Szeptember 1. - kezdődnek az átadások!

Szeptember 1. - kezdődnek az átadások!

Mindig külön öröm számunkra, amikor elkészül egy épületünk. A Madarász38-on ez augusztus végén fog megtörténni, szeptember 1-től pedig megkezdjük a műszaki átadásokat, melyeket még abban a hónapban be is fejezünk. A konkrét időpontról és a tudnivalókról ügyfeleinket a jövő héten (postai) levélben tájékoztatjuk majd. 

Költözési információk 2.: Ezt adjuk

A birtokbaadáshoz kapcsolódó tudnivalókról szóló sorozatunk második részében a közműórákról, illetve azok átírásáról lesz szó - egy új építésű lakásnál ebben is van eltérés a használtakhoz képest. (Aki arra kíváncsi, miként érinti az egészségügyi veszélyhelyzet a birtokbaadást, ebben a folyamatosan frissített hírünkben talál bővebb információkat.)

Költözési információk 1.: Ezt adjuk

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. Arról, hogy az egészségügyi veszélyhelyzet miként érinti a birtokbaadást, mire számíthatnak a közüzemi szolgáltatóktól, itt olvashatnak részletesebben. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

Búcsú az állványoktól

Bontjuk az utolsó, még meglévő állványzatot is a D épület tornyáról, a hét végére a teljes állványzat eltűnik majd. Itt az utolsó lépés a fák kiültetésének befejezése lesz, amivel gyakorlatilag teljesen elkészül a homlokzat.

Az utolsó lakások

Az alsóbb emeleteken már mindenhol elkélszültek és átadásra kerültek a lakások, a toronyban azonban még folynak a munkák. A hidegburkolás a héten fejeződik be a 17-en, a 14-15. emeleteken pedig a készre festés zajlik. Kint a 13. emeleten tart a homlokzat színezése, lejjebb pedig a teraszelválasztó elemeket, illetve a teraszon lévő külső tárolókat szereljük. 

Állványbontás után növényültetés

Ahogy a B és C épületen a végéhez közeledik a növények telepítése, a D épületen az állványzat folyamatos bontásával felszabaduló homlokzaton is megkezdődött az ültetés. A következő hetekben, legalábbis a fagymentes időszakokban, folyamatosan kerülnek ki a növények az erkélyekre, hogy tavasszal az egész lakóparkban egyszerre zöldüljenek ki az épületek.