Beltéri ajtók

Lakásainkban a bejárati és erkélyajtók az egységes külső megjelenés miatt nem választhatóak, a beltéri ajtók esetén azonban többféle lehetőség is rendelkezésre áll a személyre szabásban. Elsőként az ajtó színét és mintázatát kell kiválasztani a lent látható alapáras, illetve feláras ajtók közül. Ezt követően felár ellenében különböző üvegbetétekből tud választani, utóbbinál többféle kivágásméret- és forma, valamint üvegstruktúra- és mintázat áll rendelkezésre. Az alábbi galériákban találhatóak, a beltéri ajtók alapáras és feláras kínálatai.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalon látható színek a fotózási technika, illetve a kijelzők különböző kalibrálása miatt eltérhetnek a lapok valódi színárnyalatától, az itt látható valamennyi termék műszaki irodánkban élőben is megtekinthető! 

Az oldalon látható termékek a 2022-ben, vagy ezt követően átadásra kerülő lakóparkjainkban választhatóak, illetve kerülnek beépítésre. Korábban, 2021-ben, vagy ezt megelőzően átadott lakóparkjainkban más termékek találhatóak. 

A feltüntetett árak az ÁFÁt tartalmazzák!

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL