Megkezdődött a kivitelezés

Megkezdődött a kivitelezés

Metrodom Green

2022.10.04

Elkezdődtek a földmunkák a Metrodom Green telkén, amivel hivatalosan és a gyakorlatban is megindult a kivitelezés. Az értékesítés megkezdésére még egy kicsit várni kell, terveink szerint ingatlanlistánk árakkal és alaprajzokkal jövő év elején lesz elérhető a honlapon. A lakóparkról részletesebb információkat addig is ezen az oldalon találnak. 

Újabb emeleteken zárult a választás

Az első ütemen az 5. emeletig, a második ütemen a földszinten és az 1. emeleten zárult le a műszaki konzultáció, változtatási és választási lehetőségek. A két épület felső szintjein még van lehetőség a hidegburkolatok, parketták, illetve a beltéri ajtók választására. Akinek fontos, hogy a saját igényeire szabja lakása stílusát, ezt a következő hónapokban még megteheti. 

Ilyen lesz a mosdó

A Metrodom River műszaki leírása már a kezdetek óta tartalmazza, hogy a lakásokba prémium szaniterek kerülnek, a Villeroy&Boch kínálatából. Most kiválasztottuk a konkrét termékeket, köztük az alábbi képen is látható, a modern épületek stílusához jól illeszkedő, geometrikus dizájnnal rendelkező mosdót. A termékeket a második körös egyeztetésre érkező ügyfeleink, illetve az érdeklődők bemutatótermünkben élőben is megtekinthetik. 

Már 70 féle parkettából lehet választani

Megújult és kibővült parkettaválasztékunk a hagyományos laminált, a vizes helyiségekben is használható SPC mellett, már valódi fafurnéros parkettákból is választhatnak ügyfeleink. A Metrodom River első két üteme mellett a hamarosan induló Metrodom Greenen is ez lesz a parkettakínálat, melyet honlapunk mellett bemutatótermünkben élőben is megtekinthetnek az érdeklődők.

22 lakással indult a River2 értékesítése

Tudtuk, hogy sokan várják az értékesítés megkezdését a Metrodom River 2. ütemén, de a foglalások száma így is meglepett minket. A 133 lakásból jelenleg már 22 van lefoglalva, amivel sikeresen teljesítettük az előértékesítési célkitűzést. Új vevőink az aláírást követően rögtön mehetnek is műszaki konzultációra, mert a folyamatban lévő építkezés miatt az alsóbb szinteken már zárulnak a változtatási, választási határidők.

Kezdődik a Metrodom River 2. ütemének értékesítése

Kezdődik a Metrodom River 2. ütemének értékesítése

Megkezdődött a Metrodom River 2. ütemének értékesítése, a szabad ingatlanok listája árakkal, alaprajzokkal, műszaki leírással együtt elérhető a honlapunkon. A második ütem is már a szerkezetépítési szakaszban jár, így az érdeklődőknek érdemes ellenőriznie, hogy az egyes szinteken milyen módosítási, választási lehetőségek vannak még a műszaki tartalomban. Bemutatótermünk mellett honlapunkon is megtekinthetőek a választható burkolólapok, parketták, illetve beltéri ajtók.

 

Falak a földszinten

A második ütemen a -1-es pinceszint feletti födém készül, az első ütemen pedig már a földszinti falakat építjük. A falakkal együtt a teljes pillérvázas szerkezet elkezd kinőni a földből, a következő háromnegyed év lesz talán az építkezés leglátványosabb szakasza, mely kiválóan nyomon követhető kameráinkon keresztül. 

Júliusban kezdődik a River B értékesítése

Júliusban kezdődik a River B értékesítése

Bizonyára sokak figyelmét felkeltette, hogy a Metrodom River első két üteme egymást szorosan követve készül, már a szerkezet épül, a második ütem értékesítése azonban még nem kezdődött meg. A második ütem iránt érdeklődőknek már csak bő 2 hónapot kell várniuk, július elejétől ezek a lakások is elérhetőek lesznek. A második ütem különlegessége, hogy ebből az épületből, pontosabban a lakások egy részéből már közvetlen kilátás nyílik majd a Dunára.

Indulhat a parti sétány építése

A Kormány elfogadta a Duna-part teljes, XI. kerületi szakaszának gyalogos és biciklis sétánnyá való kiépítésének terveit. A Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint a megvalósításhoz szükséges forrásokat a projektet koordináló Budapest Fejlesztési Központ rendelkezésére bocsájtják, így a sétány gyakorlatilag párhuzamosan épülhet meg a közvetlenül mellette álló Metrodom River lakóparkkal.