Metrodom AR app az appleblog bemutatásában
A Metrodom Dual Eco rendszere a Portfólión is

A Metrodom Dual Eco rendszere a Portfólión is

A 2021-ben hatályba lépő, az új épületek energiafelhasználására vonatkozó szabályok jóval szigorúbbak lesznek a mostaniaknál. Ez jelentős kihívás az ingatlanfejlesztőknek, melyre a Metrodom az új Dual Eco fűtési rendszer kifejlesztésével válaszolt. Erről, illetve az Őrmező utcai lakóparkunkban beépítésre kerülő továbbfejlesztett rendszerről most a Portfólió is beszámolt, a cikket itt olvashatják az érdeklődők.

Ismét közösen segíthet a Metrodommal!

A Metrodom az elmúlt évek hagyományait követve, idén is gyűjtést rendez különböző rászoruló szervezeteknek, most július 31-ig az Oltalom Karitatív Egyesület, a Bethesda Gyermekkórház és a Befogad-LAK Erdőkertesi Állatvédő Alapítvány részére. Amennyiben szeretne és lehetősége van segíteni, várjuk adományait központi irodánkban, a IX. kerület, Mester u. 83. szám alatt. Az adományozás részleteiről itt olvashat bővebben.

Itt az új okosotthon vezérlőpanel

Itt az új okosotthon vezérlőpanel

Folyamatosan frissítjük okosotthon rendszerünket, legutóbb például az új kapcsolónkról számoltunk be. Most megérkezett az új vezérlőpanel is, mely a Metrodom Panoráma A, a Metrodom Park B, illetve a City Home K épületén mutatkozik be. A változások közül a leglátványosabb az elegáns fém keret, de frissült a hardver is, illetve a privacy miatt aggódókat nyugtathatja meg, hogy a készüléken igény esetén már hardveresen is ki tudják iktatni a beépített kamerát.

Szünetel az ügyfélszolgálat

Általános

2019.05.14

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy ma délután 14.30-tól technikai okok miatt ügyfélszolgálatunk, illetve munkatársaink nem elérhetőek, a részünkre küldött e-mailekre legkorábban holnap tudunk válaszolni. A kényelmetlenségért szíves elnézésüket kérjük.

Ultrabalaton 2019

Ultrabalaton 2019

Általános

2019.05.07

A hét végén az Ultrabalatonon a Metrodom csapata is rajthoz áll, hogy teljesítse az 221 kilométeres távot, a 13 futón kívül kerékpáros és autós kísérőkkel együtt összesen több mint 20 fős csapat képviseli a Metrodomot.

Egy nap szünet

Általános

2019.04.30

Mindenki szereti a hosszúhétvégéket, de hétközben egyetlen pihenőnap is jólesik. Május 1-jén természetesen mi sem dolgozunk, mindenkinek jó pihenést kívánunk!

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Általános

2019.04.18

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést kívánunk a következő négy napban! Természetesen a Metrodom csapata is szabadságon lesz, azonban kedd reggel 9:00 órától ismét állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Metrodom stand: lélek és filozófia

Metrodom stand: lélek és filozófia

Általános

2019.04.05

Akik meglátogatták standunkat a múlt hétvégi Lakás2019 kiállításon a Millenárison, azok élőben láthatták, mennyire különbözött a Metrodom standja mindenki másétól. A lenti fotókon nem csak a kiállítást idézzük meg néhány kép erejéig, de bemutatjuk azt a filozófiát is, melynek jegyében új házaink és a standunk is készült.

Ügyfélszolgálatunk zárva

Általános

2019.03.21

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy szakmai továbbképzés miatt ügyfélszolgálatunk és a garanciális ügyintézés a mai napon szünetel, munkatársaink se telefonon, se e-mailben nem elérhetőek. A beérkezett e-mailekre a holnapi napon fognak válaszolni, megértésüket köszönjük!