Akció: 2-4 milliós árengedmény City Home lakásokból

Három éves jótállás

Hétfőn volt 3 éve, hogy a kivitelező átadta a Metrodom második házát, a XIII. kerületi Rozsnyai u. 33-at. Az általános jótállás lejártával az elmúlt hetekben kijavítottuk a bejelentett hibákat, az utolsó lakásokba munkatársaink a lakókkal egyeztetve a következő napokban fognak menni. 

Egyéves garanciális bejárás

Szeptember 7-e és 14-e között kerül sor a Rozsnyai utca 33. szám alatti társasházban, az 1 éves garanciális bejárásra és javításokra, melynek keretében elsősorban nyílászáró beállításokat végzünk, és festés repedéseket javítunk. Akinél ilyen jellegű hiba merül fel vagy esetleg más hibát szeretne javíttatni, és korábban ezt még  nem jelezte, azoktól augusztus 28-ig várjuk a bejelentést honlapunkon keresztül. A konkrét javítási időpontot illetően, mindenkivel személyesen vesszük fel majd a kapcsolatot, további tudnivalókat, az előtérben kiragasztott hírdetményben találnak. 

Utolsó beállók

Már csak 5 darab szabad beálló maradt a házban, melyeket most 1.490.000 forintért kínálunk az érdeklődőknek. Szeretnénk felhívni a házban lakó ügyfeleink figyelmét, hogy a beállók várhatóan néhány héten belül értékesítésre kerülnek, ezt követően pedig már nem fogjuk tudni kielégíteni a lakói igényeket.

Elkelt az utolsó lakás

Másfél hónappal a ház költözhetővé válása és két héttel a társasház bejegyzése után elkelt a Rozsnyai u. 33. utolsó lakása is, ezzel hivatalosan is lezárult a Metrodom második magyarországi projektje. Az érdeklődők, illetve a lakók továbbra is megtalálhatják a ház összes anyagát, leírását, fotóit és iratait honlapunkon, a Házaink menüpont alatt.

Reméljük, hogy minden ügyfelünk elégedett lesz a házzal és lakásával, visszajelzéseiket, véleményüket szívesen fogadjuk.

Bejegyezték a társasházat

A földhivatal november 6-ával bejegyezte a Rozsnyai utca 33. társasházat (pontosabban Rozsnyay utca, mert a földhivatal y-nal tartja nyilván az utcanevet),. Ezzel együtt megnyitották az egyes albetétekhez (lakásokhoz) tartozó külön tulajdoni lapokat, melyre széljegyen feltüntették az új tulajdonosokat. A bejegyző határozatot honlapunk szokásos oldaláról tudják letölteni.

November 12.: lakógyűlés

Jövő szerdán este 6 órakor a Rozsnyai u. 33. földszinti előterében a közös képviselő egy "nem hivatalos" lakógyűlésre várja a ház lakóit, azokat is, akik még nem vették birtokba a lakást. Itt egy rövid tájékoztatót követően mindenkinek lehetősége lesz kérdéseket feltenni,  elmondania tapasztalatait, véleményét a ház működésével kapcsolatban,

Szelektív hulladékgyűjtés

A kukatárolóban a lakók már láthatták a szelektív gyűjtőket, amelyekbe a papír- és műanyaghulladékot dobhatják. Kérjük, használják a kukákat, gyűjtsék külön a hulladékot, ezzel nem csak környezetüket védik, de a háznak, azaz saját maguknak is pénzt takarítanak meg. Ha kérdéseik lennének, mit hova dobjanak, a szelektiv.hu-n mindenre választ kaphatnak. a legfontosabbakat azonban mi is összefoglaltuk néhány pontban.

A lakások felét átadtuk

A Rozsnyai utca 33. lakásainak felét már birtokba vették a lakók, önerős ügyfeleinken kívül első FHB-hiteles ügyfeleink is megkapták a lakáskulcsot. Mivel a földhivatali munka (az albetétesítés) is rendben zajlik, reményeink szerint november végéig mindenki beköltözhet új otthonába.