Véget ér az akció, emelkednek az árak

Három éves jótállás

Rozsnyai u. 33.

2017. 08. 04.

Hétfőn volt 3 éve, hogy a kivitelező átadta a Metrodom második házát, a XIII. kerületi Rozsnyai u. 33-at. Az általános jótállás lejártával az elmúlt hetekben kijavítottuk a bejelentett hibákat, az utolsó lakásokba munkatársaink a lakókkal egyeztetve a következő napokban fognak menni. 

Egyéves garanciális bejárás

Rozsnyai u. 33.

2015. 08. 19.

Szeptember 7-e és 14-e között kerül sor a Rozsnyai utca 33. szám alatti társasházban, az 1 éves garanciális bejárásra és javításokra, melynek keretében elsősorban nyílászáró beállításokat végzünk, és festés repedéseket javítunk. Akinél ilyen jellegű hiba merül fel vagy esetleg más hibát szeretne javíttatni, és korábban ezt még  nem jelezte, azoktól augusztus 28-ig várjuk a bejelentést honlapunkon keresztül. A konkrét javítási időpontot illetően, mindenkivel személyesen vesszük fel majd a kapcsolatot, további tudnivalókat, az előtérben kiragasztott hírdetményben találnak. 

Utolsó beállók

Rozsnyai u. 33.

2015. 04. 13.

Már csak 5 darab szabad beálló maradt a házban, melyeket most 1.490.000 forintért kínálunk az érdeklődőknek. Szeretnénk felhívni a házban lakó ügyfeleink figyelmét, hogy a beállók várhatóan néhány héten belül értékesítésre kerülnek, ezt követően pedig már nem fogjuk tudni kielégíteni a lakói igényeket.

November 12.: lakógyűlés

Rozsnyai u. 33.

2014. 11. 07.

Jövő szerdán este 6 órakor a Rozsnyai u. 33. földszinti előterében a közös képviselő egy "nem hivatalos" lakógyűlésre várja a ház lakóit, azokat is, akik még nem vették birtokba a lakást. Itt egy rövid tájékoztatót követően mindenkinek lehetősége lesz kérdéseket feltenni,  elmondania tapasztalatait, véleményét a ház működésével kapcsolatban,

Szelektív hulladékgyűjtés

Rozsnyai u. 33.

2014. 10. 19.

A kukatárolóban a lakók már láthatták a szelektív gyűjtőket, amelyekbe a papír- és műanyaghulladékot dobhatják. Kérjük, használják a kukákat, gyűjtsék külön a hulladékot, ezzel nem csak környezetüket védik, de a háznak, azaz saját maguknak is pénzt takarítanak meg. Ha kérdéseik lennének, mit hova dobjanak, a szelektiv.hu-n mindenre választ kaphatnak. a legfontosabbakat azonban mi is összefoglaltuk néhány pontban.

A lakások felét átadtuk

Rozsnyai u. 33.

2014. 10. 15.

A Rozsnyai utca 33. lakásainak felét már birtokba vették a lakók, önerős ügyfeleinken kívül első FHB-hiteles ügyfeleink is megkapták a lakáskulcsot. Mivel a földhivatali munka (az albetétesítés) is rendben zajlik, reményeink szerint november végéig mindenki beköltözhet új otthonába.

Átadtuk az első lakásokat

Rozsnyai u. 33.

2014. 10. 01.

Tegnap átadtuk a házat a közös képviseletnek, ma pedig rendben birtokba adtuk az első lakásokat, beállókat és tárolókat. Beindítottuk a kazánt, a házban van meleg víz és fűtés, bár utóbbira az enyhe időben még nincs mindenkinek szüksége. Levonult a Metrodom biztonsági őrsége. és két hét múlva a házban lévő irodánkat is kiürítjük - mostantól minden tekintetben a lakóközösségé a társasház. Bízunk benne, hogy valamennyi ügyfelünk elégedett és boldog lesz új otthonában.