Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval, valamint akár további milliós árkedvezménnyel!

Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval, valamint akár további milliós árkedvezménnyel!

Vásárolja meg álmai otthonát a XI. kerület egyik leggyorsabban fejlődő részén, a Metrodom River lakóparkban!

Jelen akciónk keretében ez az álom pedig még inkább vonzó lehet, hiszen amennyiben most vásárol a Metrodom River lakóparkban lakást, megajándékozzuk egy autóbeállóval. Amennyiben Ön szakaszos fizetési ütemezést* választ, további árkedvezményhez juthat, melynek minimum értéke 2,5 millió Ft.

Folytatás ...
Elindult outfit szolgáltatásunk

Elindult outfit szolgáltatásunk

A Metrodom River és a Metrodom Green esetén már a valódi luxusra vágyó ügyfeleink belsőépítészeti, lakberendezési igényeit is megvalósítjuk! Legyen szó különleges anyagokról, egyedi megoldásokról, bútorokról, a Metrodom outfit szolgáltatásának segítségével a legmerészebb álmok is megvalósulnak. Új szolgáltatásunkról ezen az oldalon olvashat részletesebben. 

Már 70 féle parkettából lehet választani

Megújult és kibővült parkettaválasztékunk a hagyományos laminált, a vizes helyiségekben is használható SPC mellett, már valódi fafurnéros parkettákból is választhatnak ügyfeleink. A Metrodom River első két üteme mellett a hamarosan induló Metrodom Greenen is ez lesz a parkettakínálat, melyet honlapunk mellett bemutatótermünkben élőben is megtekinthetnek az érdeklődők.

Megkaptuk az építési engedélyt

A Fővárosi Kormányhivatal kiadta a Metrodom Green építési engedélyét, melyet az átláthatóság jegyében ezúttal is közzéteszünk, az érdeklődők honlapunkról innen tudják letölteni. Bár a látványtervek önmagukért beszélnek, aki a részletekről többet szeretne tudni, ezeket is megtalálja az engedélyben. A kivitelezés terveink szerint áprilisban, az értékesítés pedig májusban kezdődik meg. 

Kezdődik a bontás

Hozzáláttunk a Metrodom Green telkén a Vágóhíd és Vaskapu utca sarkán a régi ipari épületek bontásához. Itt korábban egy műanyaggyár működött, de az elmúlt évtizedben már csak raktározásra, irodáknak használták a hajdani csarnokokat. Az építkezés várhatóan tavasszal kezdődik, a Metrodom Greenről pedig ezen az oldalon már néhány érdekes részletet is megosztunk az érdeklődőkkel.