Új irodát nyitottunk a Metrodom Riveren

Új irodát nyitottunk a Metrodom Riveren

Metrodom River

2022.07.28

A Metrodom Riveren közvetlenül az építkezés mellett megnyitottuk új, budai értékesítési irodánkat. Aki szeretne közvetlenül a helyszínen tájékoztódni a lakóparkról, azt időpont egyeztetés után (+36 1 919-3324) várjuk a Budafoki út 64-66. szám alatti új irodánkban!

Hogy változik a Metrodom házak rezsije?

Hogy változik a Metrodom házak rezsije?

Általános

2022.07.25

A földgáz illetve az áram lakossági árának változása miatt mindenki vadul számol, hogyan befolyásolja ez a jövőben az általa fizetendő rezsi összegét.  Minden bizonnyal a Metrodom ügyfelei sincsenek másként, akik az idén (Metrodom Zugló), vagy az ezt követő években (Metrodom River és Metrodom Green) költöznek majd be új lakásaikba. A címbeli kérdésre a válasz viszonylag rövid és egyszerű: az áremelésből ők szinte semmit nem fognak észlelni. Akit a bővebb válasz is érdekel, az alábbiakban olvashatja a részleteket.

A gázáremelésnél jön ki a Metrodom házak előnye

A gázáremelésnél jön ki a Metrodom házak előnye

Általános

2022.07.18

Most az "átlag" fölé eső energiafogyasztás árának igencsak jelentős emelése mutatja meg a gyakorlatban, milyen óriási előnyben vannak a Metrodom házai és lakásai a fenntartási költség terén. Az alábbiakban elsőként a korábbi, 2020-ban, vagy előtte átadott házaink fogyasztását nézzük meg, és azt, hogy mennyiben kell aggódnia régebbi ügyfeleinknek a rezsiszámla miatt. 

Nézd meg, mit írsz alá!

Nézd meg, mit írsz alá!

photo Kricsfalussy Tamás
Általános

2022.06.17

Az építőipar, azon belül a lakóingatlan fejlesztés is azon szektorok közé tartozik, melyet jelentős általános bizonytalanság kezdett övezni idén. Ennek a kockázatait számos ingatlanfejlesztő úgy hárítja át a vevőkre, hogy azok ennek egyáltalán nincsenek tudatában, az aláírt szerződés pedig napjainkban sok esetben egyáltalán nem garantálja, hogy az adott áron és határidőben valóban övék lesz a lakás.

Metrodom születésnapot ünneplünk

Metrodom születésnapot ünneplünk

Általános

2022.06.15

Június 17-én, pénteken ünnepeljük a Metrodom 10 éves születésnapját, szűk, mintegy 200 fős családi körben. Ezen a napon mindannyian pihenünk és szórakozunk, visszaemlékezünk az elmúlt évtized legszebb pillanataira, legnagyobb kihívásaira, irodáink ezért pénteken zárva vannak. Ügyfeleink megértését ezúton is köszönjük, reméljük mindannyian szurkolnak nekünk, hogy a következő 10 évünk is hasonlóan sikeres legyen. 

Ez volt a kiállítás 83 másodpercben

Ez volt a kiállítás 83 másodpercben

Általános

2022.05.20

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a lakáskiállításon, nem csak a Metrodom házairól és lakásairól, hanem a különleges megjelenésű és hangulatú standunkról is. Aki kihagyta volna az eseményt, most szűk másfél percben belekóstolhat az élménybe. (A látogatóinknak kínált kíváló smoothie-knál sajnos nem tudjuk biztosítani a virtuális kóstolást, ahhoz ősszel ki kell látogatni élőben is!)

A Világgazdaság podcastja a lakásárakról

A Világgazdaság podcastja a lakásárakról

Általános

2022.05.16

Aki érdeklődik az ingatlanok iránt, vagy kifejezetten új lakás vásárlásában gondolkodik, annak érdemes meghallgatnia a Világgazdaság podcastjának legfrissebb adását, ahol Sándor Tünde újságíró, a Metrodom lakóházait generálkivitelező Metrodom Építő Kft. ügyvezető igazgatójával, Kiss Gáborral beszélget. A podcast minden népszerű aggregált oldalon, illetve közvetlenül a Világgazdaság honlapjáról is elérhető.

Ilyen volt a Metrodom a lakáskiállításon

Általános

2022.05.12

Egy igazán különleges standon, élő növényekkel, vízfüggönnyel, finom kávéval, különleges smoothie-kal, kézműves csokoládéval és sok-sok szeretettel vártunk minden érdeklődőt. A képek magukért beszélnek, aki elmulasztotta volna az eseményt, azt szeptember végén a következő lakás vásáron várjuk!

Ma másokért dolgoztunk

Általános

2022.04.29

Cégünk dolgozóinak egy csoportja Magyarország legnagyobb, kizárólag önkéntesek által működtetett menekültszállóján, a Migration Aid Madridi úti szállásán kezdte a napot. A névtáblák felragasztása után mindenki abban segített, amiben tudott. Hiszünk abban, hogy ami igazából változást hozhat, az nem más, mint az együttműködés, az empátia és az együttérzés.

Szerződések, árak, határidők: a Metrodom ügyfelek nyugodtan alhatnak

Szerződések, árak, határidők: a Metrodom ügyfelek nyugodtan alhatnak

photo Kricsfalussy Tamás
Általános

2022.03.09

Az elmúlt hetek eseményei az új építésű lakások piacának sem tett jót, az elszálló inflációval, Euro árfolyammal, energia- és építőanyag árakkal együtt növekedett a bizonytalanság is. Várhatóan több ingatlanfejlesztő fog a következő hónapokban a megkötött szerződésektől való egyoldalú elállás vagy az utólagos áremelés eszközéhez nyúlni, hogy stabilizálja a helyzetét. A Metrodom álláspontját ügyfeleink, illetve a munkánkat figyelemmel kísérők az alábbiakban olvashatják.

A Metrodom a zöld innovációért

Általános

2022.03.04

A Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösségének keddi építőipari szakmai fórumán a Metrodom képviseletében Kutatási és Elemzési Központunk vezetője, Kígyósi András is részt vett a közönség előtti panelbeszélgetésen. A téma a transzformáció és az innováció volt az építőiparban, a 2020-as évek kihívásai és átalakulása, a zöld forradalom.