Több szoba, több engedmény

Bejegyezték a társasházat

A körülményekhez képest kifejezetten gyorsan, bő két hónap alatt bejegyezték a Metrodom Panoráma A ütemén a társasházat. Mivel a földhivatalban már nincs személyes ügyintézés, így nekünk is meg kell várnunk a levélben megküldött határozatot, amelyet a többi irathoz hasonlóan, természetesen feltöltünk majd a honlapra. Az egyes tulajdoni lapokat azonban a megfelelő jogosultsággal rendelkezők online már most lekérhetik. Érintett ügyfeleinket a jövő héten levélben külön is tájékoztanti fogjuk.

Változások a birtokba adásokban

Visszafizettük a hitelt

Visszafizettük a projektet finanszírozó OTP Banknak a kivitelezésre felvett hitelt, így az albetétesítés során megnyitott tulajdoni lapokra ez a záloghitel már fel sem fog kerülni. Reményeink szerint a más banktól hitelt felvevő ügyfeleink dolga is egy kicsit könyebb lesz, legalább egy papírral kevesebb fog kelleni a hitel ügyintézése során. 

Irányítószám "változás"

Bár a társasház tulajdoni lapján a földhivatali, hivatalos nyilvántartásban 1046-os irányítószám szerepel a társasház természetbeni címében, sajnos a gyakorlatban ez máshogyan van. A Magyar Posta szerint ugyanis az első Panoráma társasház irányítószáma 1042, és csak az erre az irányítószámra küldött levelek érnek bizotsan (?) célba. 

UPDATE
Ugy tűnik az egyik lakó közbenjárására megoldódott a probléma. A Magyar Posta kiadott egy nyilatkozatot, mely szerint a jövőben egy harmadik irányítószám, a 1047 lesz a Panoráma A hivatalos postai irányítószáma. A posta nyilatkozata az alábbiakban olvasható.

Hogyan NE szereljünk légkondit

Soha nem szerencsés egy ház homlokzatán úgy elhelyezni a légkondicionálók kültéri egységét, hogy az elrontsa az egységes homlokzati képet (és amit mellesleg a jogszabályok is tiltanak). Ezért is alakítottunk ki a Panorámán a legtöbb erkélyhez olyan külső tárolót, amelyben jól megbújhatnak a kültéri egységek. Sajnos a lenti, a Panoráma A épületéről készült képen látható esetben nem csak a homlokzati kép sérül, de ez a fa is, amelyre a berendezés ráfújja a forró levegőt, biztosan el fog pusztulni az első melegebb hónapban. Kár érte.

Megkezdődtek az átadások

A Metrodom Panoráma első épületében reggel megkezdődtek a birtokbaadások, a mai napon várhatóan 20 ügyfelünk veheti át lakása kulcsait. Az átadások holnap folytatódnak, így az első hét végére közel 40-en költözhetnek be az épületbe. 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL