Megkaptuk az építési engedélyt

Megkaptuk az építési engedélyt

Jogerőre emelkedett a Metrodom Őrmező építési engedélye, két hét múlva pedig már az alaprajzok és az árak között böngészhetnek az érdeklődők. A lakópark a legfontosabb tudnivalók már most elérhetők honlapunkon, ahogy az építési engedélyt is letölthetik erről az oldalról.

Holnap bejárás

City Home K

2019.05.22

Ahogy korábbi hírünkben írtuk, holnap lesz a City Home K ütemén a műszaki átadást megelőző előzetes bejárás. A földszinten gyakorlatilag már kész lakásokat láthatanak ügyfeleink, a legfelső emeleteken azonban még csak a hidegburkolás zajlik. Kérjük, hogy érkezzenek pontosan, mivel a bejárás kísérettel, csoportosan történik, és utólag sajnos már nem lehetséges a csatlakozás.

Műgyantázunk a teremgarázsban

City Home K

2019.05.20

Utolsó szakaszához érkeztek a kivitelezési munkák a teremgarázsban is, a héten készül el a műgyanta padló. Ezt követően, júniusban szereljük majd a rácsos tárolókat, amelynek elkészültével a pinceszint is készen áll a műszaki átadásra.

Beltéri ajtók

City Home K

2019.05.13

A földszinti lakásokban hozzáláttunk a beltéri ajtók beépítéséhez. Ez gyakorlatilag az utolsó szakipari munka, amit már csak a parkettaszegélyek és burkolatváltó profilok lerakása, hibajavítás, és egy takarítás követ, ami után a lakás készen áll a műszaki átadásra.

Megkezdtük a színezést

City Home K

2019.05.09

A befelé néző részen hozzáláttunk a homlokzatképző munka utolsó szakaszához, a színezéshez. Itt már az erkélykorlátok is elkészültek, a színezést követően pedig az erkélyek burkolásával fejeződik be a munka, ezen a részen nagyjából egy hónap múlva elbontjuk az állványzatot is.

Előzetes bejárás

City Home K

2019.05.02

Három hét múlva, május 23-án lesz lehetőség ügyfeleink részére, hogy még a műszaki átadás előtt megtekintsék lakásaikat. A tudnivalókról és a pontos időpontokról holnap estig mindenkit e-mailben fogunk tájékoztatni. 

Homlokzati munkák

City Home K

2019.04.26

A külső nézelődők, illetve az építési kamerák elől elzárt, a belső kertre néző homlokzaton elkészült a hőszigetelés, jelenleg a tapaszoláson dolgozunk, amit majd a színezés követ. A hőszigetelés a külső homlokzatokon is a befejezéshez közelít, és mindkét oldalon javában folyik az erkélykorlátok szerelése.

Bejárati ajtók

City Home K

2019.04.18

A földszinti lakásokban megkezdtük a bejárati ajtók beépítését. A korábbi ütemekhez hasonlóan, ide is Steelman ajtók kerülnek, melyeknek tokjai, illetve a dekorfólia alatt rejtőző ajtólapok is acélból készülnek. Ezeknek, a biztonsági zsanéroknak, illetve a többpontos zárásnak köszönhető a MABISZ által is minősített biztonság.

Kész a vakolás

City Home K

2019.04.15

A 9. emelet utolsó lakásában is elkészült a vakolás. A festők a 7-en, a hidegburkolók a 3-on dolgoznak, a gépészek és a villanyszerelők az 1-2. emeleteken végzik a szerelvényezést.