Több szoba, több engedmény

Célegyenesben a használatbavételi

Minden szakhatóságtól beérkezett a hozzájárulás a Metrodom River használatbavételi engedélyére, és maga az építésügyi hatóság is megejtette az épületek teljes bejárását. Kifogások nem merültek fel, ahogyan hiánypótlásra sem vár senki, így reményeink szerint március közepéig kézhez kapjuk a használatbavételit. Amennyiben van új hírünk, minden ügyfelünket e-mailben tájékoztatjuk a fejleményekről. 

Befejeződtek a műszaki átadások

Véget értek a Metrodom Riveren a műszaki átadások, holnap, illetve a jövő héten már csak azok jönnek, akiknek valamilyen okból nem felelt meg az eredeti időpont. A lakások minőségéról talán mindennél többet elmond, hogy mindössze ötben akadtak kisebb hibák, azonban ezeket is sikerült 24 óra alatt kijavítanunk. 

Közös képviselő és közös költség

Lezárult a közös képviselők pályáztatása, kiválasztottuk a nyertest, az NLTH-t, akivel megezdi működését a Metrodom River Társasház. Egyúttal elfogadtuk az idei költségvetést és a közös költséget is, lakásokra 600,- Ft/nm, beállókra pedig 8.250,- Ft. A közös költséget elsőként mi magunk fogjuk befizetni, 3,5 millió Ft előleggel biztosítva a Társasház zavartalan működésének megkezdését. 

Március 22-23.: Metrodom River nyílt nap

Megkezdődtek a műszaki átadások

Ma reggel a Metrodom River 1. ütemén megkezdődött a lakások, gépkocsibeállók és tárolók műszaki átadása ügyfeleink részére. A következő 3 hétben a lakópark összes eddigi vásárlója személyesen győződhet meg róla, hogy nem csak a lakópark, de saját lakása is teljes mértékben elkészült. Bízunk benne, hogy ügyfeleink hibát már nem, de még sok örömet fognak találni új otthonukban!

Használatbavételi engedély: rendben halad az eljárás

Rendben halad a használatbavételi engedély kiadására irányuló eljárás, melynek kérelmét még decemberben nyújtottuk be a Fővárosi Kormányhivatalhoz. Lassan az utolsó szakhatósági hozzájárulások és engedélyek is beérkeznek, ezt követően pedig a Kormányhivatal, mint építésügyi szakhatóság, helyszíni szemléje zárja a sort. A végleges használatbavételi engedély kiadására továbbra is március első felében lehet számítani. 

Befejeződött a takarítás

Azoknak a lakásoknak a kivételével, ahol még folyik valamilyen kisebb javítás, befejeződött a nagytakarítás. Mind a már értékesített, mind a még szabad lakásokban le-, illetve felmostuk az összes burkolatot, a szanitereket és csaptelepeket, sőt, még az ablakokat, erkélyajtókat is megpucoltuk. 

Szereljük az okosotthonokat

A lakásokban hozzáláttunk az okosotthon rendszer utolsó elemének, a központi egységnek a beszereléséhez, illetve a kapcsolókkal, termosztátokkal és a mozgásérzékelőkkel történő párosításához. A központi egység a hazai, de amúgy a nemzetközi piacon is folyamatosan növekvő Chameleon-tól érkezik, melyről itt olvashatnak bővebben. A magyar partner miatt, más okosotthon rendszerektől eltérően, a folyamatos magyar nyelvű háttértámogatásra is számíthatnak Ügyfeleink.

Új helyen az értékesítési iroda

Új helyen az értékesítési iroda

Új, végleges helyére költözött a Metrodom értékesítési irodája, ezentúl a lakóparkban a C épület aljában találhatnak meg minket Ügyfeleink. Az eddig a Budafoki úton lévő konténer irodánktól elbúcsúztunk, elszállításra került, így munkatársaink és a hozzánk betérők a Metrodom Riverhez méltó, igényes környezetben találkozhatnak.

Megkötöttük a társasházi biztosítást

Ahogy korábbi lakóparkjaink esetén, az épület elkészültével a Metrodom Riverre is megkötöttük a társasházi biztosítást, így ügyfeleink ingatlanjai már a beköltözés pillanatától biztosítva lesznek. A hitellel vásárlók külön örülhetnek, mivel így nincs szükség a bankok által megkövetelt külön biztosítás megkötésére és fizetésére, elég egy engedményező nyilatkozatot aláírniuk. A biztosítás költségei sem közvetve sem közvetlenül nem terhelik ügyfeleinket, a 2024-re vonatkozó díjat a Metrodom fizeti, pontosabban fizette meg.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL