Átköltözött az Észak-pesti irodánk

Mi dolgozunk, de más már nem nagyon

Általános

2020.04.16

A Metrodomnál továbbra is rendben folyik a munka, az őszre tervezett műszaki átadásaink határidejét sem fenyegeti a vírus. Máshol azonban koránt sincs rendben minden, a Portfolio-nak ebből a cikkéből kiderül, hogy már a válság előtt nagyon durván visszaesett a többlakásos társasházakra kiadott építési engedélyek száma, ebből a cikkből pedig nem csak az okok derülnek ki, de az is, miért tűnhetnek el az új lakások a piacról a következő 1-2 évben.

Az igazi otthon

Az igazi otthon

Általános

2020.01.22

Ha kíváncsi, miért érdemes a Metrodomot választani, most egyetlen perc alatt megtudhatja legújabb filmünkből. Akik esetleg jártak a Metrodom Panorámán a nyílt napunkon novemberben, azok számára bizonyára ismerősek lesznek a képek. 

Boldog új évet kívánunk!

Boldog új évet kívánunk!

Általános

2020.01.06

Tudjuk, hogy már 6 napja tart a 2020-as év, mi azonban csak ma nyitottunk, munkatársaink immár telefonon és személyesen is ügyfeleink rendelkezésére állnak. Az elmúlt két hétben beérkezett e-mailek és befizetések feldolgozására várhatóan 1-2 napra lesz szükségünk, válaszra, illetve átadáshoz időpontegyeztetésre ezt követően számíthatnak. Megértésüket köszönjük!

Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt!

Általános

2019.12.16

A Metrodom december 20-án zárja 2019-re a kapuit, szerződni utoljára december 19-én lehet. Ügyfeleinket január 6-tól várjuk ismét irodáinkban, addig is kellemes ünnepeket és jó pihenést kívánunk mindenkinek!

Karácsony a mintalakásokban

Általános

2019.12.11

Két héttel az ünnep előtt a Metrodom mintalakásai is karácsonyi díszbe öltöztek. Akik Vízkeresztig látogatnak el hozzánk, személyesen is megtekinthetik a City Home-on, a Babér utcában vagy a Metrodom Parkban lévő karácsonyi mintalakásainkat.

Metrodom az Instagramon is

Általános

2019.11.12

Akik a sok szöveg olvasgatása helyett inkább képeket nézegetnének, azok bizonyára örömmel fogadják, hogy elindult a Metrodom Instagram oldala a @metrodom_hungary. A jövőben ide gyűjtjük az építkezéseken, illetve az átadott épületekről készített legjobb fotóinkat, rövid videóinkat.

Újabb Metrodom-ház épül a XIII. kerületben

Újabb Metrodom-ház épül a XIII. kerületben

Nem csak ügyfeleink körében népszerű a XIII. kerület, mi is nagyon szeretjük a környéket, ezért is esett a választásunk ismét egy itteni telekre. Legújabb társasházunk a Teve u. 33-41. alatt épül meg, a 200 lakásos ház tervezése már folyamatban van, a kivitelezés és az értékesítés pedig várhatóan jövő márciusban kezdődik meg.

Átköltözött a City Home értékesítési irodája

Átköltözött a City Home értékesítési irodája

Új helyre költözött a City Home-on a kezdetek óta, még az első ütemen nyitott kis értékesítési irodánk. Ügyfeleinknek azonban a jövőben sem kell túl messzire mennie, ingatlantanácsadóink mostantól a Nádasdy u. 15/B (City Home H) alatt, műszaki osztályunkkal együtt jóval kényelmesebb, kellemesebb környezetben várnak mindenkit.