Megérkezett a Metrodom Smart App!

Megérkezett a Metrodom Smart App!

A Metrodom River lakópark átadott ütemeinek lakói már élvezhetik az applikáció minden előnyét.

A Metrodomnál kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy lakásainkba olyan, jövőbe mutató megoldásokat építsünk be, amelyek akár évtizedekkel később is képesek lesznek megfelelni az adott kor igényeinek. Az okosotthon rendszerünk továbbfejlesztésének következő állomása a Metrodom Smart App bevezetése, aminek rengeteg olyan funkciója van, amely által kényelmesebbé válik a Metrodom lakástulajdonosok élete. Az applikáció alapbeállításai minden szempontból teljesen testre szabhatóak, így mindenki megtalálhatja benne azokat a beállításokat, amelyek a lakásukat otthonosabbá tehetik.

Folytatás ...

Bejegyezték a társasházat

A körülményekhez képest kifejezetten gyorsan, bő két hónap alatt bejegyezték a Metrodom Panoráma A ütemén a társasházat. Mivel a földhivatalban már nincs személyes ügyintézés, így nekünk is meg kell várnunk a levélben megküldött határozatot, amelyet a többi irathoz hasonlóan, természetesen feltöltünk majd a honlapra. Az egyes tulajdoni lapokat azonban a megfelelő jogosultsággal rendelkezők online már most lekérhetik. Érintett ügyfeleinket a jövő héten levélben külön is tájékoztanti fogjuk.

Változások a birtokba adásokban

Visszafizettük a hitelt

Visszafizettük a projektet finanszírozó OTP Banknak a kivitelezésre felvett hitelt, így az albetétesítés során megnyitott tulajdoni lapokra ez a záloghitel már fel sem fog kerülni. Reményeink szerint a más banktól hitelt felvevő ügyfeleink dolga is egy kicsit könyebb lesz, legalább egy papírral kevesebb fog kelleni a hitel ügyintézése során. 

Irányítószám "változás"

Bár a társasház tulajdoni lapján a földhivatali, hivatalos nyilvántartásban 1046-os irányítószám szerepel a társasház természetbeni címében, sajnos a gyakorlatban ez máshogyan van. A Magyar Posta szerint ugyanis az első Panoráma társasház irányítószáma 1042, és csak az erre az irányítószámra küldött levelek érnek bizotsan (?) célba. 

UPDATE
Ugy tűnik az egyik lakó közbenjárására megoldódott a probléma. A Magyar Posta kiadott egy nyilatkozatot, mely szerint a jövőben egy harmadik irányítószám, a 1047 lesz a Panoráma A hivatalos postai irányítószáma. A posta nyilatkozata az alábbiakban olvasható.

Hogyan NE szereljünk légkondit

Soha nem szerencsés egy ház homlokzatán úgy elhelyezni a légkondicionálók kültéri egységét, hogy az elrontsa az egységes homlokzati képet (és amit mellesleg a jogszabályok is tiltanak). Ezért is alakítottunk ki a Panorámán a legtöbb erkélyhez olyan külső tárolót, amelyben jól megbújhatnak a kültéri egységek. Sajnos a lenti, a Panoráma A épületéről készült képen látható esetben nem csak a homlokzati kép sérül, de ez a fa is, amelyre a berendezés ráfújja a forró levegőt, biztosan el fog pusztulni az első melegebb hónapban. Kár érte.

Megkezdődtek az átadások

A Metrodom Panoráma első épületében reggel megkezdődtek a birtokbaadások, a mai napon várhatóan 20 ügyfelünk veheti át lakása kulcsait. Az átadások holnap folytatódnak, így az első hét végére közel 40-en költözhetnek be az épületbe. 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL