Társadalmi felelősség

Ingatlanfejlesztő cégként, a Metrodom eleve kiemelt felelősséggel tartozik a munkájáért, mivel épületeink többek egyszerű lakóhelyeknél, azok részei környezetünknek, a városképnek. Lakóházainkat annak tudatában tervezzük, hogy azokat várhatóan több mint egy évszázadon át fogják használni és látni az emberek. Büszkék vagyunk a munkánkra, az annak eredményeként megszülető épületekre, utakra és parkokra, de a Metrodom munkatársainak közössége ennél többet is kíván tenni.

 

A Metrodom pénzbeli támogatást nyújt olyan alapítványoknak, szervezeteknek, melyek célja a legelesettebbek, a leginkább rászorulók segítése, különös tekintettel a gyermekekre, illetve a szegénység elleni küzdelemre. A kiválasztásnál fontos szempont a hitelesség és az eredményesség, annak biztosítása, hogy a támogatásunk valóban elérje a kitűzött célt. Emellett rendszeresen szervezünk olyan kampányokat, amelyekben munkatársaink konkrét célok érdekében fognak össze, hogy segíthessünk.

Karitatív tevékenységeink:

Migration Aid

A Metrodom által 2022-ben támogatott alapítványok:

Magyar Református Szeretetszolgálat

Démétér Ház

Budakeszi Vadaspark

Utcáról Lakásba! Egyesület

Befogad-LAK Állatmenő ALAPÍTVÁNY

Üveghegy Kulturális, Örökségi, Környezetvédelmi és Közösségfejlesztési Alapítvány

A Metrodom által 2021-ben támogatott alapítványok:

Befogad-Lak Állatvédő Alapítvány Erdőkertes

Veresegyházi Segítő Angyalok Egyesülete

Helyi Mérték Alapítvány

"Szól a szív..." Alapítvány

Fény Felé Alapítvány

PIROS ORR Bohócdoktorok Alapítvány

Strokeinfo Alapítvány

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány

Felzárkózunk Alapítvány

A Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány

Léleklánc Állat- és Környezetvédő Alapítvány

Ha szeretné, hogy alapítványát, az alapítványa által kitűzött célokat támogassuk, kérjük, bemutatkozó levelét, a célokat, az eddigi eredmények bemutatását e-mailben küldje el nekünk a csr@metrodom.hu címre. (A Metrodom CSR bizottságáról, annak működéséről oldalt olvashat részletesebben.) Az egy-egy negyedév végéig beérkező kérelmekről a következő hónapban dönt a bizottság, a döntést honlapunkon közzétesszük, de arról az egyes pályázókat külön is értesítjük.

Korábbi támogatottjaink   TOVÁBB >>>