Szeptember 1. - kezdődnek az átadások!

Szeptember 1. - kezdődnek az átadások!

Mindig külön öröm számunkra, amikor elkészül egy épületünk. A Madarász38-on ez augusztus végén fog megtörténni, szeptember 1-től pedig megkezdjük a műszaki átadásokat, melyeket még abban a hónapban be is fejezünk. A konkrét időpontról és a tudnivalókról ügyfeleinket a jövő héten (postai) levélben tájékoztatjuk majd. 

Bejegyezték a társasházat

City Home G

2017.06.21

A földhivatal 2017. június 15-én bejegyezte a City Home G (Nádasdy u. 14.) társasházat, és megnyitotta az egyes albetéteket. Mivel a projektfinanszírozási hitelt már korábban visszafizettük, valamennyi tulajdoni lap tehermentes lesz. A határozatot honlapunkról ide kattintva töltheti le, a külső banktól hitelt felvevő ügyfeleinkrészére a mai napon postára adjuk az értesítő leveleket.

Átadtuk a lakások felét

City Home G

2017.05.19

Május 8-án megkezdődtek az átadások a City Home G épületében, összesen 65 lakást adtunk át, azaz az összes lakás több mint felét. Az átadások minden csütörtökön folytatódnak, bízunk benne, hogy minden ügyfelünk a lehető leghamarabb birtokba veheti új otthonát!

Visszafizettük a hitelt

City Home G

2017.05.17

Május 12-én visszafizettük a City Home G projektfinanszírozási hitelét az FHB-nak, a héten pedig beadjuk a jelzálog törlése iránti kérelmet a földhivatalba. A társasház bejegyzése, illetve az albetétek megnyitása így már az FHB jelzálog törlését követően fog megtörténni, azaz a tulajdoni lapok tehermentesek lesznek, ami különösen a külső banktól hitelt felvevő ügyfeleink számára könnyíti majd meg az ügyintézést.

Megkezdtük a lakások átadását

City Home G

2017.05.08

A mai napon megkezdődött a City Home G épületén az ingatlanok birtokbaadása, ezen a héten várhatóan több, mint 40 lakást adunk át a tulajdonosoknak. A City Home többi épületéhez hasonlóan, az új lakók az átadási dokumentációkon és a kulcsokon kívül egy lábtörlőt is kapnak tőlünk. Reméljük problémamentesen zajlik a költözés minden új beköltöző számára!

Megnyitjuk az utat

A hétfői napon megkezdődik a City Home G épületén a lakások birtokba adása ügyfeleink részére. Ezért holnap elbontjuk az épületet körülvevő, az utat keresztben elfoglaló kerítést, így szabaddá válik a Mester és a Nádasdy utcát összekötő útszakasz, teljesen körbejárhatóvá válik a D-G épülettömb.

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 3.:HŐDÍJ ELSZÁMOLÁS

City Home G

2017.05.01

A közelgő birtokbaadással kapcsolatos információs sorozatunk harmadik része a hődíj és a vízfelmelegítési díj elszámolásáról szól. A fogyasztáshoz igazodó fűtésszámla az új lakások egyik előnye például a távfűtéses házakhoz képest, a számlázás gyakorlatáról azonban ritkábban esik szó.

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 1.: EZT ADJUK

City Home G

2017.04.26

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.