Lakás 2021 Kiállítás a MOMsportban

Lakás 2021 Kiállítás a MOMsportban

Általános

2021.09.23

Péntek reggel 10 órától minden érdeklődőt sok szeretettel várunk a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő lakásvásáron, ahol nem csak teljes kínálatunkat ismerhetik meg személyesen, de kipróbálhatják a Metrodom okosotthon-rendszerét is. A vásár péntektől vasárnapig minden nap 10-18 óráig ingyenesen látogatható védettségi igazolvánnyal. További részletek a Portfolio oldalán olvashatóak.

Költözési információk 4.: csillárszerelés és redőnyrendelés

A költözéssel kapcsolatos sorozatunk előző részében már említettük, milyen fontos a hatékony hűtéshez a megfelelő árnyékolás, amire első sorban a redőnyök beszerelését javasoltuk. És bár még nem volt róla szó, de sokakban felmerülhet a kérdés, hogyan lehet csillárokat rögzíteni a fűtéscsövekkel behálózott mennyezetre. Az alábbiakban ezekkel kapcsolatban adunk néhány tippet.

Költözési információk 1.: Ezt adjuk

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

Kiadták a használatbavételi engedélyt

Kiadták a használatbavételi engedélyt

A budapesti Kormányhivatal szeptember 10-én kiadta a Metrodom Őrmező végleges használatbavételi engedélyét, melyről az értesítést szerdán (szeptember 15.), illetve a birtokbaadással kapcsolatos tudnivalókat néhány napon belül levélben is megküldünk ügyfeleink részére. Az átadások szeptember 23-án, csütörtökön kezdődnek meg, ügyfeleinkkel a befizetések sorrendjében fogjuk egyeztetni az átadási időpontokat.

Véget ért a közvetítés

Őrmezőn befejeztük a kivitelezés élő közvetítését, megszüntettük a kamerákat. A tényleges kivitelezési munkák már amúgy is befejeződtek tavasszal, de gondoltuk nyáron legalább a folyamatosan zöldülő kertre szívesen néznek rá ügyfeleink. Honlapunkon egyébként továbbra is elérhetőek a lakóparkról készült fotók, illetve az azt bemutató videó, reméljük ezek kielégítik az érdeklődők kíváncsiságát.

Így épült fel a lakópark

Az elkészült Metrodom Őrmezőt élőben, illetve a honlapunkra múlt héten kirakott videón is meg lehet tekinteni, most azonban azt is megnézhetik az érdeklődők, miként épült fel a lakópark. Az építkezés 2 évét egyetlen percbe sűrítettük a lenyűgöző time lapse videón, mely ide kattintva látható.

Látványos videón a lakópark

Ügyfeleink az elmúlt hetekben többször is megtekinthették Metrodom Őrmező elkészült épületeit és lakásait, most azonban onnan is megnézhetik, ahonnan eddig még nem, a levegőből. Ezen a látványos videón a kamera valóban mindent körbejár, mindenhova bekukkant, megmutatva nem csak az elegáns lakóparkot, de a hatalmas kertet, és az igazán zöld környezetet is. 

Mérési napok kedden és szerdán

Augusztus 10-én és 11-én, e hét kedden és szerdán lesznek Őrmezőn a mérési napok, melyeken a családtagokkal vagy mesteremberekkel akár órákon át is a lakásban tartózkodhatnak, mérhetnek, fotózhatnak. Kedden délelőtt 9-12, szerdán délután 13-16 óra között az A-D épületekben, kedd délután 13-16 és szerda délelőtt 9-12 óra között pedig az E-G épületekben várjuk ügyfeleinket.