Megkezdődött a 2. ütem kivitelezése is

Megkezdődött a 2. ütem kivitelezése is

Az első ütem (A épület) után hozzáláttunk a második ütem (B épület) kivitelezéséhez is, itt is megkezdődtek a földmunkák. A két ütem munkái a jövőben is párhuzamosan haladnak, a B épület átadása várhatóan 2 hónappal fogja követni az A épületét. Az értékesítés megkezdésére azonban februárig még várni kell, addig az A épület még elérhető lakásaiból tudnak választani az érdeklődők. 

Folytatás ...

Kezdődik a műszaki konzultáció

A héten megkezdődnek a műszaki konzultációk, először a földszinti, első és második emeleti lakást vásárló ügyfeleinket keressük meg. A műszaki konzultáció első körében elsősorban a gépészeti és elektromos kiállások helyén lehet változtatni, több dugaljat kérni, áthelyezni a kapcsolókat, a beltéri ajtók nyílását. Erre a legalsóbb emeleteken december 15-ig van lehetőség, a felsőbb emeleteken még a jövő év első hónapjaiban is lehet változtatni. (Az egyes emeletekhez tartozó határidők a műszaki leírás végén találhatóak.)

Okosredőnnyel bővül a Metrodom River alapfelszereltsége
Videón a lakópark

Videón a lakópark

Elkészült a Metrodom Rivert bemutató rövid klipünk, amely talán még a látványterveknél is lenyűgözőbben mutatja be a lakóparkot. A film természetesen nem az elkészült épületeket ábrázolja, csupán a számítógép alkotása, de így is sokat segít elképzelni, milyenek lesznek az épületek. A videót a szöveg alatt elindítva, vagy YouTube csatornánkon, ide kattintva tekintheti meg. (Van hang is!)

Kamerák a Riveren

Más építkezéseinkhez hasonlóan a Metrodom Riveren is élőben közvetítjük a kivitelezési munkákat. Tekintettel a projekt méretére, két kamerát is kihelyeztünk, melyeket az érdeklődők honlapunknak ezen az oldalán tudnak követni.