Bankhitel

A Metrodom hitelt vagy részletfizetési lehetőséget nem tud nyújtani, azonban lakásaink megvásárlásához lehetőség van bankhitel vagy a jogszabályi keretek között állami kamattámogatott hitel, illetve CSOK igénybevételére. Mivel lakásaink új építésűek, ezért igénybe lehet venni olyan állami támogatásokat, amelyek használt lakás vásárlása esetén nem járnak, illetve több piaci kamatozású hitelt is kedvezőbb feltételekkel vehet igénybe (kisebb önerő, kamatkedvezmény stb.).

A bankhitellel kapcsolatos lehetőségekről munkatársainktól kaphat tájékoztatást, hiteligényével bármelyik hazai pénzintézethez fordulhat, amelyik eleget tud tenni fizetési feltételeinknek, azaz hogy a használatbavételi engedély kiadását követően folyósítsa a hitelt. (A folyósításra a szerződés szerint 45 nap áll rendelkezésre.) Ennek a feltételnek a bankoknak csak egy része felel meg, mivel többen nem a használatbavételi engedély kiadásához, hanem csak a később megtörténő társasházalapításhoz kötik a hitel folyósítását, amelyet nem áll módunkban kivárni.  Ugyanakkor felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Metrodom beruházásait finanszírozó bankok (jelenleg az MBH Bank és az OTP Bank) nem csak megfelelnek a fizetési feltételeknek, de több, a Metrodom-ügyfelek számára elérhető egyedi kedvezménnyel állnak vevőink rendelkezésére. 

Ha bankhitelt szeretne igénybe venni, és több pénzintézettől is ajánlatot kérne, mindenképpen keresse meg az építkezést finanszírozó bank (OTP Bank vagy MBH Bank) dedikált fiókját, illetve ügyintézőjét, mert rendszerint ők kínálják a legkedvezőbb hitelfeltételeket. A dedikált fiókok elérhetőségeit bal oldalt találja meg. Kérjük, a banki ajánlatok összehasonlításakor külön kérdezzen rá a folyósítás feltételeire, illetve időpontjára is, hogy az egyáltalán megfelel-e az adásvételi szerződésben rögzített feltételeknek! 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL