Metrodom a Las Vegas-i CES 2019-en

Metrodom a Las Vegas-i CES 2019-en

Általános

2019.01.07

A Metrodom számára évek óta kiemelt fontosságú, hogy ne csak épületeink és lakásaink általános minőségében, de azok informatikai rendszerének, a Metrodom okosotthon fejlesztésében is az élen járjanak. A Metrodomon belül egy külön kis csapatunk van, amelynek kizárólag az a feladata, hogy okoseszközöket keressen és teszteljen, megtervezze, hogy épületeinkbe milyen rendszerelemek kerüljenek, fejlessze és egyre okosítsa a lakásokban lévő rendszert.

Folytatás ...

Mert adni jó

Általános

2018.12.21

Szeretnénk, ha a lehetőségekhez képest mindenkinek boldog Karácsonya lenne, ezért munkatársaink egy furgonra való ajándékot és más hasznos dolgot gyűjtöttek össze, és vittek le december 18-án a balassagyarmati Reménysugár Otthonban lakó gyerekeknek. Emellett az idei évben is anyagilag segítjük a rászorulókat támogató alapítványokat, ezúttal az Oltalom Karitatív Egyesületet és A Szív Hangja Közhasznú Alapítványt választottuk ki. A Metrodom társadalmi felelősségvállalási programjáról ezen az oldalunkon olvashat részletesebben. 

Szombati zárva tartás

Általános

2018.11.30

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a holnapi, szombati munkanapon irodáink, beleértve értékesítési és ügyfélszolgálati irodáinkat is, zárva lesznek. Munkatársaink telefonon vagy e-mailben hétfő reggel 9 órától állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Ügyfélszolgálat zárva

Általános

2018.11.14

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy ügyfélszolgálatunk csütörtök délután, illetve pénteken egész nap, szakmai továbbképzés miatt zárva lesz, munkatársaink telefonon sem lesznek elérhetőek. A Metrodom más irodái (értékesítés, műszaki konzultáció) változatlan munkarendben állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Nálunk 5% marad az áfa
Én menő mintalakásom

Négy nap szünet

Általános

2018.10.19

Másokhoz hasonlóan, mi is pihenünk a következő négy napon, így valamennyi irodánk zárva lesz. Ügyfeleinknek legközelett október 24-én, szerda reggel 9 órától állunk ismét a rendelkezésére. Mindenkinek jó pihenést kívánunk!

A Metrodom az Urbanistán

Nem csak mi éreztük úgy, hogy a Babér utca 13-15. előtere több szempontból is különleges lett, most az Urbanista is bemutatta azt egy cikkben. Jó hír más házainkat, például a Lőportár utcát, vagy a Panorámát választó ügyfeleinknek is, hogy ez az előtér nem egyszeri, különleges alkotás részünkről, a jövőben több más lakóparkunkban is hasonlóan különleges, és bár más-más stílusú előterek készülnek majd el, ezzel is kiemelve a Metrodom házakat az átlagból.