Szeptember 1. - kezdődnek az átadások!

Szeptember 1. - kezdődnek az átadások!

Mindig külön öröm számunkra, amikor elkészül egy épületünk. A Madarász38-on ez augusztus végén fog megtörténni, szeptember 1-től pedig megkezdjük a műszaki átadásokat, melyeket még abban a hónapban be is fejezünk. A konkrét időpontról és a tudnivalókról ügyfeleinket a jövő héten (postai) levélben tájékoztatjuk majd. 

Vírusteszteltük a Metrodomot

Vírusteszteltük a Metrodomot

Általános

2020.07.23

A Metrodom az egészségügyi veszélyhelyzet kihirdetésekor az elsők között állt át gyakorlatilag azonnal új működési rendre. Most minden dolgozónkat szerológiai vizsgálattal teszteltettük le, hogy lássuk, mennyire voltak sikeresek a bevezetett új szabályok és óvintézkedések. Az eredmény mindenki számára megnyugtató lehet, munkatársaink közül mindenki egészséges, egyetlen COVID-19 fertőzésben szenvedő betegünk sincsen.

Király Viktor koncert a Metrodom Panorámán
Move in! Sessions by Metrodom

Move in! Sessions by Metrodom

Általános

2020.06.17

Zene és építészet nagyon sokban hasonlítanak. Éppen ezért szeretnénk a jövőben, újonnan elkészült lakóparkjaink átadását egy-egy koncerttel megünnepelni. Indul a Metrodom MOVE IN! koncertsorozata, legyél ott virtuálisan az első koncerten, a részletekkel hamarosan jövünk, figyeld az oldalunkat

Kevesebb új lakás, enyhe áremelkedés

Általános

2020.06.03

A januárban visszaemelt lakásáfa súlyosan negatív hatásaival több cikk foglalkozott már, a Portfólión például két hónapja lehetett olvasni, az új lakások fogyatkozó kínálatáról és annak árfelhajtó hatásáról. A beérkező adatok mostanra igazolták az előrejelzéseket, az új lakások ára a tavaszi vírus sújtotta hónapokban sem csökkent, a részletek az index cikkében olvashatóak.

Átköltözött az Észak-pesti irodánk

Mi dolgozunk, de más már nem nagyon

Általános

2020.04.16

A Metrodomnál továbbra is rendben folyik a munka, az őszre tervezett műszaki átadásaink határidejét sem fenyegeti a vírus. Máshol azonban koránt sincs rendben minden, a Portfolio-nak ebből a cikkéből kiderül, hogy már a válság előtt nagyon durván visszaesett a többlakásos társasházakra kiadott építési engedélyek száma, ebből a cikkből pedig nem csak az okok derülnek ki, de az is, miért tűnhetnek el az új lakások a piacról a következő 1-2 évben.

Az igazi otthon

Az igazi otthon

Általános

2020.01.22

Ha kíváncsi, miért érdemes a Metrodomot választani, most egyetlen perc alatt megtudhatja legújabb filmünkből. Akik esetleg jártak a Metrodom Panorámán a nyílt napunkon novemberben, azok számára bizonyára ismerősek lesznek a képek. 

Boldog új évet kívánunk!

Boldog új évet kívánunk!

Általános

2020.01.06

Tudjuk, hogy már 6 napja tart a 2020-as év, mi azonban csak ma nyitottunk, munkatársaink immár telefonon és személyesen is ügyfeleink rendelkezésére állnak. Az elmúlt két hétben beérkezett e-mailek és befizetések feldolgozására várhatóan 1-2 napra lesz szükségünk, válaszra, illetve átadáshoz időpontegyeztetésre ezt követően számíthatnak. Megértésüket köszönjük!