Ajánló: új lakásokról a VG Podcastban, illetve a ZCastban

Ajánló: új lakásokról a VG Podcastban, illetve a ZCastban

Kiss Gábor
Általános

2023.03.14

Kiss Gábor, a Metrodom generálkivitelező cégeinek ügyvezetője volt a vendég két gazdasági podcastban, a Világgazdaságban (VG Podcast) és a HVG zöld témákkal foglalkozó műsorában (ZCast). Előbbiben az új építésű lakások, az aktuális piaci helyzet volt a téma, utóbbiban pedig a fenntarthatóság volt a középpontban, fókuszban a földgáz kivezetésével a következő évtizedben. Aki a vásárlás előtt szeretne kicsit benézni a színfalak mögé, többet megtudni az új lakásokról, a beruházások, a kivitelezés hátteréről, ide kattintva tudja meghallgatni a VG Podcast adását, itt pedig a ZCast érhető el.

OkosOtthon Labor podcast Zalai Gábor IT igazgatónkkal

Általános

2023.03.23

Zalai Gábor, a Metrodom IT igazgatója ismét vendégként közreműködött a OkosOtthon Labor podcast adásában.

A Második adásban szó esett az Aqara jelenlét érzékelőiről és sorolható okos konnektorairól, valamint, továbbra is fontos téma az AI és ChatGPT. Nem utolsó sorban ezek okosotthon vonatkozását is tárgyalják a podcast résztvevői.

Átköltöztünk az új irodába

Általános

2023.02.27

Az elmúlt héten mindent összecsomagoltunk, a hétvégén pedig  a Metrodom átköltöztött új otthonába, a Teve u. 33-41-be. Jelenleg még a kidobozolással és a rendezkedéssel vagyunk elfoglalva, de ügyfeleink hívásait, illetve emailjeit fogadjuk, szerdától pedig, immár az új címen ismét személyesen is rendelkezésre álllunk.

Behaviour Év cégvezetője 2023-as verseny

Általános

2023.02.10

A Metrodom számára megtiszteltetés, hogy a Behaviour magazin által meghirdetett Év cégvezetője 2023-as versenyen Kiss Gábor Metrodom Építő Kft. és Metrodom Kivitelező Kft. ügyvezetője is a jelöltek között szerepel.
A verseny során olyan vezérigazgató-jelölteket díjaznak, akiknek ambíciója és sikerorientáltsága töretlen, de eredményei túlmutatnak az egyéni sikereken. Magabiztosan tudják, hová tartanak, mit akarnak elérni, és inspirálják kollégáikat a fejlődésre. A közönségszavazási időszaka alatt online szavazattal segíthetőek a cégvezetőket, az Év cégvezetője 2023-as cím elnyerésében. Támogassa Kiss Gábort és a Metrodom-ot szavazatával!


Voksolni a következő linken lehetséges, február 19-ig:
https://survey.app.do/ki-legyen-az-ev-cegvezetoje-2023-ban

ChatGPT szerepe az okosotthon rendszerekben

Általános

2023.02.09

A Metrodom IT Igazgatója időről időre meghívott vendégként közreműködik az OkosOtthon Labor podcast adásaiban.
Zalai Gábor most a ChatGPT technológia okosotthon rendszerekben betöltött szerepéről, valamint a Home Assistant Android Companion App kapcsán nyilatkozott.
A legújabb podcast megjelenést az alábbi felületeken hallgathatják meg az érdeklődők.

 

A ChatGPT minket is ismer

Általános

2023.02.07

A bárki által hozzáférhető, gyorsan népszerűvé váló mesterséges intelligenciát, a ChatGPT-t faggattuk arról, mit tud a Metrodomról. Ráadásul mindezt magyar nyelven tettük, a válaszok pontossága pedig minket is meglepett.

CES 2023: ezt láttuk Las Vegasban

Általános

2023.01.18

A Metrodom minden évben képviselteti magát a Las Vegasi Consumer Electronics Show-n, hogy első kézből, a gyártóktól ismerhessük meg az okosotthonnal kapcsolatos újdonságokat. Tapasztalatairól és szakmai érdekességekről Zalai Gábor, a Metrodom IT Igazgatója mesélt az OkosOtthon Labor podcast legújabb adásában, amelyet a különböző podcast platformokon, illetve YouTube-on is meghallgathatnak az érdeklődők.

Búcsú a műanyag palacktól

Általános

2023.01.09

Munkánk során mindent megteszünk, hogy lakóparkjaink a lehető legkisebb környezetterheléssel, energiafogyasztással épüljenek fel, illetve működjenek. Az irodai munka szervezése során is fontos szempont  a környezetvédelem, ezért az új évvel elbúcsúzunk a műanyag palackos ásványvizektől. A különböző kávék és szörpök mellett mostantól palackos ásványvíz helyett kancsóból kínáljuk az aktív szűrt vizet, hogy ezzel is csökkentsük a műanyag hulladék mennyiségét. 

Elindult a Real Estate Awards szavazás

Általános

2023.01.06

Elindult a Real Estate Awards 2022 szavazás, amelyen az év legkiemelkedőbb fejlesztőit és fejlesztéseit díjazzák. A versenyen a Metrodom is részt vesz három kategóriában.

Segítsen minket szavazatával!

A különböző kategóriákban szavazni az alábbi linkeken lehet február 3-ig!

Az Év Tervezett Projektje - Metrodom River Lakópark
https://azevirodaja.hu/nevezok/49026

Az Év Tervezett Projektje - Metrodom Green Lakópark
https://azevirodaja.hu/nevezok/49025

Az Év Fejlesztő Cége - Metrodom Cégcsoport
https://azevirodaja.hu/nevezok/49159

 

 

Értéket teremtünk és figyelünk környezetünkre!

Általános

2022.12.21

Büszkék vagyunk munkánkra, lakóparkjainkra, és a több ezer átadott otthonra.

Sikereink mellett azonban folyamatosan keressük az értékteremtési lehetőségeket. Társadalmi felelősségvállalási programunk során idén is több egyesületen keresztül nyújthattunk segítséget a rászorulóknak. Az Utcáról Lakásba Egyesület hajléktalan és rászoruló embereknek segít, méltó lakhatást biztosítva számukra. Az otthonok létrehozása mellett azok megőrzését is fontos feladatként kezeli.

Az egyesület munkáját cégünk támogatással segítette.

Exkluzív karácsonyi rendezvény

Exkluzív karácsonyi rendezvény

Általános

2022.12.19

December 16-án sikeresen megtartottuk exkluzív karácsonyi rendezvényünket partnereink, valamint ügyfeleink számára. Az eseménynek a Dumaszínház adott otthont, ahol számos neves humorista lépett fel, mint Hajdú Balázs, Litkai Gergely, Janklovics Péter és Szabó Balázs Máté. Az est keretein belül lehetőség nyílt projektjeink bemutatására, de mindenekelőtt a szórakozásé volt a főszerep!

Köszönjük a részvételt, és az egész éves bizalmat!