Megkezdődött a 2. ütem kivitelezése is

Megkezdődött a 2. ütem kivitelezése is

Az első ütem (A épület) után hozzáláttunk a második ütem (B épület) kivitelezéséhez is, itt is megkezdődtek a földmunkák. A két ütem munkái a jövőben is párhuzamosan haladnak, a B épület átadása várhatóan 2 hónappal fogja követni az A épületét. Az értékesítés megkezdésére azonban februárig még várni kell, addig az A épület még elérhető lakásaiból tudnak választani az érdeklődők. 

Folytatás ...

Negyediken a nyílászárók

A héten már a 4. emeletre ért az ablakok és erkélyajtók beépítése. Terveink szerint novemberben az utolsó nyílászárók is a helyükre kerülnek, ezzel "bezárul" az épület, odabent pedig a télen már temperált térben folyhat a munka.

Kezdődik a műszaki konzultáció

A héten megkezdődnek a műszaki konzultációk, először a földszinti, első és második emeleti lakást vásárló ügyfeleinket keressük meg. A műszaki konzultáció első körében elsősorban a gépészeti és elektromos kiállások helyén lehet változtatni, több dugaljat kérni, áthelyezni a kapcsolókat, a beltéri ajtók nyílását. Erre a legalsóbb emeleteken december 15-ig van lehetőség, a felsőbb emeleteken még a jövő év első hónapjaiban is lehet változtatni. (Az egyes emeletekhez tartozó határidők a műszaki leírás végén találhatóak.)

Levonultak a kőművesek

Az utolsó tégla is a helyére került, a héten pedig levonulnak a kőművesek. Helyüket az 5. emeleten a gépészek veszik át, alattuk a 4. emeletig már teljesen készen van a gépészeti alapszerelés. A gépészeket hamarosan követik a villanyszerelők is, akik jelenleg még a 4-en dolgoznak.

Megkezdődött a hidegburkolás

A földszinti lakásokban megkezdődött a csempézés, illetve a padlólapok lerakása. A burkolók a még szabad lakásokban is dolgoznak, ezekbe lakberendező partnerünk által kiválasztott, különböző stílusú hideg- és melegburkolatok kerülnek be.

Ennyire védett a Metrodom

Ennyire védett a Metrodom

Általános

2021.10.08

A Metrodom dolgozóinak 95%-a oltatta be magát eddig, és most csináltattunk a cégnél egy szerológiai tesztet is mindenkinek. Ennek eredményeként kiderült, hogy a beoltottak 98%-a rendelkezik a kellő védettséghez elegendő antitesttel, és az oltatlanok közül is elegendő antitestjük van mindazoknak, akik már átestek a Covid19-en. A vizsgálatot a jövőben is rendszeresen megismételjük, így garantálva irodáinkban munkatársainknak és ügyfeleinknek is a megfelelő védelmet. 

Megkezdődött a hőszigetelés

Folyamatosan zajlik az állványozás, a külső homlokzat után a belső udvarokban is megkezdődött az állványzat felállítása. Ezzel egyidejűleg a D lépcsőháznál hozzáláttunk a hőszigetelés szereléséhez, ennek első elemeként a 8 centiméter vastag polisztirol lapokat rögzítjük a falakra.

Munkák a tetőn

A tető elkészültével a gépészek is hozzáláttak odafent a munkához, felszerelték a hűtési-fűtési rendszer lelkét jelentő hőszivattyús kazánok kültéri egységeit. Ezzel párhuzamosan készül a vízszigetelés is, amivel október végéig végzünk.

Megkezdődött a beköltözés

Múlt csütörtökön és pénteken összesen 45 lakást adtunk a Metrodom Őrmezőn ügyfeleink részére, ami az összes lakás negyedét jelenti. Az átadások ezen a héten is folytatódnak, reméljük hamarosan mindenki birtokba veheti új otthonát.