Zugló: árak és alaprajzok a honlapon

Zugló: árak és alaprajzok a honlapon

Kiraktuk honlapunkra legújabb lakóparkunk, a Metrodom Zugló árlistáját és a lakások alaprajzait, melyet ide kattintva böngészhetnek az érdeklődők. Foglalni, illetve vásárolni november 10-én 10 órától lehet, ennek menetéről, illetve a részletekről itt olvashat bővebben. A teljes vételár, beleértve az idén fizetendő foglalót is 5% áfát tartalmaz, de felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy bevezető áraink csak korlátozott ideig élnek, a bevezetést követően azok emelkedni fognak. 

Egyéves garanciális bejárás

City Home D

2016.04.01

Várhatóan 2016. április 18-a  és április 29-e között kerül sor a City Home D épület (Nádasdy u. 10.) alatti társasházban, az 1 éves garanciális bejárásra és javításokra, melynek keretében elsősorban nyílászáró beállításokat végzünk, és festés repedéseket javítunk. Kérjük Önöket, hogy az eddig még be nem jelentett hibákat 2016. április 4-e és április 8-a között szíveskedjenek bejelenteni! A bejelentést honlapunkon keresztül, illetve a honlapon leírtaknak megfelelően tudja megtenni. A konkrét javítási időpontot illetően, mindenkivel személyesen vesszük fel majd a kapcsolatot, további tudnivalókat, az előtérben kiragasztott hirdetményben találnak. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a fenti határidőn túl beérkezett hibabejelentéseket csak az egyéves garanciális javítási időszak lejárta után tudjuk feldolgozni!

Bejegyezték a társasházat

City Home D

2015.10.16

A földhivatal bejegyezte a City Home D társasházat, a határozat letölthető a honlapunkról is. A határozat tartalmazza az összes albetétet, ami alapján most már bárki kikérheti lakása külön tulajdoni lapját. 

A lakások 80%-át átadtuk

City Home D

2015.08.08

A birtokbaadások megkezdését követően hat hétre volt szükség, hogy a lakások 80%-át (pontosan 86 darabot) átadjunk ügyfeleinknek.Reméljük, szeptember végéig a külső bankoktól hitelt felvevő vevőink számára is lehetővé válik a fizetés, és hamarosan mindenki beköltözhet új otthonába.

Mi már fizetjük a közösköltséget

City Home D

2015.07.30

Bár a társasházban már régen elkelt minden lakás és üzlet, a birtokbaadásig ezek után a Metrodom fizeti a közösköltséget és a rezsit. Éppen ezért már át is utaltunk a társasház számlájára 1.000.000,- Ft-ot közösköltség előlegként. Ezzel az induló tőkével a ház is biztoságosan megtudja kezdeni a működését, nem fognak kifizetetetlen számlák felgyülni addig, amig a beköltöző lakók elkezdenek fizeti. 

Megnyílt az első üzlet a D épületen

Újabb kávézóval gyarapodott a City Home lakópark, a Vágóhíd utcai fronton, megkezdte működését a Deja Vu kávézó. A Deja Vu-ben a kávé mellett, péksüteményekkel, szendvicsekkel, különböző hideg italokkal (gyümölcslé, üdítő, smoothie, sőr) várják a környéken lakókat Hétfőtől - Péntekig 6.30-tól - 19h-ig, Szombat - Vasárnap 10h-tól - 17h-ig. 

Visszafizettük a hitelt

City Home D

2015.07.21

Tegnap, az eredeti határidő előtt több, mint 5 hónappal visszafizettük az FHB részére a projektfinanszírozási hitelt. A héten valamennyi ingatlanra beadjuk a banknak a jelzálog törléséhez hozzájáruló nyilatkozatát, így a megnyíló albetétekről gyakorlatilag azonnal törölni fogják a jelzálogot.

A lakások felét átadtuk

City Home D

2015.07.18

A City Home D épületében a 120 lakás közel felét 58 darabot adtunk át ügyfeleinknek, múlt hét csütörtök óta. A házban megkezdődött az élet, sorra költöznek be a lakók, nagy a mozgás. A beköltözők figyelmét ezúton is felhívjuk, hogy a költözési hulladékot, csomagolóanyagot a kukatárolóba, lapra hajtogatva helyezzék el, ahonnan azokat folyamatosan szállítják el. A következő hetekben tovább folytatódnak az átadások, terveink szerint nyár végére a lakások 80 %-a átadásra fog kerülni. 

Készülnek a liftek a Szent László utcában

Az építkezés mindkét épületében folyamatban van a liftek behelyezése. Épületenként 1 darab, a lépcsőházi térből megközelíthető, nyolc személyes, 630 kg teherbírású Kone Ecospace típusú felvonó kerül beépítésre. Az alábbi képek a City Home D épületén készültek, itt is ugyanez a típusú lift került beépítésre, melyet már örömmel használnak a lakók.