Tégy egy virtuális sétát lakásainkban!

Búcsú a Panorámától

Elkelt az utolsó lakás is a Metrodom Panorámán, úgyhogy mi is elbúcsúzunk ettől a lakóparktól, amely az elmúlt 4-5 évben meghatározó része volt a mi életünknek is. Reméljük évek, sőt évtizedek múlva is a város ikonikus zöld épületegyüttese lesz, a lakók és a környékbeliek örömére. 

Utolsó lakások, utolsó lehetőség

A Metrodom Panoráma fissen nemzetközi aranyérmessé vált épületeiben a hónapban várhatóan elkelnek az utolsó lakások is. Az A épületben már tavaly óta nincs szabad lakás, a C épületben a múlt héten foglalták le az utolsót. A B és D épületekben a két-két utolsó lakásból egy-egy már foglalásban van, így aki ebben a különleges lakóparkban szeretne élni, annak ideje gyorsan döntenie, különben már csak másodkézből, igencsak magas áron fog tudni a jövőben vásárolni. 

Nemzetközi győzelmet aratott a Metrodom Panoráma

Nemzetközi győzelmet aratott a Metrodom Panoráma

A Metrodom Panoráma nyerte a rangos, nemzetközi építészeti szövetség, a párizsi FIABCI aranyérmét a középmagas lakóépületek kategóriájában. Ez gyakorlatilag a családi házak és a felhőkarcolók közé eső lakóépületeket jelenti, és sokat elmond, hogy korábban magyar lakóparknak még a nevezettek körébe sem sikerült bekerülnie. Most viszont az amerikai, nyugat-európai és délkelet-ázsiai versenytársakat megelőzve nyerte meg a díjat a Metrodom Panoráma, amire kimondhatatlanul büszkék vagyunk. A FIABCI-ról a szervezet oldalán találhatók részletes információk, ahol az idei díjátadó, illetve a Metrodom Panoráma bemutatkozó filmje is megtekinthető. 

Díj és interjú a Metrodom Panoráma kapcsán

Az Építészfórum is díjazta a Metrodom Panoráma különleges megjelenését és megoldásait, ennek kapcsán pedig interjú jelent meg a honlapon Kiss Gáborral, a kivitelező Metrodom Építő Kft. ügyvezetőjével. Az érdeklődők ebben megismerkedhetnek a lakópark megszületésének körülményeivel, miként és milyen szempontok szerint zajlott a tervezés.

Klipben a Panoráma

A Metrodom Panoráma négy tornya, ahogyan ez már a tervezésükkor is megjósolható volt, a pesti látkép ikonikus részévé vált. Az átadásáról szóló médiabeszámolókon túl már több helyen is megjelent, legutóbb például Curtis és Csondor Kata videoklippjének egyik forgatási helyszíneként, 1 perc 20 másodperctől látható a lakópark.

Újabb díj a Panorámának

Újabb gyártói díjat zsebelt be a Metrodom Panoráma, ezúttal a falazóelemeket szállító Wienerbergertől kaptuk az elismerést. A lakópark az "Innovációs díj" kategóriában kapta meg első helyezettként a 2020-as Építészeti Nívódíjat.

Értékesítés 95%-on

Lassan a Metrodom Panorámán is elfogynak a lakások, ami a lenyűgöző megjelenés, a fákkal és egyéb növényekkel beültetett homlokzat alapján nem is meglepő. Az A épületben már minden lakás elkelt, de a maradék 3 épületben is csak pár lakás maradt, az értékesítettség összességében meghaladta a 95%-ot. 

Ezüstérmet nyert a Panoráma

A Metrodom Panoráma karakteres külsejét jelentős részben a szálcement EQUITON burkolatnak köszönheti. Ez az anyag jellemzően a dizájnra sokat adó középületeken, modern irodaházakon és szállodákon tűnik fel, lakóházakon csak ritkán használják. Utóbbit díjazták a Metrodom Panoráma esetén, a díjátadót az érdeklődők itt tekinthetik meg.

Király Viktor koncert a Metrodom Panorámán

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL