Több szoba, több engedmény

Bejegyezték a társasházat

A Földhivatal bejegyezte a Metrodom Zugló társasházat, létrehozva az önálló albetéteket. A bejegyzésről valamennyi ügyfelünket külön is értesítjük a bejegyzésről emailben, a szükséges tudnivalókkal együtt. Az egyes vevők tulajdonjogának bejegyzése az albetétekre most kezdődik meg, ez azonban több hónapot is igénybe vehet, addig mindenkitől szíves türelmet kérünk.

A lakások 85%-át átadtuk

A lakópark 195 lakásából 165-nek a kulcsait már átadtuk ügyfeleinknek, az épület lassan megtelik élettel. Mivel a még szabad lakások száma lassan egy számjegyűre esik, reményeink szerint a hónap végére, februárra az ingatlanok túlnyomó többsége lakottá válik. 

A lakások negyedét átadtuk

Gyorsan zajlanak a birtokbaadások, a múlt héten közel ötven lakást vettek át ügyfeleink, és terveink szerint ezen a héten is több, mint negyven lakást fogunk átadni. Ezt követően, ahogy csökken a kulcsra várók száma, minden héten szerdán lesz a birtokbaadási nap, az idei évben pedig, utoljára december 21-én lesz lehetőség a már kifizetett lakások átvételére.

Megkezdődött a beköltözés

Megkezdődött a beköltözés

Megkezdődtek az átadások, a folyamatosan érkező új lakókat már valódi karácsonyi hangulat fogadja a házban. December 21-ig (az idei utolsó átadási napunk) várhatóan a lakók többségének átadhatjuk lakása kulcsait és az ünnepeket a lehető legtöbben tölthetik majd új otthonukban. 

Költözési információk 4.: csillárszerelés és redőnyrendelés

A költözéssel kapcsolatos sorozatunk előző részében már említettük, milyen fontos a hatékony hűtéshez a megfelelő árnyékolás, amire első sorban a redőnyök beszerelését javasoltuk. És bár még nem volt róla szó, de sokakban felmerülhet a kérdés, hogyan lehet csillárokat rögzíteni a fűtéscsövekkel behálózott mennyezetre. Az alábbiakban ezekkel kapcsolatban adunk néhány tippet.

Első befizetés a társasháznak

Az átadások, a beköltözés még meg sem kezdődött, de a társasház folyószámlájára már megtörtént az első befizetés. A még szabad, illetve átadatlan lakások után, közös költség előlegként a Metrodom 2,5 millió forintot utalt át a társasház részére, hogy az üzemeltetés megkezdéséhez szükséges anyagi háttér biztosítva legyen. A közös költségről kapcsolatos tudnivalókról, a fizetésről a közös képviselő közvetlenül tájékoztatja majd a lakókat. 

Költözési információk 1.: Ezt adjuk

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL