Társadalmi felelősség

Ingatlanfejlesztő cégként, a Metrodom eleve kiemelt felelősséggel tartozik a munkájáért, mivel épületeink többek egyszerű lakóhelyeknél, azok részei környezetünknek, a városképnek. Lakóházainkat annak tudatában tervezzük, hogy azokat várhatóan több mint egy évszázadon át fogják használni és látni az emberek. Büszkék vagyunk a munkánkra, az annak eredményeként megszülető épületekre, utakra és parkokra, de a Metrodom munkatársainak közössége ennél többet is kíván tenni.

A Metrodom pénzbeli támogatást nyújt olyan alapítványoknak, szervezeteknek, melyek célja a legelesettebbek, a leginkább rászorulók segítése, különös tekintettel a gyermekekre, illetve a szegénység elleni küzdelemre. A kiválasztásnál fontos szempont a hitelesség és az eredményesség, annak biztosítása, hogy a támogatásunk valóban elérje a kitűzött célt. Emellett rendszeresen szervezünk olyan kampányokat, amelyekben munkatársaink konkrét célok érdekében fognak össze, hogy segíthessünk.

Ha szeretné, hogy alapítványát, az alapítványa által kitűzött célokat támogassuk, kérjük, bemutatkozó levelét, a célokat, az eddigi eredmények bemutatását e-mailben küldje el nekünk a csr@metrodom.hu címre. (A Metrodom CSR bizottságáról, annak működéséről oldalt olvashat részletesebben.) Az egy-egy negyedév végéig beérkező kérelmekről a következő hónapban dönt a bizottság, a döntést honlapunkon közzétesszük, de arról az egyes pályázókat külön is értesítjük.