Megkezdődött a beköltözés

Megkezdődött a beköltözés

Megkezdődtek az átadások, a folyamatosan érkező új lakókat már valódi karácsonyi hangulat fogadja a házban. December 21-ig (az idei utolsó átadási napunk) várhatóan a lakók többségének átadhatjuk lakása kulcsait és az ünnepeket a lehető legtöbben tölthetik majd új otthonukban. 

Költözési információk 4.: csillárszerelés és redőnyrendelés

A költözéssel kapcsolatos sorozatunk előző részében már említettük, milyen fontos a hatékony hűtéshez a megfelelő árnyékolás, amire első sorban a redőnyök beszerelését javasoltuk. És bár még nem volt róla szó, de sokakban felmerülhet a kérdés, hogyan lehet csillárokat rögzíteni a fűtéscsövekkel behálózott mennyezetre. Az alábbiakban ezekkel kapcsolatban adunk néhány tippet.

Első befizetés a társasháznak

Az átadások, a beköltözés még meg sem kezdődött, de a társasház folyószámlájára már megtörtént az első befizetés. A még szabad, illetve átadatlan lakások után, közös költség előlegként a Metrodom 2,5 millió forintot utalt át a társasház részére, hogy az üzemeltetés megkezdéséhez szükséges anyagi háttér biztosítva legyen. A közös költségről kapcsolatos tudnivalókról, a fizetésről a közös képviselő közvetlenül tájékoztatja majd a lakókat. 

Költözési információk 1.: Ezt adjuk

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

Itt van a használatbavételi engedély!

Itt van a használatbavételi engedély!

A Fővárosi Kormányhivatal kiadta Metrodom Zuglóra a végleges használatbavételi engedélyt, amely azonnal jogerőre is emelkedett. Az első kulcsátadási nap november 22. lesz, ügyfeleinket a mai napon e-mailben, illetve a jövő héten postai úton is tájékoztatjuk a tudni- és tennivalókról, az átadásokról, de a honlapunkon is olvashatnak a következő napokban egy rövid sorozatot a témában.

Így épült fel a ház

Hamarosan búcsút veszünk a Metrodom Zugló felépítését közvetítő webkameránktól, de azoknak, akik ezen keresztül kísérték figyelemmel a kivitelezést, készítettünk egy timelapse videót. Ebben egyetlen percbe sűrítve látható az elmúlt két év, ahogy a semmiből kinőtt a lakópark. Reméljük a film legalább annyira tetszik majd mindenkinek, mint maga az elkészült Metrodom Zugló.

Nézze meg az elkészült lakóparkot!

Azoknak, akik még a beköltözés előtt szeretnének ismét egy pillantást vetni az elkészült Metrodom Zuglóra, készítettünk egy 2,5 perces kis filmet. Az épületet, a kerteket kívül belül bejártuk, mindenhova benéztünk, a kamera pedig minden érdekes részletet megmutat, a filmet honlapunkon, illetve közvetlenül a YouTube-on is megnézheti. 

Befejeződtek a műszaki átadások

Október 7-ével befejeződtek Zuglóban a műszaki átadások, mégpedig kiemlekedő eredménnyel. A lakások 94%-át bármiféle hiba vagy megjegyzés nélkül vették át ügyfeleink, a múlt heti mérési napokra a felvett hibák javítása is megtörtént. A kivitelezés megszokott hazai színvonalát meghaladó minőségéről az érdeklődők a még szabad lakásokban személyesen is meggyőződhetnek.