Több szoba, több engedmény
Újabb nemzetközi díj a Metrodomnak

Újabb nemzetközi díj a Metrodomnak

Ismét van miért büszkének lennünk, hiszen újabb elismerésről adhatunk hírt. A Metrodom kivitelezésében épült, Flatco Budapest tulajdonában lévő Bárd apartmanház a FIABCI World Prix d'Excellence Awards 2023 Lakossági Alacsony Ház kategóriájában WORLD SILVER WINNER minősítést kapott. A Miamiban megrendezett eseményen, Kiss Gábor a Metrodom Építő Kft. ügyvezetője és Pongrácz Tamás Műszaki vezetőnk vehette át a rangos díjat. A világ minden tájáról kiváló ingatlanfejlesztők, kiemelkedő projektjei közül ez az igazán figyelemre méltó nemzetközi elismerés bizonyítja a Metrodom ingatlanok értékét.

Átadtuk a Bárd utcai házat

Átadtuk a Bárd utcai házat

Bárd u. 2.

2021.06.17

Elkészült és átadásra került a Metrodom első bérháza, a IX. kerületi Bárd u. 2-ben, melyet az ingatlanhasznosító Flatco-csoport megbízásából és részére építettünk. Az épület kívül-belül is igazán lenyűgöző lett, az érdeklődők pedig már megtekinthetik, igény esetén bérbe vehetik a lakásokat, üzlethelyiségeket. A lakásokról a képeket oldalunkon is meg lehet tekinteni, de aki élőben is szeretné látni, az a Flatco munkatársaival tud időpontot egyeztetni. 

Közterület rendezés a ház körül

Bárd u. 2.

2021.03.31

A Bárd u. 2. alatt, a Metrodom kivitelezésében épülő, 256 lakásos bérház, gyakorlatilag elkészült. Ahogyan a lenti képen is látható, már a két épületszárny között lévő, a földszinti teremgarázs tetején kialakított belső kert is készen van. Jelenleg az épület körüli befejező munkák zajlanak, a Bárd, a Nádasdy és a Tóth Kálmán utcában a térkőburkolat lerakása folyik, áprilisban itt is mindennel elkészülünk.

Megkezdődött az átadás

Bárd u. 2.

2021.02.22

Gyakorlatilag elkészült első bérházunk, a Flatco számára épített, Bárd u. 2. A múlt héten megkezdődtek a műszaki átadások a megrendelő részére, hetente adunk át egy-egy emeletet. Egyúttal megkezdődött a lakások berendezése, de ezek megtekintésére az érdeklődőknek még körülbelül 3 hónapot várnia kell. 

Bárd utca: kezdődnek a műszaki átadások

Bárd u. 2.

2021.01.26

Időről időre a külső megrendelésre, bérháznak készülő 9. kerületi Bárd utcai házunkról is hírt adunk, legutóbb például néhány fotón mutattuk meg a homlokzatot. A 4. emeletig már teljesen elkészültek a lakások, ezeket február folyamán elkezdjük átadni a megrendelő részére, márciusban pedig a felsőbb emeleten lévő lakásokat is átvehetik majd. 

Hírek a Bárd utcából

Bárd u. 2.

2020.12.10

Bár a Bárd utcai magánbérháznak a Metrodom csupán kivitelezője, a leendő bérlőket bizonyára érdekli, hogy amint a lenti fotókon is látható, a külső munkálatok lassan befejeződnek, már csak a közterület rendezése van hátra. Odabent is jól haladunk, a lakások fele már teljesen elkészült, így a használatbavételi engedély kiadását és a berendezést követően az első bérlők akár fél év múlva beköltözhetnek.

Az elmúlt 80 év legnagyobb magán bérházát építjük

Megrendelőnk, az ingatlanhasznosítással foglalkozó Flatmosphere Kft. megbízásából a Metrodom építi a világháború óta legnagyobb hazai magánbérházat. A IX. Bárd utca 2. alatti 256 lakásos épületet jövő tavasszal adjuk át, az alábbiakban pedig néhány látványtervet is megmutatunk róla. Akit érdekelnek a részletek, annak a Világgazdaság cikkét ajánljuk a figyelmébe.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL