Megkezdődött a 2. ütem kivitelezése is

Megkezdődött a 2. ütem kivitelezése is

Az első ütem (A épület) után hozzáláttunk a második ütem (B épület) kivitelezéséhez is, itt is megkezdődtek a földmunkák. A két ütem munkái a jövőben is párhuzamosan haladnak, a B épület átadása várhatóan 2 hónappal fogja követni az A épületét. Az értékesítés megkezdésére azonban februárig még várni kell, addig az A épület még elérhető lakásaiból tudnak választani az érdeklődők. 

Folytatás ...
Ennyire védett a Metrodom

Ennyire védett a Metrodom

Általános

2021.10.08

A Metrodom dolgozóinak 95%-a oltatta be magát eddig, és most csináltattunk a cégnél egy szerológiai tesztet is mindenkinek. Ennek eredményeként kiderült, hogy a beoltottak 98%-a rendelkezik a kellő védettséghez elegendő antitesttel, és az oltatlanok közül is elegendő antitestjük van mindazoknak, akik már átestek a Covid19-en. A vizsgálatot a jövőben is rendszeresen megismételjük, így garantálva irodáinkban munkatársainknak és ügyfeleinknek is a megfelelő védelmet. 

Szünetel az ügyfélfogadás

Általános

2021.09.15

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a holnapi napon technikai okok miatt ügyfélszolgálatunk, illetve munkatársaink nem lesznek elérhetőek, a részünkre küldött e-mailekre legkorábban pénteken tudunk válaszolni. A kényelmetlenségért szíves elnézésüket kérjük.

Új Metrodom lakópark Ferencvárosban

Új Metrodom lakópark Ferencvárosban

Általános

2021.09.03

Várhatóan 2022 márciusában kezdődik meg a Metrodom következő lakóparkja, az 510 lakásos Metrodom Green kivitelezése és értékesítése. A lakópark sok szempontból igazi különlegesség lesz, reményeink szerint ugyanolyan ikonikus épületévé válik majd a kerületnek, mint Újpesten a Metrodom Panoráma.

Építőanyag áremelkedés: hogy érinti ügyfeleinket?

Építőanyag áremelkedés: hogy érinti ügyfeleinket?

Általános

2021.07.14

Forró téma az építőanyagok árának gyors, nagymértékű emelkedése, ami egy ingatlanfejlesztő esetében talán mindenki másnál nagyobb fontosságal bír. Ügyfeleinket természetesen leginkább egy dolog érdekelheti, hogyan befolyásolja őket az áremelkedés? Az alábbiakban erről olvashatnak egy rövid tájékoztatást. 

Nemzetközi győzelmet aratott a Metrodom Panoráma

Nemzetközi győzelmet aratott a Metrodom Panoráma

A Metrodom Panoráma nyerte a rangos, nemzetközi építészeti szövetség, a párizsi FIABCI aranyérmét a középmagas lakóépületek kategóriájában. Ez gyakorlatilag a családi házak és a felhőkarcolók közé eső lakóépületeket jelenti, és sokat elmond, hogy korábban magyar lakóparknak még a nevezettek körébe sem sikerült bekerülnie. Most viszont az amerikai, nyugat-európai és délkelet-ázsiai versenytársakat megelőzve nyerte meg a díjat a Metrodom Panoráma, amire kimondhatatlanul büszkék vagyunk. A FIABCI-ról a szervezet oldalán találhatók részletes információk, ahol az idei díjátadó, illetve a Metrodom Panoráma bemutatkozó filmje is megtekinthető. 

Megalakult a Metrodom CSR Bizottsága

Megalakult a Metrodom CSR Bizottsága

Általános

2021.05.21

Fontos előrelépést tettünk, a Metrodom társadalmi felelősségvállalásával kapcsolatos munkánk szervezésében, megalakult a Metrodom CSR (Corporate Social Responsibility) Bizottsága. A jövőben ez a munkavállalóink részvételével működő bizottság fog dönteni a hozzánk beérkező támogatási kérelmekről, szervezi a cég dolgozóinak társadalmi aktivitását. A Metrodom társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységéről honlapunkon ezen az oldalon olvashat részletesebben. 

Változik a szerződéskötési rend

Változik a szerződéskötési rend

Általános

2021.05.13

Téjékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek ismét van lehetőségük, hogy igény szerint központi irodánkban személyesen kössék meg új elő- vagy végszerződésüket, írjanak alá szerződésmódosítást. Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező ügyfeleinknek továbbra is a távazonosítással, távolról megköthető szerződéssel állunk a rendelkezésére. A részletekről kérjük, érdeklődjön ingatlantanácsadójánál.

Mostantól az albérleti díj új lakása árának része lehet!

Mostantól az albérleti díj új lakása árának része lehet!

Általános

2021.04.22

A Metrodom és a Flatco csoport egyedülálló együttműködésének köszönhetően mostantól ügyfeleink szükség esetén rövidebb időre, 15% kedvezménnyel tudnak maguknak lakást bérelni új lakásuk elkészültéig. Aki pedig a Flatcotól bérel lakást, és később úgy döntene, hogy egy tőlünk vásárolt lakásban folytatja az életét, az általa korábban fizetett bérleti díjat részben beszámítjuk új lakása vételárába. Az együttműködés és az akció részleteit ide kattintva ismerheti meg, a Flatco bérelhető lakásainak kínálatáról pedig itt tájékoztódhat.

Irodáink zárva, a munka folyik

Irodáink zárva, a munka folyik

Általános

2021.03.09

A március 8-tól életbe lépett korlátozások miatt a Metrodom irodáiban is szünetel az ügyfélforgalom. Ettől eltekintve azonban mindenhol folyik a munka, zavartalanul folytatódnak az építkezések, ahogyan a szerződéskötések, illetve módosítások is (online, távazonosítással). Minden kedves ügyfelünket kérjük, hogy megváltozott munkarendünkről érdeklődjön ingatlantanácsadójánál vagy az ügyfélszolgálatunkon.

Megújult hidegburkolatok