Csempe

Ügyfeleink a legnagyobb lengyel gyár, az Opoczno csempéi és padlólapjai közül választhatnak hidegburkolatot lakásaikba. Amennyiben a bemutatott választékban nem találna kedvére valót, úgy felár fizetése mellett partnerünk, a Rustic Fürdőszoba Stúdió teljes kínálata a rendelkezésére áll.
 
Magukon a lapokon túl Ön dönthet a fugáról és az élvédőről (bővebb információk bal oldalon), valamint a burkolási mintáról is. Utóbbiban többféle típusmintával segítjük, de egyéni elképzeléseit is megvalósítjuk. Egyes burkolásoknál (pl. diagonális) a nagyobb anyag, illetve munkaigény miatt felárat számíthatunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalon látható színek a fotózási technika, illetve a kijelzők különböző kalibrálása miatt eltérnek a lapok valódi színárnyalatától, az itt látható valamennyi termék műszaki irodáinkban élőben is megtekinthető! A rendelés leadásáig előfordulhat, hogy a gyár egyes termékeket kivon a forgalomból, ezért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

A feltüntetett négyzetméter árak az ÁFÁt tartalmazzák, a bordűrök és dekorlapok darabárasok, ezek árairól a műszaki konzultáción tájékozódhat!

A teljes méretű tablókért kattintson a képekre!