Tégy egy virtuális sétát lakásainkban!

Bejegyezték a társasházat

City Home J

2020.01.28

Bejegyezték a City Home Máriássy utca 6. társasházat, a Földhivatal megnyitotta az albetéteket. Az értesítő leveleket érintett ügyfeleinknek a héten postázzuk, a határozatot innen tudja letölteni. A széljegyek átvezetésére, az egyes tulajdoni lapokra történő tulajdonjog bejegyzésekre azonban néhány hetet-hónapot még várni kell, ezek megtörténtéről a későbbiekben szintén levélben értesítünk mindenkit.

Visszafizettük a hitelt

City Home J

2019.08.28

Visszafizettük a City Home J projektfinanszírozási hitelét, így az albetétesítés során a külön tulajdoni lapokra ez a jelzálog már fel sem fog kerülni, azaz minden tulajdoni lap tehermetesen lesz megnyitva. Magára az albetétesítésre, a társasház bejegyzésére azonban 2-3 hónapot még várni kell, de reméljük ennek megtörténtéről is hamarosan hírt adhatunk. 

Ilyenek lettek a City Home H-K közösségi létesítményei

Ilyenek lettek a City Home H-K közösségi létesítményei

A City Home H-K ütemei a nagyszerű belső parkon és a kerti tavon kívül zárt, csak a lakók által használható közösségi létesítményeket is kaptak. A klubszobában TV, csocsó és biliárdasztal, a fitneszteremben 18 edzőgép, a baba játszószobában pedig kényelmes pihenőhelyek és sok-sok játék várja a lakókat. A létesítmény a beléptető és kamerarendszer kiépítése után, napokon belül megnyitja kapuit, a fotókat pedig már most megtekintheti galériánkban.

Time lapse videó a City Home H-K felépítéséről

Time lapse videó a City Home H-K felépítéséről

Megtörtént a City Home K ütemének műszaki átadása is, és ezzel gyakorlatilag a teljes H-K épülettömb elkészült. A mai napon elbúcsúztunk a 2,5 éve, a teljes építkezést végigközvetítő kamerától, mégpedig egy rövid videóval. Az érdeklődők honlapunknak erre az oldalára kattintva, vagy YouTube csatornánkon most másfél percben tekinthetik meg az elmúlt éveket, ahogyan felépült a 4 társasház.

Megkezdődtek az átadások

City Home J

2019.08.05

Mindössze egy hónappal az I épület után, a J épületen is megkeződött a lakások birtokba adása. A kulcsátadások a két ütemen a következő hetekben is folytatódnak, várhatóan gyorsan megtelik élettel a teljes épülettömb.

Költözési információk 3.: Hődíj elszámolás

City Home J

2019.07.31

A közelgő birtokbaadással kapcsolatos információs sorozatunk harmadik része a hődíj és a vízfelmelegítési díj elszámolásáról szól. A fogyasztáshoz igazodó fűtésszámla az új lakások egyik előnye például a távfűtéses házakhoz képest, a számlázás gyakorlatáról azonban ritkábban esik szó.

Költözési információk 1.: Ezt adjuk

City Home J

2019.07.25

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

Augusztus 5-én költözés!

Augusztus 5-én költözés!

City Home J

2019.07.24

Véglegessé vált a City Home J ütemének használatbavételi engedélye (az iratot honlapunknak erről az oldaláról letölthetik az érdeklődők), augusztus 5-től pedig megkezdődhetnek a birtokbaadások is. A lakások átadására a vételár beérkezése szerinti időrendben tudunk időpontot egyeztetni, a részletekről, illetve a használatbavételi engedélyről minden ügyfelünket levélben fogjuk tájékoztatni.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL