Lakás bérlés

AZ ALBÉRLETI DÍJ ÚJ LAKÁSA ÁRÁNAK RÉSZE LEHET!

Vásároljon lakást a Metrodomtól és amíg elkészül, lakjon kedvezményesen a Flatco albérletek egyikében!

A Metrodom és az ingatlan-hasznosítással foglalkozó Flatco csoport különleges és hosszútávú együttműködést kötött, amelynek köszönhetően 2021. április 1-től ügyfeleink a lakásuk átadásáig kedvezményesen bérelhetnek lakásokat a Flatcotól, a Flatco bérlői pedig, amennyiben bérlés helyett tulajdonossá kívánnak válni, kedvezményesen vásárolhatnak új építésű lakást a Metrodomtól.

Kedvezményes lakásbérlés

Amikor valaki régi lakásának eladásából fizeti ki új otthonának árát, akkor gyakori probléma a lakhatás megoldása a két költözés között. Ebben kíván segítséget nyújtani a Metrodom és a Flatco, ugyanis ügyfeleink nem csak a szokásosnál rövidebb (akár két hónapos) időtartamra is bérelhetnek jó minőségű, újszerű lakást, hanem a bérleti díjból is kapnak 15% kedvezményt.

Kedvezményes vásárlás

A Flatco minden ügyfele, akik lakást bérelnek tőlük, a bérleti jogviszony időtartama alatt az általuk megfizetett összes bérleti díj 25%-át kitevő kedvezményt kapnak a megvásárolt lakás árából, de legfeljebb a lakás bruttó vételárának 3%-át.

A fenti kedvezmények egymással, más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonhatók össze. Az akció részletes feltételeit a szabályzat tartalmazza, amely a bal oldali sáv SZABÁLYZAT LETÖLTÉSE gombra kattintva érhető el.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL