Az igazi otthon

Az igazi otthon

Általános

2020.01.22

Ha kíváncsi, miért érdemes a Metrodomot választani, most egyetlen perc alatt megtudhatja legújabb filmünkből. Akik esetleg jártak a Metrodom Panorámán a nyílt napunkon novemberben, azok számára bizonyára ismerősek lesznek a képek. 

Megkezdődtek az átadások

A Metrodom Panoráma első épületében reggel megkezdődtek a birtokbaadások, a mai napon várhatóan 20 ügyfelünk veheti át lakása kulcsait. Az átadások holnap folytatódnak, így az első hét végére közel 40-en költözhetnek be az épületbe. 

Készítjük a lakásokat az átadásra

A Metrodom alapítása óta hagyománnyá vált cégünknél, hogy munkatársaink év végén a két ünnep között pihenéssel töltik az időt. Bár irodáink most is zárva vannak, a Metrodom Panoráma A épületén egyedüliként az építkezéseinken, most is folyik a munka, munkatársaink a jövő heti átadásra készítik fel a lakásokat és az épületet. Bekapcsoltuk a fűtési- és melegvíz-rendszert, a festők, a burkolók és parkettások az utolsó hibákat javítják, az épületben pedig folyik a takarítás.

Költözési információk 1.: Ezt adjuk

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

Mindenhol fűtünk

A Panoráma A épülete és lakásai már csak a lakókat várják, amíg mi az utolsó javításokat, takarítást csináljuk. Beüzemeltük a kazánokat, mindenhol megy a temperáló fűtés, többek között az előtérben is, amely az első padlófűtéssel rendelkező előterünk. (A lenti kép az előtérről még a nyíltnapon készült.)

Mesés helyszín a wmn.hu-nak

Mesés helyszín a wmn.hu-nak

Régi hagyományt elevenít fel a wmn.hu csapata, színészeket kértek fel, hogy olvassanak fel meséket a gyerekeknek. A meséket advent vasárnapjain lehet megtekinteni - meghallgatni a wmn.hu YouTube csatornáján, az első Thúróczy Szabolcs tolmácsolásában itt látható. És amiért erről a Metrodom honlapján is olvashatnak, annak a helyszín az oka, ugyanis ezt mi biztosítottuk a Metrodom Panoráma mintalakásában.