Boldog új évet!

Boldog új évet!

Általános

2021.01.04

A Metrodomnál is megkezdődött a munka, mindenhol folyik a kivitelezés, és irodáinkban is várjuk ügyfeleinket. Bízunk benne, hogy a 2021-es év jóval nyugodtabb lesz a tavalyinál, és mindenkinek boldog új évet kívánunk!

Előzetes társasház-alapítás

A Földhivatal kiadta a határozatot, a Bosnyák u. 14-18. társasház előzetes alapításáról. A "végleges" társasházi alapító okiratot majd csak a használatbavételi engedély kiadása után adjuk be, ami alapján a Földhivatal végül bejegyzi a társasházat és létrehozza az albetéteket.

Készül az alaplemez

A fagymentes időt kihasználva, hozzáláttunk az alaplemez kiöntéséhez. A ház alapja annak mérete miatt több szakaszban készül, az egyes szakaszok elkészültével párhuzamosan pedig hozzáláttunk a vasbeton liftaknák és lépcsőházak elkészítéséhez is.

Folyik a vasszerelés

Elkészült a szerelőbeton, és a majdani épület teljes területén folyik az alaplemez vasszerelése. A munkába, az anyagmozgatásba a frissen felállított toronydaru is besegít, az érdeklődők pedig webkamerán át figyelhetik, hogyan növekszik a vasalat.

Daruállítás

A mai és a holnapi napon szereljük össze a toronydarut, amit építési kameránkon keresztül élőben is láthatnak az érdeklődők. A darura már az alapozási munkák során is szükség lesz, ahogyan a következő egy évben, az épületszerkezet elkészültéig is.

Készül a szerelőbeton

A földmunkák elkészülte után hozzáláttunk az alapozáshoz, első lépésként a szerelőbeton elkészítéséhez. Ez fog alapul szolgálni a vasszereléshez, illetve az épület tényleges alapját jelentő lemezalap elkészítéséhez a következő hetekben. 

Meddig maradnak a bevezető árak?

A Metrodom Zugló esetén nem csak a Metrodom házak szokásos vonzereje, a kiemelkedő műszaki tartalom, közösségi szolgáltatások fogták meg ügyfeleinket, hanem a kiváló ár-érték arány is. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezeket az árakat csak korlátozott ideig fogjuk fenntartani, és bár novemberben még nem tervezünk hozzányúlni, ezt követően azonban számítani lehet az árak emelésére. Éppen ezért aki komolyan fontolgatja a vásárlást, annak nem érdemes várnia, mert később nem fogunk tudni a jelenlegi árakkal rendelkezésére állni. 

Harminc lakás a nyitónapon

Harminc lakás a nyitónapon

Az egészségügyi helyzet ellenére az utóbbi évek egyik legsikeresebb projektindításán vagyunk túl Zuglóban, az első órában kereken 30 lakást foglaltak le ügyfeleink. Külön öröm számunkra, hogy nem ugyanarra az egy-két lakásra próbált mindenki lecsapni, az érdeklődés lakásméretek, épületek, emeletek szerint is egyenletesen oszlott el, ami mindennél jobban bizonyítja, hogy nem csak az épület, a műszaki tartalom és az ár vonzó, de a lakásalaprajzok is jól sikerültek.

Dolgoznak a szivattyúk

A földmunkák nagyobb részén már túl vagyunk, a héten pedig beüzemeltük a szivattyúkat. A következő két hétben ezek folyamatosan menni fognak, hogy eléggé lecsökkentsék a talajvíz szintjét az alapozási munkák megkezdéséig. 

Zugló: árak és alaprajzok a honlapon

Zugló: árak és alaprajzok a honlapon

Kiraktuk honlapunkra legújabb lakóparkunk, a Metrodom Zugló árlistáját és a lakások alaprajzait, melyet ide kattintva böngészhetnek az érdeklődők. Foglalni, illetve vásárolni november 10-én 10 órától lehet, ennek menetéről, illetve a részletekről itt olvashat bővebben. A teljes vételár, beleértve az idén fizetendő foglalót is 5% áfát tartalmaz, de felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy bevezető áraink csak korlátozott ideig élnek, a bevezetést követően azok emelkedni fognak.