Megkezdődött a 2. ütem kivitelezése is

Megkezdődött a 2. ütem kivitelezése is

Az első ütem (A épület) után hozzáláttunk a második ütem (B épület) kivitelezéséhez is, itt is megkezdődtek a földmunkák. A két ütem munkái a jövőben is párhuzamosan haladnak, a B épület átadása várhatóan 2 hónappal fogja követni az A épületét. Az értékesítés megkezdésére azonban februárig még várni kell, addig az A épület még elérhető lakásaiból tudnak választani az érdeklődők. 

Folytatás ...
Okosredőnnyel bővül a Metrodom River alapfelszereltsége
Videón a lakópark

Videón a lakópark

Elkészült a Metrodom Rivert bemutató rövid klipünk, amely talán még a látványterveknél is lenyűgözőbben mutatja be a lakóparkot. A film természetesen nem az elkészült épületeket ábrázolja, csupán a számítógép alkotása, de így is sokat segít elképzelni, milyenek lesznek az épületek. A videót a szöveg alatt elindítva, vagy YouTube csatornánkon, ide kattintva tekintheti meg. (Van hang is!)

Építési kamerák: technikai szünet

Metrodom River

2021.09.16

Sajnos egy váratlan technikai probléma miatt fel kellett függesztenünk az építési kamerák működését, de ennek elhárítása után, 2-3 hét múlva, várhatóan folytatni tudjuk a közvetítést. Az építkezés közben természetesen halad, befejeződtek a közműcsatlakozások kiépítései, a jövő héten már megkezdődnek a nagyobb földmunkák is. 

Kamerák a Riveren

Más építkezéseinkhez hasonlóan a Metrodom Riveren is élőben közvetítjük a kivitelezési munkákat. Tekintettel a projekt méretére, két kamerát is kihelyeztünk, melyeket az érdeklődők honlapunknak ezen az oldalán tudnak követni.

Közműbekötés a telken

Metrodom River

2021.07.13

A héten hozzáláttunk a Budafoki út felől a közművek kiépítésének, az egymást követő 6 lakóépület vízvezetéke és csatornája mind ehhez fog majd csatlakozni. Ez gyakorlatilag a kivitelezési munkák "nulladik" lépése, magának az A épületnek az építése 3-4 hét múlva kezdődik meg. 

Két hét múlva árak és alaprajzok

Metrodom River

2021.07.02

Akinek a honlapot böngészgetve felkeltette az érdeklődését a hamarosan induló Metrodom River, már nem kell sokat várnia, július 23-tól elérhetőek lesznek a szintalaprajzos választók, valamint a teljes lakáslista árakkal, műszaki- és berendezett alaprajzokkal együtt. Addig is minden ügyfelünktől még egy kis türelmet kérünk, de ígérjük, hamarosan kezdődik az értékesítés!

Metrodom River: kezdődik!

Metrodom River: kezdődik!

Metrodom River

2021.06.25

Hamarosan megkezdődik legújabb lakóparkunk, a Metrodom River értékesítése és kivitelezése. A lakópark különlegességeiről már sok-sok információ elérhető a honlapunkról, ahogyan a látványtervek és a szolgáltatások bemutatása is. A következő hónapban, július 19-én érkeznek maguk a lakások, az árak és az alaprajzok, de akik az elsők között szeretnének értesülni a hírekről, azoknak javasoljuk, hogy jelentkezzenek be ingatlantanácsadóinknál e-mailben vagy telefonon.