Megkaptuk az építési engedélyt

Megkaptuk az építési engedélyt

Jogerőre emelkedett a Metrodom Őrmező építési engedélye, két hét múlva pedig már az alaprajzok és az árak között böngészhetnek az érdeklődők. A lakópark a legfontosabb tudnivalók már most elérhetők honlapunkon, ahogy az építési engedélyt is letölthetik erről az oldalról.

Itt az új okosotthon vezérlőpanel

Itt az új okosotthon vezérlőpanel

Folyamatosan frissítjük okosotthon rendszerünket, legutóbb például az új kapcsolónkról számoltunk be. Most megérkezett az új vezérlőpanel is, mely a Metrodom Panoráma A, a Metrodom Park B, illetve a City Home K épületén mutatkozik be. A változások közül a leglátványosabb az elegáns fém keret, de frissült a hardver is, illetve a privacy miatt aggódókat nyugtathatja meg, hogy a készüléken igény esetén már hardveresen is ki tudják iktatni a beépített kamerát.

Szünetel az ügyfélszolgálat

Általános

2019.05.14

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy ma délután 14.30-tól technikai okok miatt ügyfélszolgálatunk, illetve munkatársaink nem elérhetőek, a részünkre küldött e-mailekre legkorábban holnap tudunk válaszolni. A kényelmetlenségért szíves elnézésüket kérjük.

Ultrabalaton 2019

Ultrabalaton 2019

Általános

2019.05.07

A hét végén az Ultrabalatonon a Metrodom csapata is rajthoz áll, hogy teljesítse az 221 kilométeres távot, a 13 futón kívül kerékpáros és autós kísérőkkel együtt összesen több mint 20 fős csapat képviseli a Metrodomot.

Egy nap szünet

Általános

2019.04.30

Mindenki szereti a hosszúhétvégéket, de hétközben egyetlen pihenőnap is jólesik. Május 1-jén természetesen mi sem dolgozunk, mindenkinek jó pihenést kívánunk!

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Általános

2019.04.18

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést kívánunk a következő négy napban! Természetesen a Metrodom csapata is szabadságon lesz, azonban kedd reggel 9:00 órától ismét állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Metrodom stand: lélek és filozófia

Metrodom stand: lélek és filozófia

Általános

2019.04.05

Akik meglátogatták standunkat a múlt hétvégi Lakás2019 kiállításon a Millenárison, azok élőben láthatták, mennyire különbözött a Metrodom standja mindenki másétól. A lenti fotókon nem csak a kiállítást idézzük meg néhány kép erejéig, de bemutatjuk azt a filozófiát is, melynek jegyében új házaink és a standunk is készült.

Ügyfélszolgálatunk zárva

Általános

2019.03.21

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy szakmai továbbképzés miatt ügyfélszolgálatunk és a garanciális ügyintézés a mai napon szünetel, munkatársaink se telefonon, se e-mailben nem elérhetőek. A beérkezett e-mailekre a holnapi napon fognak válaszolni, megértésüket köszönjük!

Új okoskapcsolók

Új okoskapcsolók

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Metrodom okosotthon-rendszerének fejlesztése, a második félévtől átadásra kerülő házainkba (Panoráma B, Park B, City Home K) már a kifejezetten a Metrodom rendszeréhez optimalizált, új okoskapcsolóinkat fogjuk használni. Marad az elegáns, letisztult, érintésérzékeny üveglap, a változások legfőképp a műszaki tartalmat érintik, illetve mostantól már az opcionális redőnykapcsolók is illeszkednek a villanykapcsolókhoz, ahogyan az a lenti fotón is látható.

Hosszú hétvége

Általános

2019.03.15

Bár az időjárás nem éppen a legtökéletesebb, a hosszú hétvége így is ideális pihenésre. Ma mi is szünetet tartunk, építkezéseinken azonban holnap már a szokásos szombati rend szerint folyik a munka.