Virtuális séta a mintalakásban

Virtuális séta a mintalakásban

A Metrodom Zuglóban berendezett két hálószobás mintalakásunkat már nem csak helyszíni látogatáson vagy a galériában lehet megnézni. Az érdeklődők ezen az oldalon interaktív, 3 dimenziós viruális túrán járhatják be a lakás minden szegletét, vehetik közelről szemügyre az őket érdeklő kisebb-nagyobb részleteket.

Szereljük a korlátokat

A belső udvarban, ahol a legelőrébb tartunk a homlokzatképzési munkákkal, hozzáláttunk az erkély és teraszkorlátok felszerelésének. A külső, kívülről is látható részeken korlátok megjelenésére még néhány hetet, februárig várni kell. 

Készül az alaplemez

A cölöpözés befejezésével hozzáláttunk az alaplemez készítéséhez. A munka első szakaszában a betonvasak kerülnek a helyükre, ezt követően kerül majd sor az alaplemez kiöntésére.

Hidegburkolás a harmadikon

Nagyjából az épület felénél tart a hidegburkolás, jelenleg már a 3. emeleti lakásokban dolgoznak a burkolók. A közös területeken még nem kezdődött el a munka, ezekre a lakások elkészültét követően, várhatóan márciustól kerül majd sor. 

A legbefolyásosabb 50 között

A legbefolyásosabb 50 között

Általános

2022.01.07

A Portfolio idén is összeállította az 50 legbefolyásosabb építőipari szereplő listáját, akik a legnagyobb befolyással vannak a piaci ingatlanfejlesztésekre, azaz arra, hol és mi épül Magyarországon. A listának immár 6. éve állandó szereplője Kiss Gábor, a Metrodom generálkivitelező cégeinek, a Metrodom Építő Kft. illetve a Metrodom Kivitelező Kft. ügyvezető igazgatója, a Metrodom Csoport műszaki vezetője, aki egyben az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal  Egyesület alelnöke is. 

Cölöpözés a B épületnél

Az  A épületen lassan befejeződik a cölöpözés, illetve a cölöpfejtömbök készítése, így ez a munka a B épület területén folytatódik. Terveink szerint februárra itt is befejeződik a cölöpözés kivitelezése.

Boldog Új Évet!

Boldog Új Évet!

Általános

2022.01.03

A Metrodomnál is megkezdődött a munka, mindenhol folyik a kivitelezés, és irodáinkban is várjuk ügyfeleinket. Bízunk benne, hogy a 2022-es év vírusmentesebb lesz a tavalyinál, mindenkinek boldog új évet és jó egészséget kívánunk!

Ebéd a rászorulóknak

Általános

2021.12.23

Idén a helyzetre való tekintettel nem tartottuk meg céges karácsonyi eseményünket, helyette inkább a rászorulóknak juttattunk meleg ebédet. A Metrodom által biztosított 300 adag meleg étel osztására a Katolikus Karitász szervezésében ma déltől kerül sor Rákoskereszttúron.

Készülnek a fejtömbök

Miközben sorra készülnek a cölöpök, hozzáláttunk az alapozási munka következő szakaszához, a fejtömbök készítéséhez. Ennek során a 2-4 darabból álló cölöpcsoportokat egy-egy vasbetonból készült, úgynevezett fejtömbbel fogjuk össze, amelyek fölé majd az épület súlyát tartó pillérek kerülnek.

Kívül is burkolunk

A C épület Bosnyák utca felé eső részén hozzáláttunk a homlokzatképző munkálatok utolsó szakaszához, a kőburkolat felragasztásához. A Metrodom Zugló épületére több helyen párkánymagasságig valódi mészkő lapok kerülnek, melyek egyszerre teszik karakteressé és elegánssá a lakóparkot. A munkához az adott falszakaszon fűtött fóliasátrakat építünk, így biztosítva az ideális hőmérsékletet ami a kivitelezés minőségéhez és tartósságához szükséges.