Nyerjen egy Metrodom-lakást!

Nyerjen egy Metrodom-lakást!

Általános

2018.09.21

Az Auchan segítségével most valóra válthatja álmát, és nyerhet egy két hálószobás lakást a Metrodom Panoráma lakóparkban! Ha rendelkezik Auchan bizalom kártyával, csak regisztrálnia kell, majd a következő 6 hónapban havonta legalább 30.000 Forint értékben vásárolnia valamelyik Auchan áruházban. A részleteket az Auchan oldalán, itt olvashatja el. 

Az utolsó emelet

City Home K

2018.09.19

Miközben a 8. emelet feletti födém utolsó szakaszát öntjük ki, a már elkészült részeken hozzáláttunk az utolsó, 9. emelet felszerkezeti elemeinek kivitelezéséhez. Terveink szerint október közepéig ez a szint, illetve a tető felépítményei is elkészülnek, amivel a K épület szerkezetkésszé válik.

Megkezdődött a villanyszerelés

City Home K

2018.08.30

A gépészeti alapszerelés elkészültével a földszinten megkezdődött a villanyszerelés, most kerülnek helyükre a lakásokban, illetve az épületben az elektromos vezetékek, illetve most alakítjuk ki a kötődobozokat, rakjuk be a dugaljak és kapcsolók belső szerelvényét. A kőművesek jelenleg a 2-3. emeleten dolgoznak, fent pedig a 7. emeleti födém utolsó szakasza készül.

Gépészeti alapszerelés

City Home K

2018.08.24

A földszinten, ahol már elkészültek a falak, a kőművesek helyét a gépészek vették át. A lakásokban folyik a gépészeti alapszerelés, most kerülnek a helyükre a fűtés-, a víz-, és a szennyvíz vezetékei.

Hangszigetelő válaszfalak

City Home K

2018.08.21

A körítőfalak elkészülte után minden szinten a válaszfalak jönnek. A lakásokon belül a külső falakhoz hasonló, de azoknál vékonyabb, 10 centi vastag Porotherm téglát használunk. A lakások, illetve a lakások és a folyosó között viszont más fajta falazóelemet, a szintén hazai gyártású Silka mészhomok téglát használjuk. A Porothermmel szemben ezek nem üregesek, hanem tömör anyagból készülnek, ennek köszönhetik különösen jó hangszigetelő tulajdonságukat.

Hetediken a szerkezet

City Home K

2018.08.16

Egymás után öntjük ki a 6. emelet feletti födém szakaszait, a már elkészült részeken pedig hozzáláttunk a 7. emeleti pillérek kivitelezéséhez. Folyik a kőművesmunka is, a földszinten elkészült a körítőfalazat, jelenleg a válaszfalakon, illetve az 1. emeleti körítőfalakon dolgozunk.

Kezdjük a falazást

City Home K

2018.08.07

Miközben a szerkezet építése a 6. emeleten tart, a földszinten hozzákezdtünk a falazáshoz. Az épülettömb többi részéhez hasonlóan itt is a jól ismert, hazai gyártmányú Porotherm Klíma falazóelemeket használjuk a külső falak elkészítéséhez. 

Harmadikon a szerkezet

City Home K

2018.07.02

Az észak-nyugati, Vágóhíd utcai homlokzaton már jól láthatók a 3. emelet pillérei. A Duna felé eső oldalon a 2. emelet feletti födémet zsaluzzuk, míg a Máriássy utcánai részen most öntjük ki az első emeleti födém utolsó szakaszát.

Harmadikon a szerkezet

City Home K

2018.07.02

Az észak-nyugati, Vágóhíd utcai homlokzaton már jól láthatók a 3. emelet pillérei. A Duna felé eső oldalon a 2. emelet feletti födémet zsaluzzuk, míg a Máriássy utcai részen most öntjük ki az első emeleti födém utolsó szakaszát.

Födém az elsőn

City Home K

2018.06.06

Elkészült a földszint szerkezete, az északnyugati részen az 'I" épület mellett pedig már az első emelet vasbeton falai és pillérei is állnak. Ahogy a kamera képén át is megfigyelhető, itt már a födémet zsaluzzuk, az első emelet szerkezete a jövő héten a Máriássy utca felől is látható lesz.

Kezdődik a Vágóhíd fejlesztése

Sokan érdeklődtek, mi lesz a City Home telekszomszédjával, ahol a Soroksári úton régen a vágóhíd működött, és amelynek műemlék épületei ma is állnak. A területet megvásároló török ingatlanfejlésztő cég szálloda, irodaház és konferenciaközpont építését tervezi. A City Home K épülete mögötti (nem védett) épületek lebontásával gyakorlatilag megkezdődött a fejlesztés, az új épületek kivitelezésének elindítása azonban csak jövőre várható.