Király Viktor koncert a Metrodom Panorámán

Visszafizettük a hitelt

Bár a hitelek törlesztési moratóriuma még tart, a Metrodom ettől függetlenül, rendben, határidőben visszafizette a Metrodom Park utolsó ütemén is a projektfinanszírozási hitelt. Ez különösen a külsős banktól hitelt felvevő ügyfeleink számára jelent majd könnyebbséget az ügyintézés során, mivel így már eleve tiszta, tehermentes lesz a megvásárolt lakás tulajdoni lapja.

Lefotóztuk a lakásokat

Lefotóztuk a lakásokat

Végigfotóztuk az összes még szabad lakást, melyeket a lakáslistában a 360o ikonra kattintva lehet megtekinteni, méghozzá nem is akárhogyan. Gyakorlatilag végig lehet járni a lakást, megnézni minden szobát, fürdőszobát, a burkolatokat, és még az erkélyre is ki lehet menni körülnézni.

Változások a birtokba adásokban
Átadtuk az első közel nulla energiafelhasználású házunkat

Átadtuk az első közel nulla energiafelhasználású házunkat

Megkezdődött és rendben halad a Metrodom Park A épületében a lakások birtokba adása. Ez a lakópark utolsó üteme, egyúttal az első Metrodom ház, amelyik megkapta a "BB - közel nulla energiafelhasználású" energetikai besorolást. Ősszel átadásra kerülő lakóparkjaink már mind ebbe a kategóriába tartoznak majd, de már most azon dolgozunk, hogy a jövő évben induló projektjeink még magasabb, "AA"-s besorolást kaphassanak.

Költözési információk 1.: Ezt adjuk

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

Március 5-én költözés

Március 5-én költözés

Véglegessé vált (jogerőre emelkedett) a Metrodom Park utolsó ütemének használatbavételi engedélye. Jövő csütörtökön pedig - a beérkező befizetés sorrendjében - már át is adjuk az első lakásokat azoknak az ügyfeleinknek, akik keddig teljes egészében kiegyenlítik a vételárat. (Az első napon legfejjebb 26 lakást tudunk átadni, így nem biztos, hogy ezen a napon mindenki sorra kerül.) Azok az ügyfeleink, akik még nem írták alá a végszerződést, kérjük vegyék fel a kapcsolatot ingatlantanácsadójukkal az aláírást és a fizetést illetően, mivel ezek megtörténtéig nem tudják birtokba venni ingatlanaikat. A költözéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról a következő napokban honlapunkon rövid sorozatban tájékoztatjuk a jövendő lakókat, kattintsanak ide minden nap!

Ajándék beálló a családi lakásokhoz