A Világgazdaság podcastja a lakásárakról

A Világgazdaság podcastja a lakásárakról

Általános

2022.05.16

Aki érdeklődik az ingatlanok iránt, vagy kifejezetten új lakás vásárlásában gondolkodik, annak érdemes meghallgatnia a Világgazdaság podcastjának legfrissebb adását, ahol Sándor Tünde újságíró, a Metrodom lakóházait generálkivitelező Metrodom Építő Kft. ügyvezető igazgatójával, Kiss Gáborral beszélget. A podcast minden népszerű aggregált oldalon, illetve közvetlenül a Világgazdaság honlapjáról is elérhető.

Indulhat a parti sétány építése

A Kormány elfogadta a Duna-part teljes, XI. kerületi szakaszának gyalogos és biciklis sétánnyá való kiépítésének terveit. A Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint a megvalósításhoz szükséges forrásokat a projektet koordináló Budapest Fejlesztési Központ rendelkezésére bocsájtják, így a sétány gyakorlatilag párhuzamosan épülhet meg a közvetlenül mellette álló Metrodom River lakóparkkal.

Elsőként a Metrodomtól: minden gépkocsibeállónál alapfelszereltség az elektromosautó-töltő

Elsőként a Metrodomtól: minden gépkocsibeállónál alapfelszereltség az elektromosautó-töltő

A fenntarthatóság iránti elköteleződésünk minden új lakóparkunk tervezésénél elsődleges szempont. Házaink innovatív műszaki tartalma most újabb, kiemelten fontos elemmel bővül, a közepes, illetve nagyobb (80 lakás felett) méretű lakóparkok esetén először a Metrodomnál lesz minden gépkocsibeálló alapfelszereltsége az elektromosautó-töltő. 

Új kamera az építkezésen

Metrodom River

2021.12.14

Az érdeklődők mostantól még egy kamerán keresztül figyelhetik a Metrodom River felépülését, az új kamera érdekessége, a nagyobb látószög, így nem csak az építkezés, de a teljes terület nagyobb része is látszik, beleértve a partot és a Dunát is, így azonnal látható az épületek fekvése, elhelyezkedése a folyóhoz képest.

Ilyen lesz a kilátás

Nagyjából egy év múlva a Metrodom Riveren már a harmadik, közvetlenül a Duna-parton álló ütem kivitelezése és értékesítése kezdődik meg. Mivel sokakat érdekel, milyenek lesznek az itteni lakások, illetve milyen lesz a panoráma, ezért virtuálisan berendeztünk egy 9. emeleti lakást (B épület 901), nem feledkezve meg a látványról sem, melyet a majdani lakók élvezhetnek majd. A képek az alábbiakban tekinthetők meg.

Okosredőnnyel bővül a Metrodom River alapfelszereltsége
Videón a lakópark

Videón a lakópark

Elkészült a Metrodom Rivert bemutató rövid klipünk, amely talán még a látványterveknél is lenyűgözőbben mutatja be a lakóparkot. A film természetesen nem az elkészült épületeket ábrázolja, csupán a számítógép alkotása, de így is sokat segít elképzelni, milyenek lesznek az épületek. A videót a szöveg alatt elindítva, vagy YouTube csatornánkon, ide kattintva tekintheti meg. (Van hang is!)

Építési kamerák: technikai szünet

Metrodom River

2021.09.16

Sajnos egy váratlan technikai probléma miatt fel kellett függesztenünk az építési kamerák működését, de ennek elhárítása után, 2-3 hét múlva, várhatóan folytatni tudjuk a közvetítést. Az építkezés közben természetesen halad, befejeződtek a közműcsatlakozások kiépítései, a jövő héten már megkezdődnek a nagyobb földmunkák is. 

Kamerák a Riveren

Más építkezéseinkhez hasonlóan a Metrodom Riveren is élőben közvetítjük a kivitelezési munkákat. Tekintettel a projekt méretére, két kamerát is kihelyeztünk, melyeket az érdeklődők honlapunknak ezen az oldalán tudnak követni.

Közműbekötés a telken

Metrodom River

2021.07.13

A héten hozzáláttunk a Budafoki út felől a közművek kiépítésének, az egymást követő 6 lakóépület vízvezetéke és csatornája mind ehhez fog majd csatlakozni. Ez gyakorlatilag a kivitelezési munkák "nulladik" lépése, magának az A épületnek az építése 3-4 hét múlva kezdődik meg.