Zugló: árak és alaprajzok a honlapon

Zugló: árak és alaprajzok a honlapon

Kiraktuk honlapunkra legújabb lakóparkunk, a Metrodom Zugló árlistáját és a lakások alaprajzait, melyet ide kattintva böngészhetnek az érdeklődők. Foglalni, illetve vásárolni november 10-én 10 órától lehet, ennek menetéről, illetve a részletekről itt olvashat bővebben. A teljes vételár, beleértve az idén fizetendő foglalót is 5% áfát tartalmaz, de felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy bevezető áraink csak korlátozott ideig élnek, a bevezetést követően azok emelkedni fognak. 

Egyéves garanciális bejárás

City Home F

2017.09.04

2017. szeptember 18-a  és 29-e között kerül sor a Vágóhíd u. 5/a (City Home F) alatti társasházban, az egyéves garanciális bejárásra és javításokra, melynek keretében elsősorban nyílászáró beállításokat végzünk, és festés repedéseket javítunk. Kérjük Önöket, hogy az eddig még be nem jelentett hibákat 2017. szeptember 4-e és szeptember 10-e között szíveskedjenek bejelenteni! A bejelentést honlapunkon keresztül, illetve a honlapon leírtaknak megfelelően tudja megtenni. A konkrét javítási időpontot illetően, mindenkivel személyesen vesszük fel majd a kapcsolatot, további tudnivalókat, az előtérben kiragasztott hirdetményben találnak. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a fenti határidőn túl beérkezett hibabejelentéseket csak az egyéves garanciális javítási időszak lejárta után tudjuk feldolgozni!

 

Bejegyezték a City Home F társasházat

Bejegyezték a City Home F társasházat

City Home F

2017.02.07

A földhivatal 2017. február 6-ával bejegyezte a City Home Vágóhíd u. 5/A társasházat, és megnyitotta az egyes albetéteket. Mivel a projektfinanszírozási hitelt már korábban visszafizettük, valamennyi tulajdoni lap tehermentes lesz. A határozatot honlapunkról ide kattintva töltheti le, a külső banktól hitelt felvevő ügyfeleinket levélben is értesítjük.

Egyszerre 3 projekthitelt fizettünk vissza

Ahogyan az adás-vételi szerződésekben illetve a honlapunkon is olvasható, a Vágóhíd utca 5/a., az Ambrus utca 3-5., és a Metrodom Young (Pünkösdfürdő utca 38-40.) társasházak az FHB finanszírozásával épültek fel. Ezeket a projekthiteleket múlt héten,  jóval a vállalt határidő előtt előtörlesztettük. Mivel a társasházak bejegyzését követően az FHB jelzáloghitelét valamennyi tulajdoni lapról törlik, így a külső banknál hitelt felvevő ügyfeleink számára várhatóan gyorsabb és egyszerűbb lesz az ügyintézés. 

Mi már átutaltuk a közös költséget

Mi már átutaltuk a közös költséget

City Home F

2016.11.10

Mivel a társasház most kezdte meg a működését, nem csak adóssága, de pénze sincs még. Azért, hogy biztosan ne legyen semmiben fennakadás, a Metrodom már át is utalt 1 millió forintot közös költség előlegként. Bár a lakások mindegyike elkelt, a birtokbaadásig mi álljuk a közös költséget. A lakásokat átvevő lakók a közös képviselet tájékoztatójából tudhatják meg pontosan mennyit és hova kell utalniuk.

Átadtuk a lakások felét

City Home F

2016.11.07

Sok munkával telt az elmúlt hét, csütörtökön és pénteken munkatársaink összesen 54 lakást, azaz gyakorlatilag a City Home F épületében lévő lakások felét adták át ügyfeleink részére. A társasház rendben megkezdte működését, és bízunk benne, hogy mindenki elégedett új otthonával. A következő hetekben csütörtökönként folytatódnak az átadások, reméljük hamarosan az összes lakó beköltözik lakásába!

Beadtuk a társasház alapítási kérelmét

City Home F

2016.11.04

Október 28-án benyújtottuk a földhivatalba a Vágóhíd utca 5/a társasház alapító okiratát és a társasház bejegyzésére irányuló kérelmünket. A bejegyzésre és az albetétesítésre (amely főleg a külső banktól hitelt felvevők számára fontos) várakozásunk szerint még decemberben, de legkésőbb januárban kerül majd sor, amelyről az érintett ügyfeleinket külön levélben fogjuk tájékoztatni. A társasház érkeztetett alapító okirata az alábbi linkről tölthető le.

Megkezdődtek az átadások

City Home F

2016.11.03

Reggel 8:30 óta adjuk át a lakásokat a City Home F épületében, óránként több család kapja meg a kulcsokat. Ma és holnap, több mint 50-en vehetik birtokba új otthonukat. Ahogyan az  E és D épületen, itt is ajándék lábtörlőkkel várjuk az új lakókat, ezekből a darabokból lehet választani, szigorúan a készlet erejéig!

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 3.:HŐDÍJ ELSZÁMOLÁS

City Home F

2016.10.27

A közelgő birtokbaadással kapcsolatos információs sorozatunk harmadik része a hődíj és a vízfelmelegítési díj elszámolásáról szól. A fogyasztáshoz igazodó fűtésszámla az új lakások egyik előnye például a távfűtéses házakhoz képest, a számlázás gyakorlatáról azonban ritkábban esik szó.