Ismét leteszteltük a céget

Ismét leteszteltük a céget

Általános

2020.11.26

Idén már másodszor teszteltettük le összes munkatársunkat, amivel egyformán védeni kívánjuk dolgozóink és a hozzánk érkező ügyfelek egészségét. Ez azonban a védekezésnek csupán egy kis része, akit érdekel, az alábbiakban megtudhatja, hogyan biztosítjuk hogy ügyfeleink teljes nyugalommal jöhessenek hozzánk bemutatóra, szerződéskötésre, vagy a lakásuk átvételére. 

Folytatás ...

Pénteken délig zárva

Általános

2020.11.26

Tájékoztatjük Ügyfeleinket, hogy november 27-én, pénteken elektromos szerelés, illetve áramszünet miatt központi irodánk csak 12-15 óráig lesz nyitva. Értékesítési irodáink zavartalanul üzemelnek, munkatársaink pedig mindvégig rendelkezésükre állnak e-mailben, illetve mobiltelefonon. 

Bekapcsoltuk a fűtést

Még a múlt héten elindítottuk Őrmezőn a fűtést, és azóta is minden épületben rendben dolgoznak a hőlégszivattyús kazánok, illetve a mennyezeti fűtés. Ez nem csak a munkakomfortot javítja, de gyorsítja is a munkát, hamarabb szárad a festék, a csemperagasztó, a fuga. 

Folyik a vasszerelés

Elkészült a szerelőbeton, és a majdani épület teljes területén folyik az alaplemez vasszerelése. A munkába, az anyagmozgatásba a frissen felállított toronydaru is besegít, az érdeklődők pedig webkamerán át figyelhetik, hogyan növekszik a vasalat.

Szereljük a csapokat

A mosdók és WC-kagylók felszerelését követően, a csaptelepek következnek, jelenleg ezeket rakják fel és kötik be a gépészek. A Hansgrohe által gyártott csaptelepek a porcelán szaniterekhez hasonlóan szintén német gyártmányúak, minőségüket és tartósságukat tekintve pedig ugyancsak a prémium kategóriába tartoznak. 

Videón az elkészült City Home

Videón az elkészült City Home

Elkészült a City Home L és M ütemét, az épületet, a tetőteraszt bemutató rövid videóklipp. A filmet azoknak is érdemes lehet megnézni, akik már jártak az épületben, esetleg már be is költöztek, hiszen a levegőből most olyan módon nézhetik meg a házat, ahogyan arra egyébként nem volna lehetőségük. 

Daruállítás

A mai és a holnapi napon szereljük össze a toronydarut, amit építési kameránkon keresztül élőben is láthatnak az érdeklődők. A darura már az alapozási munkák során is szükség lesz, ahogyan a következő egy évben, az épületszerkezet elkészültéig is.

Így néz ki a termosztát

Őrmezőn gyakorlatilag elkészült a hűtés-fűtési rendszer, a kazánok és a csövek is a helyükön vannak. Még az idén beindítjuk a fűtést is, az érdeklődőknek pedig most megmutatjuk, milyen termosztáttal állíthatják a hőmérsékletet.

Készül a szerelőbeton

A földmunkák elkészülte után hozzáláttunk az alapozáshoz, első lépésként a szerelőbeton elkészítéséhez. Ez fog alapul szolgálni a vasszereléshez, illetve az épület tényleges alapját jelentő lemezalap elkészítéséhez a következő hetekben. 

Meddig maradnak a bevezető árak?

A Metrodom Zugló esetén nem csak a Metrodom házak szokásos vonzereje, a kiemelkedő műszaki tartalom, közösségi szolgáltatások fogták meg ügyfeleinket, hanem a kiváló ár-érték arány is. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezeket az árakat csak korlátozott ideig fogjuk fenntartani, és bár novemberben még nem tervezünk hozzányúlni, ezt követően azonban számítani lehet az árak emelésére. Éppen ezért aki komolyan fontolgatja a vásárlást, annak nem érdemes várnia, mert később nem fogunk tudni a jelenlegi árakkal rendelkezésére állni. 

Ilyen lett a Madarász38