Ügyvédi iroda

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az adásvételi elő- és végszerződések megkötése és módosítása 2021. március 18-ától online, távazonosítással történik, irodánk az ügyfélforgalom előtt zárva van! A szerződéskötést illetően további információkért, kérjük, keressék ingatlantanácsadóinkat vagy az ügyvédi iroda munkatársait telefonon vagy e-mailben!

 

A Metrodomtól vásárolt ingatlanok adásvételi szerződéseinek megkötése során és a földhivatali eljárásban a Szabó, Kocsis és Hunya Ügyvédi Iroda működik közre. Az iroda tevékenységei a vezető jogászok eltérő jogi szakterületének és változatos ügyfélkörének köszönhetően igen szerteágazóak. Ügyfelei között magánszemélyek és cégek egyaránt találhatóak, melyek többségével tartós együttműködésben áll.

Munkatársai a megbízásokat - jellegüktől függően - egyénileg vagy csoportosan látják el, felhasználva az eltérő szakterületeken szerzett tudást és tapasztalatot. Az iroda alapvető célkitűzése, hogy hazai és külföldi megbízók részére igényeiknek megfelelő, magas színvonalú, személyre szóló jogi szolgáltatást nyújtsanak, amely hatékonyan hozzájárul a működésük során felmerülő jogi kockázatok megelőzéséhez, illetve kezeléséhez.