Illetékmentesség a CSOK mellé

Illetékmentesség a CSOK mellé

Általános

2020.10.19

A CSOK-kal lakást vásárlók a korábban bejelentett, csak az új lakások megvétele esetén visszaigényelhető áfa mellett újabb kedvezménynek örülhetnek. Január 1-jétől már a 4% illetéket is megspórolhatják, ami egy családi lakás megvásárlása esetén, az ártól függően jellemzően 2-4 millió forint megtakarítást jelenthet. Amiről viszont a hírek nem szólnak, hogy az ingatlanfejlesztők várhatóan ezúttal is csak lassan fognak tudni reagálni a megugró keresletre. A vevők ezért még jó darabig a már egy éve fogyatkozó kínálatból tudnak csak választani. A Metrodom jelenleg még elérhető családi lakásait ide kattintva tudja megtekinteni. 

Kezdődik az egyéves bejárás

City Home E

2017.01.13

Februárban kerül sor a City Home E épületének egyéves garanciális bejárása. Ennek keretében elsősorban nyílászáró beállításokat végzünk, és festés repedéseket javítunk. Kérjük Önöket, hogy az eddig még be nem jelentett hibákat 2017. január 20-ig szíveskedjenek bejelenteni! A bejelentést honlapunkon keresztül, illetve a garancia@metrodom.hu címre emailben tudják megtenni.

Utolsó tárolók most 20% engedménnyel

City Home E

2016.10.19

A City Home E épületében lévő utolsó megmaradt emeleti tárolóinkat most 20% kedvezménnyel kínáljuk ügyfeleink részére, a tárolók árlistáját a postaládájukban találhatják meg! Kérdéseikkel és a vásárlással kapcsolatban keressék az értékesítőinket!

Bejegyezték a társasházat

City Home E

2016.09.14

A földhivatal bejegyezte a City Home E (Nádasdy u. 12.) társasházat, a határozat letölthető a honlapunkról is. Akik esetleg még nem kezdtek volna hozzá a hitelük intézéséhez, illetve nem nyújtották be a hitelkérelmet, azokat kérjük, ezt mihamarabb tegyék meg az FHB dedikált ügyintézőjénél, vagy a hitelcentrumban, akik nem az FHB -tól igényelnek hitelt, azok pedig indítsák el a folyósítást. Ezen információkat levélben is megküldjük a héten ügyfeleink részére.

Videón az új mintalakás

City Home E

2016.07.12

Szeretnénk az alábbi videón bemutatni, hogy hogyan is néz ki a  City Home E épületében lévő másfél szobás mintalakásunk, melyben az okosotthon funkciókat augusztus közepétől lehet kipróbálni! Reméljük elnyeri az Önök tetszését is!

Készül az új mintalakás, teszteljük az okosotthont

City Home E

2016.06.24

Júliustól ügyfeleink is megtekinthetik a Metrodom új mintalakását a City Home E épületében, ahol majd okosotthon rendszerünk tesztelése is zajlani fog. A jövő hónap során több, különböző irányító rendszert, illetve az ahhoz kapcsolódó okos eszközöket is kipróbáljuk. A tesztelés célja, hogy olyan okosotthont alakítsunk ki, amely egyszerre legyen rugalmas (könnyen bővíthető), időtálló és egyszerűen kezelhető. 

Visszafizettük a projekt hitelt

City Home E

2016.06.08

Ahogyan az adás-vételi szerződésekben illetve a honlapunkon is olvasható, a Nádasdy utca 12. társasház az FHB finanszírozásával épült fel. Ezt a projekthitelt ma,  jóval a vállalt határidő előtt előtörlesztettük. Mivel a társasház bejegyzését követően az FHB jelzáloghitelét valamennyi tulajdoni lapról törlik, így a külső banknál hitelt felvevő ügyfeleink számára várhatóan gyorsabb és egyszerűbb lesz az ügyintézés. 

Beadtuk a társasház-alapítási kérelmét

City Home E

2016.05.20

A mai napon benyújtottuk a földhivatalba a Nádasdy utca 12. társasház alapító okiratát és a társasház bejegyzésére irányuló kérelmünket. A bejegyzésre és az albetétesítésre (amely főleg a külső banktól hitelt felvevők számára fontos) várakozásunk szerint legkésőbb július végéig kerül majd sor, amelyről az érintett ügyfeleinket külön levélben fogjuk tájékoztatni. A társasház alapító okirata az alábbi linken olvasható.

Szépül a bejárat

City Home E

2016.05.07

Nem csak az előtér, ami teljes fényében tündököl, de a City Home E épületének bejárata is nagyon szép lett. Egyrészt elkészült az út, helyére került az utolsó tégla is, valamint a hulladékanyagok elszállítása is megtörtént. A bejárat előtti részen pedig elültették a fákat, és a dísznövényeket, így minden készen áll arra, hogy az új lakók is élvezhessék a látványt!

Elkészült az előtér

City Home E

2016.05.06

Akik már jártak a City Home elkészült épületeiben, azok biztosan emlékeznek a jellegzetes előterekre, amelyek megjelenésükkel az épületek jellegzetes külső homlokzatát idézik fel. A dizájn meghatározó része a falba süllyesztett, megvilágított színes bemélyedések. Amennyiben a mai birtokbaadáson részt vesznek, úgy már szemügyre vehetik a végeredményt is.