Mindenkinek jól jöhet plusz egy szoba!

Mindenkinek jól jöhet plusz egy szoba!

Vásároljon lakást Metrodom River lakóparkunkban most szobánként 5 millió Ft kedvezménnyel, és váltsa valóra álmait prémium környezetben! Legyen szó gyerekszobáról, dolgozószobáról, gardróbról vagy egy olyan helyiségről, ahova bármikor visszavonulhat egy kicsit relaxálni, nyári akciónk keretén belül most könnyedén megvalósíthatja elképzeléseit. A részletekért kattintson ide vagy keresse ingatlantanácsadóinkat. Az elérhető lakások listáját itt találja.
Folytatás ...

Már az alapkezelők szerint is jó befektetés az ingatlan

Általános

2024.02.21

Nem csak a szenteknek, a befektetési alapok kezelőinek is sokszor maguk felé hajlik a keze, és ritkán ajánlanak olyan eszközöket, mint például a lakást, amellyel nem tudnak ügyfeleik rendelkezésére állni. Most viszont már az ingatlanokért rendszerint nem lelkesedő szakemberek is úgy látják, hogy a változó gazdasági környezetnek, a csökkenő hozam és kamatszintnek, a növekvő bérleti díjaknak köszönhetően megéri lakásba fektetni. A teljes cikk a Hold Alapkezelő oldalán itt olvasható.

Megnyílt új irodánk a Greenen

Ne járjon így!

Általános

2024.02.06

Időről-időre végigfut a médiában egy-egy lakópark története, amely sosem készült el, vagy ha mégis, akkor soha nem kapta meg a használatbavételi engedélyt, mint most ennek a Reitter Ferenc utcai háznak az esete. És újra és újra csak ugyanazt tudjuk mondani mi is, mint az ügyben nyilatkozó szakértők: ne egyedül az alapján döntsön, hogy milyen kedvező az ár, mit ígér a fejlesztő! 

Február 18-án zárul 10 milliós akciónk

Boldog Új Évet!

Általános

2024.01.02

Az Ünnepek elmúltával mi is visszatértünk a munkába, és az új évben is állunk ügyfeleink és az érdeklődők rendelkezésére! Idén februárban a Metrodom Riveren megtörténik a lakások műszaki átadása, márciusban pedig reményeink szerint be is költözhetnek az új lakók az első két épületbe. Folytatódik a Metrodom Green első ütemének építése, amely év végére szintén közel lesz már a befejezéshez, nyár végén pedig elindítjuk a Metrodom River következő ütemének építését és értékesítését. 

Újabb nemzetközi díj a Metrodomnak

Újabb nemzetközi díj a Metrodomnak

Ismét van miért büszkének lennünk, hiszen újabb elismerésről adhatunk hírt. A Metrodom kivitelezésében épült, Flatco Budapest tulajdonában lévő Bárd apartmanház a FIABCI World Prix d'Excellence Awards 2023 Lakossági Alacsony Ház kategóriájában WORLD SILVER WINNER minősítést kapott. A Miamiban megrendezett eseményen, Kiss Gábor a Metrodom Építő Kft. ügyvezetője és Pongrácz Tamás Műszaki vezetőnk vehette át a rangos díjat. A világ minden tájáról kiváló ingatlanfejlesztők, kiemelkedő projektjei közül ez az igazán figyelemre méltó nemzetközi elismerés bizonyítja a Metrodom ingatlanok értékét.

Mintalakás a Teve utcában

Mintalakás a Teve utcában

Akit érdekel, milyenek lesznek a Metrodom River vagy a Metrodom Green penthouse lakásai, azok a Teve utcai értékesítési irodánkban, pontosabban az általunk kivitelezett épület tetején kialakított mintalakásunkban kielégítheti kíváncsiságát. A 90 nm-es, nagy teraszos, 2 hálószobás lakást, másik két épületünknél is választható burkolatokkal, szaniterekkel és csaptelepekkel kiviteleztük, a végeredmény pedig, ahogy a képeken is látható, igazán lenyűgöző lett. A lakás megtekintéséhez kérjük egyeztessen időpontot ingatlantanácsadóinkkal.

XVII. NN Ultrabalaton

Általános

2023.05.09

Fantasztikus hétvégét zárt a Metrodom csapata!

Cégünk részt vett Magyarország legnépszerűbb sporteseményén.  Az NN Ultrabalaton hazánk legnagyobb tavát megkerülő egykörös versenye, egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, melyet a Metrodom csapata idén is teljesített!

Minden versenyzőnek szívből gratulálunk, és köszönjük a munkatársaink szurkolását! 

OkosOtthon Labor podcast a Metrodom IT igazgatójával

OkosOtthon Labor podcast Zalai Gábor IT igazgatónkkal

Általános

2023.03.23

Zalai Gábor, a Metrodom IT igazgatója ismét vendégként közreműködött a OkosOtthon Labor podcast adásában.

A Második adásban szó esett az Aqara jelenlét érzékelőiről és sorolható okos konnektorairól, valamint, továbbra is fontos téma az AI és ChatGPT. Nem utolsó sorban ezek okosotthon vonatkozását is tárgyalják a podcast résztvevői.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL