Mintalakás a Teve utcában

Mintalakás a Teve utcában

Akit érdekel, milyenek lesznek a Metrodom River vagy a Metrodom Green penthouse lakásai, azok a Teve utcai értékesítési irodánkban, pontosabban az általunk kivitelezett épület tetején kialakított mintalakásunkban kielégítheti kíváncsiságát. A 90 nm-es, nagy teraszos, 2 hálószobás lakást, másik két épületünknél is választható burkolatokkal, szaniterekkel és csaptelepekkel kiviteleztük, a végeredmény pedig, ahogy a képeken is látható, igazán lenyűgöző lett. A lakás megtekintéséhez kérjük egyeztessen időpontot ingatlantanácsadóinkkal.

Folytatás ...

A teljes épület bejárható

A kivitelezés előrehaladtával már mindkét ütem eladatlan lakásai megtekinthetőek, a legfelső emeleten lévők is. Az érdeklődőknek a kilátást illetően nem kell a fantáziájukra hagyatkozniuk, személyesen győződhetnek meg a lenyűgöző panorámáról a Dunára, illetve a budai hegyekre. A lakások megtekintéséhez ingatlantanácsadóinkkal tudnak időpontot egyeztetni. 

A harmadikon jár a burkolás

A földszinttől a második emeletig ki vannak burkolva a lakások, a munka jelenleg a harmadikon, néhány helyen pedig már a negyediken is folyik. A festők már a két toronyban dolgoznak, a földszinten pedig hamarosan kezdődik a szerelvényezés.

Befejeződött az esztrichezés

A legfelső emeleteken lévő lakásokban is elkészültünk az aljzatbetonozással, és hamarosan a vakolók is elérnek a 13. emeletre. Lejjebb minden szinten zajlik a munka, leginkább a festés és a hidegburkolás.

Készül a hőszigetelés

A 2. ütem épülete lassan eltűnik a növekvő állványzat mögött, ezzel együtt megkezdődtek a homlokzatképzési munkák. Az első ütemhez hasonlóan először itt is a hőszigetelést biztosító kőzetgyapot táblák kerülnek fel, melyek a sok helyen még mindig használt, olcsóbb polisztirollal szemben igazán időtálló, korszerű és környezetbarát megoldásnak számítanak.

Hidegburkolat: felül még választható!

A kivitelezés előrehaladtával sorra zárulnak le az anyagválasztási lehetőségek a Metrodom Riveren. Hidegburkolatot már csak a legfelső 3 emeleten lehet választani, legfeljebb május 15-ig, parketta és beltéri ajtó választására pedig az 1. ütemen a 6., a 2. ütemen pedig a 4. emelettől felfele lehet választani.

Mostantól megtekinthetőek a lakások

Mostantól megtekinthetőek a lakások

Az épületeken belül a kivitelezés elért arra a készültségi fokra, amikortól külsős érdeklődők számára is lehetővé tehetjük a belépést. Egyelőre csak az alsóbb szintek még szabad lakásai látogathatóak, kizárólag ingatlantanácsadóink kíséretével, előre egyeztetett időpontban. Ha szeretné élőben is látni az Önt érdeklő lakást, munkatársainkkal itt tudja felvenni a kapcsolatot. 

Állványozás az épületen

Miközben az utolsó darabkája készül a zárófödémnek, teljesen felállványoztuk az alacsonyabb, 5 emeletes épületrészárnyakat. Az állványok építése a tornyoknál folytatódik, az 1. ütemhez hasonlóan, áprilisban a 2. ütem is teljesen eltűnik majd az állványzat mögött, és megkezdődnek a homlokzaton is a munkák. 

Készül a zárófödém

A Metrodom River 2. ütemén elértük az épület legmagasabb pontját, immár a 13. emelet feletti födém készül. Ez egyúttal a tornyok zárófödéme is, melyek befejezésével válik az épület szerkezetkésszé.

A 12. emeleten járunk

Az elmúlt 10 nap szeles-fagyos időjárása miatt a szerkezetépítésben kényszerszünetet kellett tartanunk, de most ismét belevetettük magunkat a munkába. Kiöntöttük a 11. emelet feletti födémet, egyúttal hozzáláttunk az utolsó előtti, 12. emelet vasbeton falainak és pilléreinek az elkészítéséhez.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL