Hétvégén nyílt nap a Metrodom Riveren

Hétvégén nyílt nap a Metrodom Riveren

Még vannak szabad időpontok péntekre és szombatra, amikor az érdeklődők megtekinthetik a Metrodom River frissen elkészült első két ütemét. A hasonló méretű lakóparkoknál Magyarországon eddig még nem látott prémium minőség és dizájn mellett többek között lehetőség lesz megtekinteni a tetőteraszról nyíló kilátást, illetve egy teljesen berendezett, különleges penthouse lakást is.

Újabb nemzetközi díj a Metrodomnak

Újabb nemzetközi díj a Metrodomnak

Ismét van miért büszkének lennünk, hiszen újabb elismerésről adhatunk hírt. A Metrodom kivitelezésében épült, Flatco Budapest tulajdonában lévő Bárd apartmanház a FIABCI World Prix d'Excellence Awards 2023 Lakossági Alacsony Ház kategóriájában WORLD SILVER WINNER minősítést kapott. A Miamiban megrendezett eseményen, Kiss Gábor a Metrodom Építő Kft. ügyvezetője és Pongrácz Tamás Műszaki vezetőnk vehette át a rangos díjat. A világ minden tájáról kiváló ingatlanfejlesztők, kiemelkedő projektjei közül ez az igazán figyelemre méltó nemzetközi elismerés bizonyítja a Metrodom ingatlanok értékét.

Mintalakás a Teve utcában

Mintalakás a Teve utcában

Akit érdekel, milyenek lesznek a Metrodom River vagy a Metrodom Green penthouse lakásai, azok a Teve utcai értékesítési irodánkban, pontosabban az általunk kivitelezett épület tetején kialakított mintalakásunkban kielégítheti kíváncsiságát. A 90 nm-es, nagy teraszos, 2 hálószobás lakást, másik két épületünknél is választható burkolatokkal, szaniterekkel és csaptelepekkel kiviteleztük, a végeredmény pedig, ahogy a képeken is látható, igazán lenyűgöző lett. A lakás megtekintéséhez kérjük egyeztessen időpontot ingatlantanácsadóinkkal.

XVII. NN Ultrabalaton

Általános

2023.05.09

Fantasztikus hétvégét zárt a Metrodom csapata!

Cégünk részt vett Magyarország legnépszerűbb sporteseményén.  Az NN Ultrabalaton hazánk legnagyobb tavát megkerülő egykörös versenye, egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, melyet a Metrodom csapata idén is teljesített!

Minden versenyzőnek szívből gratulálunk, és köszönjük a munkatársaink szurkolását! 

OkosOtthon Labor podcast a Metrodom IT igazgatójával

OkosOtthon Labor podcast Zalai Gábor IT igazgatónkkal

Általános

2023.03.23

Zalai Gábor, a Metrodom IT igazgatója ismét vendégként közreműködött a OkosOtthon Labor podcast adásában.

A Második adásban szó esett az Aqara jelenlét érzékelőiről és sorolható okos konnektorairól, valamint, továbbra is fontos téma az AI és ChatGPT. Nem utolsó sorban ezek okosotthon vonatkozását is tárgyalják a podcast résztvevői.

Ajánló: új lakásokról a VG Podcastban, illetve a ZCastban

Ajánló: új lakásokról a VG Podcastban, illetve a ZCastban

Kiss Gábor
Általános

2023.03.14

Kiss Gábor, a Metrodom generálkivitelező cégeinek ügyvezetője volt a vendég két gazdasági podcastban, a Világgazdaságban (VG Podcast) és a HVG zöld témákkal foglalkozó műsorában (ZCast). Előbbiben az új építésű lakások, az aktuális piaci helyzet volt a téma, utóbbiban pedig a fenntarthatóság volt a középpontban, fókuszban a földgáz kivezetésével a következő évtizedben. Aki a vásárlás előtt szeretne kicsit benézni a színfalak mögé, többet megtudni az új lakásokról, a beruházások, a kivitelezés hátteréről, ide kattintva tudja meghallgatni a VG Podcast adását, itt pedig a ZCast érhető el.

Átköltöztünk az új irodába

Általános

2023.02.27

Az elmúlt héten mindent összecsomagoltunk, a hétvégén pedig  a Metrodom átköltöztött új otthonába, a Teve u. 33-41-be. Jelenleg még a kidobozolással és a rendezkedéssel vagyunk elfoglalva, de ügyfeleink hívásait, illetve emailjeit fogadjuk, szerdától pedig, immár az új címen ismét személyesen is rendelkezésre álllunk.

Behaviour Év cégvezetője 2023-as verseny

Általános

2023.02.10

A Metrodom számára megtiszteltetés, hogy a Behaviour magazin által meghirdetett Év cégvezetője 2023-as versenyen Kiss Gábor Metrodom Építő Kft. és Metrodom Kivitelező Kft. ügyvezetője is a jelöltek között szerepel.
A verseny során olyan vezérigazgató-jelölteket díjaznak, akiknek ambíciója és sikerorientáltsága töretlen, de eredményei túlmutatnak az egyéni sikereken. Magabiztosan tudják, hová tartanak, mit akarnak elérni, és inspirálják kollégáikat a fejlődésre. A közönségszavazási időszaka alatt online szavazattal segíthetőek a cégvezetőket, az Év cégvezetője 2023-as cím elnyerésében. Támogassa Kiss Gábort és a Metrodom-ot szavazatával!


Voksolni a következő linken lehetséges, február 19-ig:
https://survey.app.do/ki-legyen-az-ev-cegvezetoje-2023-ban

ChatGPT szerepe az okosotthon rendszerekben

Általános

2023.02.09

A Metrodom IT Igazgatója időről időre meghívott vendégként közreműködik az OkosOtthon Labor podcast adásaiban.
Zalai Gábor most a ChatGPT technológia okosotthon rendszerekben betöltött szerepéről, valamint a Home Assistant Android Companion App kapcsán nyilatkozott.
A legújabb podcast megjelenést az alábbi felületeken hallgathatják meg az érdeklődők.

 

A ChatGPT minket is ismer

Általános

2023.02.07

A bárki által hozzáférhető, gyorsan népszerűvé váló mesterséges intelligenciát, a ChatGPT-t faggattuk arról, mit tud a Metrodomról. Ráadásul mindezt magyar nyelven tettük, a válaszok pontossága pedig minket is meglepett.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL