Megkezdődött a kivitelezés

Megkezdődött a kivitelezés

Metrodom Green

2022.10.04

Elkezdődtek a földmunkák a Metrodom Green telkén, amivel hivatalosan és a gyakorlatban is megindult a kivitelezés. Az értékesítés megkezdésére még egy kicsit várni kell, terveink szerint ingatlanlistánk árakkal és alaprajzokkal jövő év elején lesz elérhető a honlapon. A lakóparkról részletesebb információkat addig is ezen az oldalon találnak. 

Elindult outfit szolgáltatásunk

Elindult outfit szolgáltatásunk

A Metrodom River és a Metrodom Green esetén már a valódi luxusra vágyó ügyfeleink belsőépítészeti, lakberendezési igényeit is megvalósítjuk! Legyen szó különleges anyagokról, egyedi megoldásokról, bútorokról, a Metrodom outfit szolgáltatásának segítségével a legmerészebb álmok is megvalósulnak. Új szolgáltatásunkról ezen az oldalon olvashat részletesebben. 

Már 70 féle parkettából lehet választani

Megújult és kibővült parkettaválasztékunk a hagyományos laminált, a vizes helyiségekben is használható SPC mellett, már valódi fafurnéros parkettákból is választhatnak ügyfeleink. A Metrodom River első két üteme mellett a hamarosan induló Metrodom Greenen is ez lesz a parkettakínálat, melyet honlapunk mellett bemutatótermünkben élőben is megtekinthetnek az érdeklődők.

Megkaptuk az építési engedélyt

A Fővárosi Kormányhivatal kiadta a Metrodom Green építési engedélyét, melyet az átláthatóság jegyében ezúttal is közzéteszünk, az érdeklődők honlapunkról innen tudják letölteni. Bár a látványtervek önmagukért beszélnek, aki a részletekről többet szeretne tudni, ezeket is megtalálja az engedélyben. A kivitelezés terveink szerint áprilisban, az értékesítés pedig májusban kezdődik meg. 

Kezdődik a bontás

Hozzáláttunk a Metrodom Green telkén a Vágóhíd és Vaskapu utca sarkán a régi ipari épületek bontásához. Itt korábban egy műanyaggyár működött, de az elmúlt évtizedben már csak raktározásra, irodáknak használták a hajdani csarnokokat. Az építkezés várhatóan tavasszal kezdődik, a Metrodom Greenről pedig ezen az oldalon már néhány érdekes részletet is megosztunk az érdeklődőkkel.