Tégy egy virtuális sétát lakásainkban!

Bejegyezték a társasházat

A földhivatal november 6-án bejegyezte a Babér utca 13-15. társasházat, a határozatot az érdeklődök innen tudják letölteni. Ez egyúttal az egyes albetétekhez tartozó tulajdonilapok megnyitását is jelenti, melyekre már átvezették a széljegyeket. A vevők tulajdonjogának bejegyzése a következő 2-3 hónapban folyamatosan fog megtörténni, az erről szóló külön határozatokat mindenkinek postázzuk majd.

A Metrodom az Urbanistán

Nem csak mi éreztük úgy, hogy a Babér utca 13-15. előtere több szempontból is különleges lett, most az Urbanista is bemutatta azt egy cikkben. Jó hír más házainkat, például a Lőportár utcát, vagy a Panorámát választó ügyfeleinknek is, hogy ez az előtér nem egyszeri, különleges alkotás részünkről, a jövőben több más lakóparkunkban is hasonlóan különleges, és bár más-más stílusú előterek készülnek majd el, ezzel is kiemelve a Metrodom házakat az átlagból.

Ilyen lett az előtér

Mindig figyelünk rá, hogy épületeink megjelenésükkel is kitűnjenek az átlagos új építésű házak közül, és ez nem csak a homlokzat képére vonatkozik. A Babér utcában például a 7 méter belmagasságú, hatalmas üvegfelületekkel határolt előtérre különösen büszkék vagyunk, és most az alábbi képeken is megmutatjuk, hogy nézett ki az előtér az eredeti látványterven, és milyen lett a valóságban.

Folyamatban az albetétesítés, visszafizettük a hitelt

A múlt héten beadtuk a Földhivatalba a Babér utca 13-15. társasház bejegyzésére vonatkozó kérelmünket, ezzel elindult az albetétesítés folyamata. Reményeink szerint ősz végére bejegyzik a társasházat, illetve létrehozzák az egyes albetétekhez tartozó önálló tulajdoni lapokat. A héten visszafizettük a Takarék Bank részére az építkezés finanszírozására felvett projekthitelünket is, így minden ügyfelünk nyugodtan alhat, hogy tehermentes tulajdoni lapra jegyzik majd be a tulajdonjogukat.

A lakások 33%-át átadtuk

Az elmúlt 10 napban 43 lakást, azaz az összes lakás harmadát birtokba adtuk. Mostantól kicsit alacsonyabb intenzitással, heti 1 napon, szerdánként folytatódnak az átadások. A házban nagy a sürgés-forgás, mindenki költözik, ezért külön szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a tisztaság és a rend megőrzése érdekében a kartondobozokat, göngyölegeket ne a kukákba próbálják elhelyezni, hanem az erre kijelölt helyen a tremgarázsban rakják le.

Megkezdődött a birtokbaadás

A közös képviselő múlt csütörtökön átvette a házat és az üzemeltetést, ma reggel pedig mi is megkezdtük az átadásokat, óránként 2 tulajdonos veheti át lakása kulcsait, így a mai napon 18 család kezdheti meg a költözést. Az átadások jövő hétfőn, illetve szerdán folytatódnak, reméljük minden ügyfelünk mielőbb beköltözhet új otthonába.

Bővítse okosotthonát!

A Babér u. 13-15. lesz az első Metrodom épület, ahol okosotthon rendszerünkkel felszerelve adjuk át a lakásokat a jövő héten. Az alaprendszert ügyfeleink mindenhol igény szerint tovább bővíthetik, ebben a rendszer háttértámogatást biztosító  SmartBuild Kft. lesz a segítségükre. A bővítési lehetőségről, a különböző csomagokról és árakról itt olvashatnak bővebben.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL