Csempe

Ügyfeleink a legnagyobb lengyel gyár, az Opoczno csempéi és padlólapjai közül választhatnak hidegburkolatot lakásaikba. Amennyiben a bemutatott választékban nem találna kedvére valót, úgy felár fizetése mellett partnerünk, a Rustic Fürdőszoba Stúdió teljes kínálata a rendelkezésére áll.
 
Magukon a lapokon túl Ön dönthet a fugáról és az élvédőről (bővebb információk bal oldalon/lent), valamint a burkolási mintáról is. Utóbbiban többféle típusmintával segítjük, de egyéni elképzeléseit is megvalósítjuk. Egyes burkolásoknál (pl. diagonális) a nagyobb anyag, illetve munkaigény miatt felárat számíthatunk fel. 
 
Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalon látható színek a fotózási technika, illetve a kijelzők különböző kalibrálása miatt eltérnek a lapok valódi színárnyalatától, az itt látható valamennyi termék műszaki irodáinkban élőben is megtekinthető! 
 
A rendelés leadásáig előfordulhat, hogy a gyár egyes termékeket kivon a forgalomból, ezért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

A feltüntetett négyzetméter árak az ÁFÁ-t tartalmazzák, a bordűrök és dekorlapok darabárasok, ezek árairól a műszaki konzultáción tájékozódhat!
 
Az oldalon látható termékek a 2022-ben, vagy ezt követően átadásra kerülő lakóparkjainkban választhatóak, illetve kerülnek beépítésre. Korábban, 2021-ben, vagy ezt megelőzően átadott lakóparkjainkban más termékek találhatóak. 
 
A teljes méretű tablókért kattintson a képekre! 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL