Szabja személyre lakását!

Az új építésű lakás egyik nagy előnye, hogy a lakás sok mindenben az egyedi igényekhez igazítható. Erre a Metrodomnál is lehetőség van, műszaki konzulenseink segítségével lehet változtatni az eredeti műszaki tartalmon, illetve választani a burkolatok és ajtók közül. Az, hogy milyen változtatási lehetőségek vannak, elsősorban az építkezés állásától függ. A konkrét időpontokat minden házunknál a Műszaki tartalom menüpont alatt találja, a Határidők című keretes dobozban. A határidőket szintén tartalmazzák az adásvételi szerződés mellékletét képező műszaki leírások, melyek aktuális változata honlapunkról is letölthető (az egyes lakóparkoknál a műszaki tartalom oldalról).
 
A műszaki egyeztetések két szakaszban, két különböző időpontban történnek meg. Amennyiben extra termékeket, munkálatokat rendel, ez a lakás műszaki tartalmát megváltoztatja, a vételárat pedig megnöveli. A feláras termékek rendelése ezért az előszerződés (vételár és műszaki tartalom) módosítását jelenti. A módosítás plusz költségét a szerződésmódosítással egyidejűleg teljes egészében meg kell fizetni, enélkül a módosítások nem kerülnek megvalósításra.
A lakás vételárával megegyező módon az extra termékek felárát - mivel azok a lakás vételárában jelennek meg - a lakásokra aktuálisan vonatkozó áfával kell megfizetni. Az építkezés kezdetén, szabadon dönthet a lakáson belüli falak, a gépészeti- és elektromos kiállások, a fürdőszobai fűtőtestek helyéről, akár az alaprajzot is teljesen átalakíthatja. Változtatás esetén, érintett szakáganként (építészet, gépészet, elektromosság)  20.000 forint + ÁFA díjat számolunk fel a terv módosításáért.
 
1. Falak, gépészet, elektromosság

Az első egyeztetés még azelőtt lezajlik, hogy a szerkezet elérné az adott emeletet. Ekkor van lehetőség - a műszaki adottságok keretei között -falakat mozgatni, áthelyezni az ajtókat, a mosdót, mosogató- és mosógép-kiállást. Lehetőség van zuhanytálcára cserélni a kádat, kádra a zuhanytálcát, légkondicionáló alapszerelést lehet rendelni. Át lehet helyezni a világítás kiállásait, a villanykapcsolókat, plusz dugaljakat lehet kérni. Bizonyos határok között mozgatni lehet a WC-t és a radiátorokat, a beltéri ajtókat.

2. Burkolatok és beltéri ajtók
A gépészeti alapszerelés alatt tartjuk az egyeztetések második körét. Ekkor lehet kiválasztani a fürdőszobai és konyhai csempéket, a padlólapokat, a parkettát és a beltéri ajtókat. Kínálatunk sokféle alapáras és feláras csempét és padlólapot tartalmaz, melyek honlapunkon is megtekinthetők. Ha ezekből nem talál kedvére valót, beszállító partnerünk rendkívül széles választékából anyagi lehetőségeinek megfelelően kedvére válogathat.
A hidegburkolattal együtt választhatnak fugaszínt, élvédő-típust, burkolatváltó profilt, ezeket a mintákat műszaki konzulenseinknél lehet megtekinteni.
A beltéri ajtóknál a színeken kívül sok más lehetőség is rendelkezésre áll a személyre szabáshoz. Lehet üvegbetétet kérni, többféle üveg típus, illetve kivágási minta választható. Kilincsekből is van választék, az alapáras mellett több különböző stílusú és felületű kilincs található feláras kínálatunkban.
 
A fentieken túl, máshonnan származó, ügyfeleink által hozott termékek beépítését semmilyen körülmények között, felár ellenében sem vállaljuk. Ugyanakkor bizonyos keretek között lehetőség van a kiviteli munkák egy részének elhagyására, a műszaki tartalom csökkentésére (hidegburkolat, parketta, beltéri ajtók részleges elhagyása stb.), ennek feltételeiről és a lehetőségekről vásárlás előtt érdeklődjön ingatlantanácsadójánál, vásárlás után pedig műszaki konzulensünktől. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy ha CSOK-ot szeretne igényelni, nem csökkentheti a lakás műszaki tartalmát, mert a jogszabályok szerint a CSOK csak az ingatlan 100%-os készültsége esetén folyósítható.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL