Tisztaság és átláthatóság

A Metrodom számára kiemelten fontos, hogy ne csak jogszerűen, a jogszabályoknak és a szerződéseknek megfelelően járjon el, teljesítsen, hanem mindez etikusan, tisztán, ügyfeleink számára is egyszerűen, átláthatóan történjen.

Nyilvános választék és árak

Honlapunkon a lakáslistánkban, illetve az egyes épületek szintalaprajzos választóiban mindig megtalálja teljes választékunkat, beleértve a beállókat és tárolókat is, árakkal, és minden lényeges adattal. Árlistánkat igényei szerint leszűrve lementheti vagy e-mailben megoszthatja, nem szükséges minden adatért külön megkeresnie munkatársainkat. 

Mindent tartalmazó árak

A honlapunkon feltüntetett árakon túl (ha nem kíván feláras termékeket beépíttetni) nincsenek rejtett vagy további költségek. Az árak tartalmazzák az ügyvédi költségeket, és a teljeskörű ingatlaneljárási díjakat is. 

Egyszerű és biztonságos fizetési ütemezés

Bonyolult, több ütemes fizetés helyett nálunk szerződéskötéskor elegendő csupán a 10% foglalót megfizetnie. A fennmaradó 90%-ot csak közvetlenül a beköltözés előtt, akkor kell rendeznie, amikor meggyőződhetett róla, hogy lakása valóban rendben elkészült és az rendelkezik a használatbavételi engedéllyel is. Így nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy kifizetett lakását bármilyen okból is ne tudná átvenni. 

Pontos, nyilvános alaprajzok

A honlapon megtalálja minden lakásunk méretezett műszaki alaprajzát, így nem kell találgatnia, mi hány centi. Emellett megtalálhatóak ugyanezen alaprajzok berendezett változatai is, hogy első ránézésre láthassa, miként rendezhetőek be a valóságban is a lakások.

Részletes műszaki leírások

Honlapunkon minden projektnél – beleértve a már rég átadottakat is – a letölthető iratok menüpontban megtalálja nem csak lakásaink, de beállóink és tárolóink részletes műszaki leírását is, melyet így könnyen összehasonlíthat más beruházók ajánlatával.

Szerződéssel biztosított ár és átadás

Más fejlesztők által egyre gyakrabban alkalmazott gyakorlattól eltérően mi magunkra nézve teljes mértékben kötelezően ismerjük el az előszerződésben meghatározott árat, és a végszerződés kötelezettségét. Előszerződött ügyfeleinknek nem kell tartania attól, hogy bármiféle költségnövekedésre, ár vagy kamatemelésre, inflációra hivatkozva, utólag megpróbálunk árat emelni, vagy a szerződéstől egyoldalúan elállva, kibújni végszerződési vagy teljesítési kötelezettségünk alól. Ilyen, tisztességtelen gyakorlatot soha nem folytattunk, és ezeket a megkötött előszerződés sem teszi lehetővé, abban nincsenek hasonló homályos kibújási lehetőségek.

Számíthat az átadásra

Az általunk eddig felépített, közel 30 lakóházból csupán 3 esetben futottunk ki a szerződésben vállalt határidőből. Így számíthat arra, hogy lakása valóban határidőre elkészül. Amennyiben késedelembe esnénk, a szerződés egyértelműen biztosítja, hogy a késedelmes időszakra tisztességes, az esetleges albérleti költségeket valóban biztosító kötbért fizessünk, nagyobb csúszás esetére pedig a szerződés lehetővé teszi, hogy ügyfeleink további várakozás helyett döntésük szerint kétszeres foglalóval állhassanak el. 

Nyilvános építkezések

Kivitelezéseinket már az első kapavágástól bárki élőben, a nap 24 órájában követheti webkameráinkon. Így mindenki láthatja, ellenőrizheti, hogy a kivitelezés valóban rendben halad.

Nyilvános folyamatok

Honlapunkról letöltheti folyamatosan frissített ügyféltájékoztatónkat, melyben minden részletet megtalál az ingatlanok megtekintésétől a szerződéskötésen és változtatási lehetőségeken át, egészen az átadásig és a garancia menetéig.

Társasház kötöttségek nélkül

A Metrodom gondoskodik a társasház bejegyeztetéséről, és annak elindításáról, de ezen túl semmilyen módon nem köti meg a lakóközösséget. Nem kötjük le a társasházat évekre a közös képviselőhöz, vagy bizonyos alvállalkozókhoz, ezek személyéről, a közös költségről és minden másról is a lakók, a társasházi törvényben írtak szerint szabadon dönthetnek. Hasonlóan dönthetnek arról is, hogy az általunk szerződött távközlési szolgáltatón kívül milyen feltételekkel és kit engednek a házban szolgáltatni.

Tisztességes lakótársak

A Metrodom a társasház indítása után, a még át nem adott ingatlanok után pontosan ugyanazokat a díjakat fizeti, ugyanazokat a kötelezettségeket teljesíti, mint bármelyik másik lakó, semmilyen kedvezményre nem tartunk igényt. Ugyanakkor a kifejezetten minket, cégünket érintő kérdések kivételével nem szólunk bele a társasházak életébe, szavazatainkkal nem befolyásoljuk a közgyűlésekben a döntéseket.

Egyszerű garancia

A Metrodom házait saját generálkivitelezőnk építi, így soha nem kérdés, kié a javításért a felelősség. Javítási igényét honlapunkon bármiféle adminisztratív vagy bürokratikus nehezítés nélkül (számlaszám, személyi azonosítás, garanciajegy stb.) egyszerűen, könnyen bejelentheti, melyet azonnal visszaigazolunk, munkatársunk pedig egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL