Mindenkinek jól jöhet plusz egy szoba!

Mindenkinek jól jöhet plusz egy szoba!

Vásároljon lakást Metrodom River lakóparkunkban most szobánként 5 millió Ft kedvezménnyel, és váltsa valóra álmait prémium környezetben! Legyen szó gyerekszobáról, dolgozószobáról, gardróbról vagy egy olyan helyiségről, ahova bármikor visszavonulhat egy kicsit relaxálni, nyári akciónk keretén belül most könnyedén megvalósíthatja elképzeléseit. A részletekért kattintson ide vagy keresse ingatlantanácsadóinkat. Az elérhető lakások listáját itt találja.
Folytatás ...

Bejegyezték a társasházat

A Földhivatal bejegyezte a Metrodom Zugló társasházat, létrehozva az önálló albetéteket. A bejegyzésről valamennyi ügyfelünket külön is értesítjük a bejegyzésről emailben, a szükséges tudnivalókkal együtt. Az egyes vevők tulajdonjogának bejegyzése az albetétekre most kezdődik meg, ez azonban több hónapot is igénybe vehet, addig mindenkitől szíves türelmet kérünk.

A lakások 85%-át átadtuk

A lakópark 195 lakásából 165-nek a kulcsait már átadtuk ügyfeleinknek, az épület lassan megtelik élettel. Mivel a még szabad lakások száma lassan egy számjegyűre esik, reményeink szerint a hónap végére, februárra az ingatlanok túlnyomó többsége lakottá válik. 

A lakások negyedét átadtuk

Gyorsan zajlanak a birtokbaadások, a múlt héten közel ötven lakást vettek át ügyfeleink, és terveink szerint ezen a héten is több, mint negyven lakást fogunk átadni. Ezt követően, ahogy csökken a kulcsra várók száma, minden héten szerdán lesz a birtokbaadási nap, az idei évben pedig, utoljára december 21-én lesz lehetőség a már kifizetett lakások átvételére.

Megkezdődött a beköltözés

Megkezdődött a beköltözés

Megkezdődtek az átadások, a folyamatosan érkező új lakókat már valódi karácsonyi hangulat fogadja a házban. December 21-ig (az idei utolsó átadási napunk) várhatóan a lakók többségének átadhatjuk lakása kulcsait és az ünnepeket a lehető legtöbben tölthetik majd új otthonukban. 

Költözési információk 4.: csillárszerelés és redőnyrendelés

A költözéssel kapcsolatos sorozatunk előző részében már említettük, milyen fontos a hatékony hűtéshez a megfelelő árnyékolás, amire első sorban a redőnyök beszerelését javasoltuk. És bár még nem volt róla szó, de sokakban felmerülhet a kérdés, hogyan lehet csillárokat rögzíteni a fűtéscsövekkel behálózott mennyezetre. Az alábbiakban ezekkel kapcsolatban adunk néhány tippet.

Első befizetés a társasháznak

Az átadások, a beköltözés még meg sem kezdődött, de a társasház folyószámlájára már megtörtént az első befizetés. A még szabad, illetve átadatlan lakások után, közös költség előlegként a Metrodom 2,5 millió forintot utalt át a társasház részére, hogy az üzemeltetés megkezdéséhez szükséges anyagi háttér biztosítva legyen. A közös költségről kapcsolatos tudnivalókról, a fizetésről a közös képviselő közvetlenül tájékoztatja majd a lakókat. 

Költözési információk 1.: Ezt adjuk

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL