Mindenkinek jól jöhet plusz egy szoba!

Mindenkinek jól jöhet plusz egy szoba!

Vásároljon lakást Metrodom River lakóparkunkban most szobánként 5 millió Ft kedvezménnyel, és váltsa valóra álmait prémium környezetben! Legyen szó gyerekszobáról, dolgozószobáról, gardróbról vagy egy olyan helyiségről, ahova bármikor visszavonulhat egy kicsit relaxálni, nyári akciónk keretén belül most könnyedén megvalósíthatja elképzeléseit. A részletekért kattintson ide vagy keresse ingatlantanácsadóinkat. Az elérhető lakások listáját itt találja.
Folytatás ...
Újabb nemzetközi díj a Metrodomnak

Újabb nemzetközi díj a Metrodomnak

Ismét van miért büszkének lennünk, hiszen újabb elismerésről adhatunk hírt. A Metrodom kivitelezésében épült, Flatco Budapest tulajdonában lévő Bárd apartmanház a FIABCI World Prix d'Excellence Awards 2023 Lakossági Alacsony Ház kategóriájában WORLD SILVER WINNER minősítést kapott. A Miamiban megrendezett eseményen, Kiss Gábor a Metrodom Építő Kft. ügyvezetője és Pongrácz Tamás Műszaki vezetőnk vehette át a rangos díjat. A világ minden tájáról kiváló ingatlanfejlesztők, kiemelkedő projektjei közül ez az igazán figyelemre méltó nemzetközi elismerés bizonyítja a Metrodom ingatlanok értékét.

Átadtuk a Bárd utcai házat

Átadtuk a Bárd utcai házat

Bárd u. 2.

2021.06.17

Elkészült és átadásra került a Metrodom első bérháza, a IX. kerületi Bárd u. 2-ben, melyet az ingatlanhasznosító Flatco-csoport megbízásából és részére építettünk. Az épület kívül-belül is igazán lenyűgöző lett, az érdeklődők pedig már megtekinthetik, igény esetén bérbe vehetik a lakásokat, üzlethelyiségeket. A lakásokról a képeket oldalunkon is meg lehet tekinteni, de aki élőben is szeretné látni, az a Flatco munkatársaival tud időpontot egyeztetni. 

Közterület rendezés a ház körül

Bárd u. 2.

2021.03.31

A Bárd u. 2. alatt, a Metrodom kivitelezésében épülő, 256 lakásos bérház, gyakorlatilag elkészült. Ahogyan a lenti képen is látható, már a két épületszárny között lévő, a földszinti teremgarázs tetején kialakított belső kert is készen van. Jelenleg az épület körüli befejező munkák zajlanak, a Bárd, a Nádasdy és a Tóth Kálmán utcában a térkőburkolat lerakása folyik, áprilisban itt is mindennel elkészülünk.

Megkezdődött az átadás

Bárd u. 2.

2021.02.22

Gyakorlatilag elkészült első bérházunk, a Flatco számára épített, Bárd u. 2. A múlt héten megkezdődtek a műszaki átadások a megrendelő részére, hetente adunk át egy-egy emeletet. Egyúttal megkezdődött a lakások berendezése, de ezek megtekintésére az érdeklődőknek még körülbelül 3 hónapot várnia kell. 

Bárd utca: kezdődnek a műszaki átadások

Bárd u. 2.

2021.01.26

Időről időre a külső megrendelésre, bérháznak készülő 9. kerületi Bárd utcai házunkról is hírt adunk, legutóbb például néhány fotón mutattuk meg a homlokzatot. A 4. emeletig már teljesen elkészültek a lakások, ezeket február folyamán elkezdjük átadni a megrendelő részére, márciusban pedig a felsőbb emeleten lévő lakásokat is átvehetik majd. 

Hírek a Bárd utcából

Bárd u. 2.

2020.12.10

Bár a Bárd utcai magánbérháznak a Metrodom csupán kivitelezője, a leendő bérlőket bizonyára érdekli, hogy amint a lenti fotókon is látható, a külső munkálatok lassan befejeződnek, már csak a közterület rendezése van hátra. Odabent is jól haladunk, a lakások fele már teljesen elkészült, így a használatbavételi engedély kiadását és a berendezést követően az első bérlők akár fél év múlva beköltözhetnek.

Az elmúlt 80 év legnagyobb magán bérházát építjük

Megrendelőnk, az ingatlanhasznosítással foglalkozó Flatmosphere Kft. megbízásából a Metrodom építi a világháború óta legnagyobb hazai magánbérházat. A IX. Bárd utca 2. alatti 256 lakásos épületet jövő tavasszal adjuk át, az alábbiakban pedig néhány látványtervet is megmutatunk róla. Akit érdekelnek a részletek, annak a Világgazdaság cikkét ajánljuk a figyelmébe.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL