Hétvégén nyílt nap a Metrodom Riveren

Hétvégén nyílt nap a Metrodom Riveren

Még vannak szabad időpontok péntekre és szombatra, amikor az érdeklődők megtekinthetik a Metrodom River frissen elkészült első két ütemét. A hasonló méretű lakóparkoknál Magyarországon eddig még nem látott prémium minőség és dizájn mellett többek között lehetőség lesz megtekinteni a tetőteraszról nyíló kilátást, illetve egy teljesen berendezett, különleges penthouse lakást is.

Hivatalos: AA-s a River

Megtörtént a Metrodom River engergetikai tanúsítása, és az előzetesen ígérteknek megfelelően mindkét épület megkapta az AA-s energetikai tanúsítványt. Ez a kiváló minősítés még jelenleg sem számít általánosnak a most épülő új lakások esetén, és önmagában is sokat megmutat a gondos tervezésből és anyagválasztásból.

Indul a próbafűtés

Beindítottuk mindkét épületben a fűtést, a következő napokban már élesben teszteljük a hőszivattyúkat, illetve a kondenzációs gázkazánokat. Ez nem jelenti azt, hogy mostantól az átadásig a maximumon megy majd a fűtés minden lakásban, de a hétvégi nyílt napunkra érkező érdeklődők már maguk is megtapasztalhatják mintalakásunkban, hogyan működik a mennyezetfűtés.

Több száz fa a lakóparkban

Több száz fa a lakóparkban

A Metrodom River 3 hektáros zárt kertje a lakópark egyik legnagyobb és leglátványosabb előnye más társasházakhoz képest. A kertet pedig itt tényleg szó szerint kell érteni, olyan hatalmas mennyiségű növényt, köztük több száz fát ültetünk el az 5 ütem területén, ami néhány év alatt igazi oázissá változtatja a területet. Az alábbiakban az első két ütemre kerülő fákról, melyeknek a telepítése már zajlik, tudhatnak meg részleteket az érdeklődők.

Szereljük a kaputelefonokat

Az alsóbb szinteken lévő lakásokon az utolsó simításokat végezzük, most szereljük fel a kaputelefonok beltéri egységeit. Ez gyakorlatilag egy letisztult, elegáns érintőkijelző, amellyel a videókaputelefon hívásait fogadhatjuk, illetve nyithatjuk mind a lakópark külső kapuját a Budafoki úton, mind a lépcsőház bejárati ajtaját. A Metrodom okosotthon rendszerének köszönhetően ugyanezt egyébként a lakók megtehetik közvetlenül okostelefonjukról is, akár a fotelban ülve, de akár egy másik kontinensről, nyaralás közben is.

Készül az előtér

Az épületek belsejében a végükhöz közelednek a kivitelezési munkák, amit jól mutat, hogy már az előtereket burkoljuk és festjük. Ezek teljes elkészülte december elejére várható, aki pedig kíváncsi rá, hogy a lenti látványtervekhez képest hogyan néz ki élőben, az a december 8-9-ei nyílt napon más közös területek mellett az előtereket is megnézheti.

Kültéri fitnesz

A szabadtéri jóga és Tai Chi terasz mellé kültéri fitnesz gépek is kerülnek, így az edzőteremmel és a szaunával kiegészülve a Metrodom River lakói valóban változatos edzési lehetőségek közül választhatnak majd. A kültéri gépek a Tai Chi és jógaterasszal együtt készülnek el, a december 8-9-ei nyílt napon az érdeklődők többek között ezeket is megtekinthetik majd.

Teraszok és járdák

A központi sétány elkészülte után az épületek körül folytatódik a térkő lerakása. Itt egyrészt a sétányt a bejáratokkal összekötő, illetve az épületek körüli járdák készülnek, másrészt a földszinti teraszok, melyek szintén térkő burkolatot kapnak. 

Utolsó munkák a lakásokban

Lassan befejezéshez közelednek a lakásokon belül a szakipari munkák. A parkettázás, illetve a beltéri ajtók beépítése a 10-11. emeleteken tart, lejjebb pedig már mindenhol az ellenőrzéseket és szükség szerint a javításokat végzik a burkolók, a festők, a villanyszerelők és a gépészek.

Metrodom River: 10 millió engedmény minden lakásból

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL