Parketta

A Metrodom lakásaiba különböző, de kizárólag európai gyárakból érkezik a parketta. Minden parkettához a gyári, színben harmonizáló szegőlécet, vagy igény esetén fehéret használunk. Ügyfeleink három féle parkettatípusból választhatnak.
  • Laminált parketta: magas kopásállóság és változatos színek jellemzik, kizárólag lakószobákba és közlekedőbe rakható.
  • SPC (Stone Polymer Composit): kifejezetten nagy igénybevételre tervezett, teljesen vízálló melegburkolat, konyhába, fürdőszobába, WC-be is rakható, hogy teljesen egységes legyen a padló az egész lakásban.
  • Fafurnéros parketta: a valódi tölgyfa tapintása és illata, többféle pácolással is elérhető, a lakószobák mellett akár konyhai igénybevételhez is alkalmas, így az amerikai-konyhás nappalikba is ajánljuk.
Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalon látható színek a fotózási technika, illetve a kijelzők különböző kalibrálása miatt eltérhetnek a lapok valódi színárnyalatától, az itt látható valamennyi termék műszaki irodánkban élőben is megtekinthető! 
 
Az oldalunkon az aktuális kínálat látható, elképzelhető, hogy a műszaki konzultáción a választás időpontjában a parketták egy része már nem lesz elérhető, illetve új termékek kerülnek be a kínálatba.
 
A feltüntetett négyzetméter árak az ÁFÁt tartalmazzák!

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL