Véget ér az akció, emelkednek az árak
Egy éves bejárás

Egy éves bejárás

November 28-a és december 9-e között kerül sor a Szent László út 41-43. számú ház alatti egy éves garanciális bejárása. Ennek keretében elsősorban nyílászáró beállításokat végzünk, és festés repedéseket javítunk. Kérjük Önöket, hogy az eddig még be nem jelentett hibákat 2016. november 22-ig szíveskedjenek bejelenteni! A bejelentést honlapunkon keresztül, illetve a garancia@metrodom.hu címre emailben tudják megtenni.

Eladtuk az utolsó beállót is

A Szent László úton elkelt az utolsó beálló is. Mostantól a házban már nincs feladatunk, ezzel a 127. hírrel köszönünk el az ott lakó ügyfeleinktől! Természetesen, ha bármi olyan kérdésük van, amiben kompetensek vagyunk, szívesen állunk rendelkezésükre, valamint garanciával kapcsolatban is kereshetnek bennünket!

Készülhet a lakcímkártya

Bejegyezték az okmányirodában az új társasház címét, mostantól a tulajdonosok mehetnek új lakcímkártyát kérni. A ház hivatalosan is két postacímet kapott, az A épületből Tatai utca 16-18., a B épületből Szent László út 41-43. lett.

A lakások negyedét már átvették

Az első két átadási napon összesen 18 lakást adtunk át ügyfeleink részére, a következő hetekben várhatóan további 20-25 család veszi át lakáskulcsait. A házban megkezdődött az élet, sorra költöznek be a lakók, nagy a mozgás. A beköltözők figyelmét ezúton is felhívjuk, hogy a költözési hulladékot, csomagolóanyagot a kukatárolóba, lapra hajtogatva helyezzék el, ahonnan azokat folyamatosan szállítják el!

Van választási lehetőség

Nagyon sok energiát fordítunk arra, hogy a Metrodom-házak megjelenése, közvetlen környezete kívül-belül stílusos és elegáns legyen. Azért, hogy a folyosókon is megmaradjon ez a kép, a Szent László úti lakásokhoz lábtörlőt is adunk, pontosabban egy lábtörlő-családot, melynek tagjaiból a lakók választhatnak. A kínálatot a lenti képen tekinthetik meg.

Kiküldtük az értesítőket

Valamennyi ügyfelünknek, aki megadta nekünk az e-mail címét, kiküldtük a birtokbaadással és a fizetéssel kapcsolatos értesítést. A leveleket az ünnep után a mellékletekkel együtt postai úton is megküldjük. Reméljük, március 22-én sokan ott lesznek az első birtokbaadási napon, ezért holnaptól honlapunkon útnak indítjuk az átadással, a költözéssel kapcsolatos mini-sorozatunkat a hírfolyamban.

Utolsó bejárási nap

Felhívjuk minden, a Szent László úton lakást vásárolt ügyfelünk figyelmét, hogy már csak egy alkalommal lesz lehetőség a lakásokba bejutni és bepakolni,  március 9-én szerdán, az az holnap, 8.30 és 16.30 között, előzetes bejelentkezésre nincs szükség, munkatársunk ezen a napon mindvégig a lakók rendelkezésére áll! Ezt követően már csak birtokbaadáskor fognak tudni bemenni a lakásokba, viszont azt követően bármikor.

Jogerőre emelkedett a használatbavételi

A mai napon kézhez kaptuk a XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal határozatát, mely szerint 2016. március elsején jogerőre emelkedett a Szent László út 41-43. társasház használatbavételi engedélye. A használatbavételi engedélyt, illetve a jogerősítő végzést honlapunkról a szokásos oldalról le tudják tölteni, a fizetésről és a birtokbaadásról tájékoztató levelet jövő héten postázzuk ügyfeleinknek, az első átadási nap március 22-én kedden lesz.

Mi már átutaltuk a közös költséget

Mivel a társasház most fogja megkezdeni a működését, nem csak adóssága, de pénze sincs még. Azért, hogy biztosan  ne legyen semmiben fennakadás, a Metrodom már át is utalta az első havi közös költségét. Bár a tárolók többsége és a lakások mindegyike elkelt, birtokbaadásig mi álljuk a közös költséget, ezért is teljesítettük már az utalást. A társasház számlaszámát ahova a későbbiekben a közös költséget majd fizetni kell, honlapunkon itt találhatja meg, de benne lesz a birtokbaadáskor adott tájékoztatóban is.