezésére áll, edzőterem, szauna, klubszoba és játszósarok is készül. Ezekről honlapunkon található bővebb információ, de a száraz tényeken túl az alábbiakban azt is igyekszünk megmutatni, milyenek is lesznek ezek a jelenleg is készülő helyiségek.

Sátor a kertben

Ahogyan az építési kamerán is látható, sátor alá került a medence. Erre a medece burkolása miatt van szükség, amely áprilisig tart, a sátor lebontása után pedig már az elkészült, végleges állapotban lesz megtekinthető. 

Felfestés a teremgarázsokban

A műgyanta padló elkészülte után a teremgarázsokban hozzáláttunk a beállók, illetve az útburkolati jelek felfestésének. Emiatt a következő két hétben sem lehet lemenni a teremgarázsba beállókat nézni, ilyen irányú szándék esetén kérünk mindenkit, egyeztessen ingatlantanácsadójával az időpontról.