Szeptember 1. - kezdődnek az átadások!

Szeptember 1. - kezdődnek az átadások!

Mindig külön öröm számunkra, amikor elkészül egy épületünk. A Madarász38-on ez augusztus végén fog megtörténni, szeptember 1-től pedig megkezdjük a műszaki átadásokat, melyeket még abban a hónapban be is fejezünk. A konkrét időpontról és a tudnivalókról ügyfeleinket a jövő héten (postai) levélben tájékoztatjuk majd. 

Tíz lakás az első napon

Miközben kedden mindenki az egészségügyi helyzetre figyelt, az azzal kapcsolatos híreket olvasta, hallgatta, csendben elindult a Metrodom Zugló értékesítése. Az első napon tizen döntöttek úgy, hogy itt vásárolnak lakást, nekik ezúton is köszönjük a bizalmat! Az előszerződéseket a megfelelő óvintézkedések mellett, várhatóan jövő héttől kezdjük megkötni. 

Ilyen lesz a Metrodom Zugló - videó

A látványtervek után elkészült a lakóparkot bemutató koncepció videónk. Akik a képek és a helyszínrajz alapján sem tudták eddig pontosan elképzelni, milyen lesz az épület, a külső és belső kertek, ide kattintva láthatnak, járhatnak körbe mindent.

Megkezdődött a kivitelezés

A korábban tervezett áprilishoz képest, előbbre hoztuk a kivitelezés kezdetét, már a héten megkezdődtek a Metrodom Zugló földmunkái. Az építkezést az érdeklődők néhány hét múlva, reményeink szerint itt is élőben követhetik majd webkamerán keresztül, ennek beüzemeléséről külön hírben számolunk majd be.

Nézze meg a Metrodom Zugló árait!

Zugló - az első információk

Gyorsan közeledik március eleje, amikor - remélhetően - nem csak a tavasz köszönt be végre, de megkezdődik a Metrodom első zuglói házának értékesítése is. A lakóparkról, illetve a ház szolgáltatásairól az első információk már fent vannak a honlapon, a jövő héten pedig szinte minden nap kerül majd ki valami újdonság.

Újabb infók Zuglóról

Egyre közeleg legújabb társasházunk, a Metrodom Zugló elindításának napja, honlapunkra pedig lassan felkerülnek a házzal kapcsolatos információk. Az érdeklődők most már egy szép színes helyszínrajzról láthatják, mi hogyan helyezkedik majd el a telken, illetve milyen szolgáltatások lesznek, és galériánkba is felkerült néhány újabb látványterv. 

Metrodom ház Zuglóban is

Metrodom ház Zuglóban is

Újabb kerülettel bővül a lista, ahol hamarosan Metrodom ház épül, a XIV. kerületi Bosnyák utca 14-18. alatt várhatóan szeptemberben kezdjük meg a kivitelezést, illetve az értékesítést. A négyemeletes társasházban közel 200 lakás fog megépülni, a családbarát környezet, a nagy belső kert ezúttal sem marad el.