Megérkezett a Metrodom Smart App!

A Metrodom River lakópark átadott ütemeinek lakói már élvezhetik az applikáció minden előnyét.

A Metrodomnál kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy lakásainkba olyan, jövőbe mutató megoldásokat építsünk be, amelyek akár évtizedekkel később is képesek lesznek megfelelni az adott kor igényeinek. Az okosotthon rendszerünk továbbfejlesztésének következő állomása a Metrodom Smart App bevezetése, aminek rengeteg olyan funkciója van, amely által kényelmesebbé válik a Metrodom lakástulajdonosok élete. Az applikáció alapbeállításai minden szempontból teljesen testre szabhatóak, így mindenki megtalálhatja benne azokat a beállításokat, amelyek a lakásukat otthonosabbá tehetik.

Az applikáció segítségével akár távolról is irányíthatóak és ellenőrizhetőek a Metrodom lakások elektromos berendezései, redőnyei, világítási, fűtési és hűtési rendszerei, így a saját igényeinknek megfelelően állíthatjuk be, hogy ezek mikor lépjenek működésbe, illetve mikor kapcsoljanak ki. Ez nem csak kényelmes, de akár már rövid távon is rendkívül sok energia, ezáltal költség takarítható meg. A lakásban található mozgásérzékelők „Távollét” üzemmódban használhatók riasztóként is, amelyek figyelmeztetést küldenek a telefonunkra, ha az üresnek hitt lakásban mozgást érzékelnek. Az okosotthon-rendszer része a kaputelefon is, amelyre érkező bejövő hívásokat szintén fogadhatjuk az applikáción keresztül, így nem is kell otthon lennünk, hogy tudjuk, ki keres minket. Ezen felül az applikációban foglalhatóak a lakóparkban található közösségi terek és fitnesz gépek is, így rengeteg idő megtakarítható azzal, hogy nem kell a helyszínen várakozni.

A rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy a nyílt rendszerének köszönhetően a jövőben bármikor fejleszthető és bővíthető, így a rendszer évtizedekig naprakész maradhat, emellett az applikáció kompatibilis iOS és Android rendszerekkel is. Az applikációt először a Metrodom River lakóparkon vezettük be, amely első két ütemének lakói már minden előnyét élvezhetik. Az okosotthon-rendszerhez tartozó applikáció a jövőben épülő minden lakásunk alapcsomagját képezi.

A Metrodom Smart Appról további információt ezen a linken érhettek el.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL