Tégy egy virtuális sétát lakásainkban!
Mintalakás a Teve utcában

Mintalakás a Teve utcában

Akit érdekel, milyenek lesznek a Metrodom River vagy a Metrodom Green penthouse lakásai, azok a Teve utcai értékesítési irodánkban, pontosabban az általunk kivitelezett épület tetején kialakított mintalakásunkban kielégítheti kíváncsiságát. A 90 nm-es, nagy teraszos, 2 hálószobás lakást, másik két épületünknél is választható burkolatokkal, szaniterekkel és csaptelepekkel kiviteleztük, a végeredmény pedig, ahogy a képeken is látható, igazán lenyűgöző lett. A lakás megtekintéséhez kérjük egyeztessen időpontot ingatlantanácsadóinkkal.

Teve szobor a Teve utcában

Teve u. 33.

2023.03.16

Ahogy a lenti képen is látható, új szobor került felállításra a Teve utcában a Metrodom irodaház elé, mely magát az utca névadóját ábrázolja. A szobor ugyan messze nem akkora, mint a Szél Kálmán térhez került Csodaszarvas, sőt, még életnagyságúnak sem mondható, de bízzunk benne, hogy az utca lakói így is szeretni fogják a kis bronzjószágot.

Hamarosan költözünk!

Hamarosan költözünk!

Teve u. 33.

2022.12.02

2014. augusztusában költöztünk a City Home lakópark irodáiba, hogy minél közelebb lehessünk ügyfeleinkhez. Közel 8 éve a Mester u. 83./C szám alatt található irodákban dolgozunk, ennyi idő után egy kicsit a mi otthonunk is lett a lakópark, de kinőttük, és most új, helyre egy saját fejlesztésű irodaházba költözünk.

Mivel nem csak ügyfeleink körében népszerű a XIII. kerület és környéke, mi is nagyon szeretjük, éppen ezért esett a választásunk a Váci úti iroda folyosó közelében található Teve utcára.

Rengeteg tervezés és munka után örömmel jelentjük be, hogy 2023. tavaszán már egy innovatív és zöld környezetben várjuk új, és meglévő ügyfeleinket.

Megkezdtük a Teve utcai házunk átadását

Teve u. 33.

2022.06.03

Elkészült a Metrodom kivitelezésében épülő második, 199 lakásos lakóház, melyet az ingatlanhasznosítással foglalkozó Flatco rendelt tőlünk. A lakásokat az elkövetkező hetekben folyamatosan adjuk át, a berendezés pedig az első emeleten már el is kezdődött. Aki bérlőként szeretné megtapasztalni, milyen egy modern, minden kényelemmel felszerelt Metrodom házban élni, a Flatco honlapjáról, illetve Facebook oldaláról tud tájékozódni, illetve náluk jelezheti érdeklődését. 

Kiscicák a Tevén

Teve u. 33.

2021.07.08

Nem, a cím ellenére sem váltottunk profilt, nem nyitottunk állatkertet. Viszont  a Teve utcai építkezésünkön találtunk 3, három hónap körüli kiscicát. A macskákat átmeneti gondozásba vettük, egyiküknek (a vörösnek) már van is gazdája, de aki a lenti képek alapján kedvet érez egy kis fekete befogadásához, ne habozzon. E-malilben jelentkezni az info@metrodom.hu címen lehet.

Túl vagyunk a bontáson

Teve u. 33.

2020.01.29

Legújabb XIII. kerületi projektünk, a Teve utca 33. előkészületi munkái rendben haladnak, az elmúlt hónapokban lebontottuk a telken található régi épületeket. A következő hetek a sitt elszállításával telnek, márciusban pedig megkezdődhetnek az előzetes földmunkák.

Újabb Metrodom-ház épül a XIII. kerületben

Újabb Metrodom-ház épül a XIII. kerületben

Nem csak ügyfeleink körében népszerű a XIII. kerület, mi is nagyon szeretjük a környéket, ezért is esett a választásunk ismét egy itteni telekre. Legújabb társasházunk a Teve u. 33-41. alatt épül meg, a 200 lakásos ház tervezése már folyamatban van, a kivitelezés és az értékesítés pedig várhatóan jövő márciusban kezdődik meg.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL