Illetékmentesség a CSOK mellé

Illetékmentesség a CSOK mellé

Általános

2020.10.19

A CSOK-kal lakást vásárlók a korábban bejelentett, csak az új lakások megvétele esetén visszaigényelhető áfa mellett újabb kedvezménynek örülhetnek. Január 1-jétől már a 4% illetéket is megspórolhatják, ami egy családi lakás megvásárlása esetén, az ártól függően jellemzően 2-4 millió forint megtakarítást jelenthet. Amiről viszont a hírek nem szólnak, hogy az ingatlanfejlesztők várhatóan ezúttal is csak lassan fognak tudni reagálni a megugró keresletre. A vevők ezért még jó darabig a már egy éve fogyatkozó kínálatból tudnak csak választani. A Metrodom jelenleg még elérhető családi lakásait ide kattintva tudja megtekinteni. 

Az elmúlt 80 év legnagyobb bérházát építjük

Általános

2020.10.06

Megrendelőnk, az ingatlanhasznosítással foglalkozó Flatmosphere Kft. megbízásából a Metrodom építi a világháború óta legnagyobb hazai magánbérházat. A IX. Bárd utca 2. alatti 256 lakásos épületet jövő tavasszal adjuk át, az alábbiakban pedig néhány látványtervet is megmutatunk róla. Akit érdekelnek a részletek, annak a Világgazdaság cikkét ajánljuk a figyelmébe.

Ultrabalaton 2020. a Metrodommal

Ultrabalaton 2020. a Metrodommal

Általános

2020.10.02

Az előző évekhez hasonlóan a Metrodom idén is jelentős, 24 fős küldöttséggel képviselteti magát a hétvégén az idei Ultrabalatonon. A csapatban a cég versenyzőin kívül autós és biciklis kísérők is vannak, a hangulat pedig várhatóan idén is nagyszerű lesz.

Szilikon és elemcsere

Általános

2020.09.28

Az új lakások karbantartási igénye egy régi lakáshoz vagy családi házhoz képest minimális, az ősz beköszöntekor azonban itt is vannak tennivalók, melyek közül két dologra mindenkinek a figyelmét szeretnénk felhívni. 

Anna and the Barbies a City Home-on
Vírusteszteltük a Metrodomot

Vírusteszteltük a Metrodomot

Általános

2020.07.23

A Metrodom az egészségügyi veszélyhelyzet kihirdetésekor az elsők között állt át gyakorlatilag azonnal új működési rendre. Most minden dolgozónkat szerológiai vizsgálattal teszteltettük le, hogy lássuk, mennyire voltak sikeresek a bevezetett új szabályok és óvintézkedések. Az eredmény mindenki számára megnyugtató lehet, munkatársaink közül mindenki egészséges, egyetlen COVID-19 fertőzésben szenvedő betegünk sincsen.

Király Viktor koncert a Metrodom Panorámán
Move in! Sessions by Metrodom

Move in! Sessions by Metrodom

Általános

2020.06.17

Zene és építészet nagyon sokban hasonlítanak. Éppen ezért szeretnénk a jövőben, újonnan elkészült lakóparkjaink átadását egy-egy koncerttel megünnepelni. Indul a Metrodom MOVE IN! koncertsorozata, legyél ott virtuálisan az első koncerten, a részletekkel hamarosan jövünk, figyeld az oldalunkat

Kevesebb új lakás, enyhe áremelkedés

Általános

2020.06.03

A januárban visszaemelt lakásáfa súlyosan negatív hatásaival több cikk foglalkozott már, a Portfólión például két hónapja lehetett olvasni, az új lakások fogyatkozó kínálatáról és annak árfelhajtó hatásáról. A beérkező adatok mostanra igazolták az előrejelzéseket, az új lakások ára a tavaszi vírus sújtotta hónapokban sem csökkent, a részletek az index cikkében olvashatóak.