Mindenkinek jól jöhet plusz egy szoba!

Mindenkinek jól jöhet plusz egy szoba!

Vásároljon lakást Metrodom River lakóparkunkban most szobánként 5 millió Ft kedvezménnyel, és váltsa valóra álmait prémium környezetben! Legyen szó gyerekszobáról, dolgozószobáról, gardróbról vagy egy olyan helyiségről, ahova bármikor visszavonulhat egy kicsit relaxálni, nyári akciónk keretén belül most könnyedén megvalósíthatja elképzeléseit. A részletekért kattintson ide vagy keresse ingatlantanácsadóinkat. Az elérhető lakások listáját itt találja.
Folytatás ...

Véget ért tavaszi akciónk a Metrodom Riveren

Lezártuk a Metrodom Riveren futó tavaszi kapányunkat, mely szobánként biztosított extra kedvezményt a lakás vételárából. A kedvezmény mértéke a lakásban lévő nappali, illetve hálószobák számától függött:

  • Egy hálószobás és garzonlakások vételárából szobánként 4 millió forint kedvezmény.
  • Kéthálószobás lakások árából szobánként 5 millió forint kedvezmény.   
  • Három vagy több hálószobás lakások árából szobánként 6 millió forint kedvezmény.

A Metrodom Riverre vonatkozó új kedvezményünket megtalálja az ,,Akció" fül alatt.

Tégy egy virtuális sétát lakásainkban!

Száz átadás

A birtokbaadások április elejei megkezdése óta már több, mint 100 lakás kulcsait adtuk át ügyfeleinknek. A lakók egy része már be is költözött, esténként a világos ablakok, az erkélyeken a kerti bútorok és a homokozóban játszó gyerekek is mutatják, miként népesül be napról-napra a Metrodom River.

Folyik a társasház bejegyzése

A Kormányhivatal az utolsó szükséges iratokat is megküldte a Földhivatalnak, melyek a Metrodom River társasház bejegyzéséhez szükségesek. Magát a társasház bejegyzésére irányuló eljárást a következő hónapokban a Földhivatal folytatja le, melynek eredményeként megnyitják az egyes lakások, beállók és tárolók külön tulajdoni lapjait. Tekintettel az épület méreteire, az eljárás több hónapot vesz igénybe, de reményeink szerint nyár végéig bejegyzik a társasházat. 

Sétáljon le a Duna-partra

A Metrodom River már átadott első két üteméhez elkészült az ideiglenes lejárat a Duna-partra, így minden lehetőség adott egy kellemes, tavaszi sétához a folyóparton. A lakóparkot a part felől zárható kapu védi, így illetéktelenek nem juthatnak be a Metrodom River területére.

Átadások keddenként

A héten kedden és szerdán folytatódnak a Metrodom Riveren a kulcsátadások, a jövő héttől pedig minden kedden lesz lehetőség a lakáskulcsok átvételére. Kérjük, hogy a vételár kiegyenlítésekor úgy számoljanak, hogy legkésőbb pénteki utalás esetén tudnak munkatársainkkal a következő keddre átadási időpontot egyeztetni. 

Mi már befizettük a közös költséget

A héten már 30 ügyfelünknek adtuk át a lakását, a kulcsokkal együtt pedig a lakás fenntartását, a költségek viselését is. A Metrodom, a még át nem adott ingatlanok után már a múlt héten, előre megfizetett 3,5 millió forint közös költség előleget, így a Társasház már az első pillanattól biztos anyagi háttérrel kezdheti meg a működését.

Megkezdődtek az átadások

Megkezdődtek a kulcsátadások, a héten várhatóan több mint harminc ügyfelünk kezdheti meg a beköltözést új otthonába. Ezzel egyidejűleg a Metrodom River első ütemét átadtuk a közös képviseletnek is, mostantól a Társasház megkezdheti saját, önálló életét. 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL