Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval, valamint akár további milliós árkedvezménnyel!

Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval, valamint akár további milliós árkedvezménnyel!

Vásárolja meg álmai otthonát a XI. kerület egyik leggyorsabban fejlődő részén, a Metrodom River lakóparkban!

Jelen akciónk keretében ez az álom pedig még inkább vonzó lehet, hiszen amennyiben most vásárol a Metrodom River lakóparkban lakást, megajándékozzuk egy autóbeállóval. Amennyiben Ön szakaszos fizetési ütemezést* választ, további árkedvezményhez juthat, melynek minimum értéke 2,5 millió Ft.

Folytatás ...

Költözik a kamera

A Metrodom River építését követő kamerák közül sajnos az egyiket el kell költöztetnünk, a kamerának helyet adó mobiltorony bontása miatt. Ugyanakkor az új telepítési pont már megvan, és amint kiépítettük a tápellátást, újra munkába áll. Ez viszont a feladat összetettsége miatt némi időbe telik, így addig is mindenkitől türelmet kérünk.

Tizediken a szerkezet

Lassan a Metrodom River 2. ütemén is elérik a tornyok a teljes magasságukat, jelenleg a 10. emeleten építjük a szerkezetet. A munka az ütemterv szerint folyik, februárban lesz szerkezetkész az épület.

Az ötödiken a falazás

A szerkezetépítéssel együtt halad a többi munka is, a kőművesek az 5-en, a villanyszerelők és a gépészek a 4-en dolgoznak. Az ablakok és erkélyajtók a 3. emeletig be vannak építve, itt, illetve a 2-on tart a vakolás és az esztrichezés.

Indul az alagút kivitelezése

Most, hogy a River első üteme már teljesen szerkezetkész, hozzálátunk a lakópark egyik különlegességének, a Budafoki utat a 6 épület teremgarázsaival összekötő 2x1 sávos föld alatti út kivitelezéséhez. Az első hónap a földmunkával fog telni, amit az alagút vasbeton szerkezetének építése követ majd. A teljes út várhatóan nyárra készül el. A föld alatti utat az első két épülettel együtt adjuk majd át a lakóknak, a következő években pedig sorra kapcsolódnak majd rá a 3-5. ütemek épületei is.

Kilencedik emeleten a szerkezet

Az enyhe időnek is köszönhetően jól halad a szerkezetépítés a Metrodom River 2. ütemén, már a 9. emelet feletti födém készül. A kamerán keresztül hamarosan láthatóvá válnak a 10. emelet szerkezeti elemei is, február elejére pedig ez az ütem is szerkezetkésszé válik. 

Megkezdődött az aljzatbetonozás

A vakolással együtt azokban a lakásokban ahol megtörtént a gépészeti és elektromos alapszerelés, hozzáláttunk az úsztatott aljzatbetonok elkészítéséhez. Gyakorlatilag ezekre kerül majd később a hideg-,illetve melegburkolat, de fontos szerepük van a szintek közötti hangszigetelésben is. Akit a részletek is érdekelnek az aljzatbetonozásról a Metrodom River első üteme kapcsán ebben a hírben írtunk bővebben.

Gépészeti és elektromos alapszerelés

A héten előbb a gépészek, majd a villanyszerelők is hozzáláttak az alapszereléshez. Most kerülnek be a falakba a víz- és a szennyvízcsövek,   illetve az elektromos vezetékek védőcsövei. A felsőbb szinteken még van lehetőség ezeknek a kiállásoknak a megváltoztatására, a munka előrehaladtával azonban ezek a határidők is gyorsan zárulnak. 

Ablakok és erkélyajtók

Ahogy haladnak a kőművesek, készülnek a homlokzati falak, igyekszünk minél gyorsabban beépíteni a külső nyílászárókat. A következő hónapokban mi is nagy hasznát látjuk, a kiváló hőszigetelő képességgel rendelkező háromrétegű üvegnek, és a Németországban készülő kiemelkedő minőségű ablakprofiloknak, így odabent sokkal egyszerűbb a szakipari munkákhoz szükséges hőmérsékletet fenntartani.

Dolgoznak a kőművesek

Mindkét ütemen folyamatosan haladnak a kőművesek, az első épületben már a negyedik, ötödik emeleteken járnak, a második épületen pedig most érnek fel a harmadikra. A falazás a hőmérséklettől függően télen is folytatódik, ha nincs túl hideg ugyanolyan sebességgel halad a munka, mint ősszel vagy tavasszal.