Metrodom AR app az appleblog bemutatásában

Kész a festés

City Home K

2019.07.17

Az utolsó lakás festése is elkészült, a festőknek már csak a 8-9. emeleten a folyosókon van munkája, de a héten ezt is befejezik. Szintén elkészült a 3. emeleti alacsony szárny felett a zöldtető, ahogyan az első emeleti teremgarázs feletti, a J és K épületek által közrefogott kis belső zöldtető is. A kertészek már csak a nagy közös kertben dolgoznak, itt még folyik a növények telepítése.

Burkolat az előtérben

City Home K

2019.07.12

A lakásokhoz hasonlóan, a közös területeken is a befejező munkák folynak, tegnap utolsóként az előtérben is befejeződött a hidegburkolás. Itt a jövő héten még dolgoznak a villanyszerelők és a festők, csináljuk az állmennyezetet, hogy a műszaki átadásra már egy teljesen kész előtér fogadja a lakókat.

Utolsó munkák a homlokzaton

City Home K

2019.07.08

A héten a homlokzat utolsó, nyugati részén is elkészül a színezés, és itt is hozzálátunk az állványzat lebontásához. A belső kert felé eső részek már teljesen készen vannak, és ahogyan a lenti képen is látható, már az erkélyek színes üvegbetéteit is beszereltük. 

Átadás július 23-tól

City Home K

2019.06.27

A lakások nagyobb része már teljesen elkészült, és a felsőbb szinteken is a befejező munkák folynak, a homlokzatról pedig megkezdődött az állványzat lebontása. Hamarosan mindennel kész vagyunk, és ezért kitűztük a műszaki átadások idejét,  melyek július 23-án kezdődnek meg. A konkrét időpontokról és a tudnivalókról minden ügyfelünket levélben értesítjük.

Elkészült a festés

City Home K

2019.06.21

A 9. emeleti lakásokban is befejeződött a festés, felkerült a második festékréteg is a falakra. A közös területek még váratnak magukra, a folyosókat és a lépcsőházakat csak a többi munkás levonulása után, júliusban festjük majd ki, az előtérrel pedig egészen a műszaki átadásig várunk.

Kész a hidegburkolás

City Home K

2019.06.17

A lakásokban befejeződött a hidegburkolás, ahogyan a padlólapok lerakása is a ház folyosóin és a lépcsőházban. A burkolók jelenleg az erkélyek befejezésén dolgoznak, gyakorlatilag már csak a ház előtere maradt, ahol a sérüléseket elkerülendő, egészen az átadásig várunk a burkolatok elkészítésével.

Készen van a színezés

City Home K

2019.05.31

Legalábbis a belső kertre néző homlokzaton, itt gyakorlatilag befejeződtek a homlokzatképzési munkák. Elkészült a korlátok tartószerkezete is, és már csak a korlátoknak és a színes üvegbetéteknek a felrakása, illetve az erkélyek burkolása van hátra.

Belső munkák

City Home K

2019.05.27

Azok kedvéért, akik nem jutottak ki a múlt csütörtöki előzetes bejárásra, egy gyors összefoglaló, mi újság a házban. Az első két emeleten gyakorlatilag készen vannak a lakások, már csak a javítások és az okos-eszközök hiányoznak. A 3. emeleten parkettázunk, illetve a beltéri ajtókat építjük be, a 4-en a készre festés zajlik. Az 5-6. emeleten szerelvényezünk, a 7-en lassan kész a hidegburkolás, a 8. emeleten pedig a kádakat és a WC tartályokat építjük be.

Holnap bejárás

City Home K

2019.05.22

Ahogy korábbi hírünkben írtuk, holnap lesz a City Home K ütemén a műszaki átadást megelőző előzetes bejárás. A földszinten gyakorlatilag már kész lakásokat láthatanak ügyfeleink, a legfelső emeleteken azonban még csak a hidegburkolás zajlik. Kérjük, hogy érkezzenek pontosan, mivel a bejárás kísérettel, csoportosan történik, és utólag sajnos már nem lehetséges a csatlakozás.