Illetékmentesség a CSOK mellé

Illetékmentesség a CSOK mellé

Általános

2020.10.19

A CSOK-kal lakást vásárlók a korábban bejelentett, csak az új lakások megvétele esetén visszaigényelhető áfa mellett újabb kedvezménynek örülhetnek. Január 1-jétől már a 4% illetéket is megspórolhatják, ami egy családi lakás megvásárlása esetén, az ártól függően jellemzően 2-4 millió forint megtakarítást jelenthet. Amiről viszont a hírek nem szólnak, hogy az ingatlanfejlesztők várhatóan ezúttal is csak lassan fognak tudni reagálni a megugró keresletre. A vevők ezért még jó darabig a már egy éve fogyatkozó kínálatból tudnak csak választani. A Metrodom jelenleg még elérhető családi lakásait ide kattintva tudja megtekinteni. 

Megkezdtük a kivitelezést

Zuglóban hozzáláttunk a járvány miatt tavasszal leállított földmunkák folytatásához. Más projektjeinkhez hasonlóan, a Metrodom Zugló felépítését is élőben közvetítjük majd, hamarosan webkamerán keresztül figyehetik az érdeklődők a napi munkálatokat.

Egy hónap múlva kezdődik az értékesítés

A Madarász38-on és a City Home-on befejeződött építkezésekről Zuglóba csoportosítjuk át kapacitásainkat, a Metrodom Zugló építése októberben folytatódik. Az értékesítés megkezdésére sem kell már sokáig várni, október 26-tól a teljes lakáslista árakkal együtt elérhető lesz honlapunkon.

Tíz lakás az első napon

Miközben kedden mindenki az egészségügyi helyzetre figyelt, az azzal kapcsolatos híreket olvasta, hallgatta, csendben elindult a Metrodom Zugló értékesítése. Az első napon tizen döntöttek úgy, hogy itt vásárolnak lakást, nekik ezúton is köszönjük a bizalmat! Az előszerződéseket a megfelelő óvintézkedések mellett, várhatóan jövő héttől kezdjük megkötni. 

Ilyen lesz a Metrodom Zugló - videó

A látványtervek után elkészült a lakóparkot bemutató koncepció videónk. Akik a képek és a helyszínrajz alapján sem tudták eddig pontosan elképzelni, milyen lesz az épület, a külső és belső kertek, ide kattintva láthatnak, járhatnak körbe mindent.

Megkezdődött a kivitelezés

A korábban tervezett áprilishoz képest, előbbre hoztuk a kivitelezés kezdetét, már a héten megkezdődtek a Metrodom Zugló földmunkái. Az építkezést az érdeklődők néhány hét múlva, reményeink szerint itt is élőben követhetik majd webkamerán keresztül, ennek beüzemeléséről külön hírben számolunk majd be.

Nézze meg a Metrodom Zugló árait!

Zugló - az első információk

Gyorsan közeledik március eleje, amikor - remélhetően - nem csak a tavasz köszönt be végre, de megkezdődik a Metrodom első zuglói házának értékesítése is. A lakóparkról, illetve a ház szolgáltatásairól az első információk már fent vannak a honlapon, a jövő héten pedig szinte minden nap kerül majd ki valami újdonság.

Újabb infók Zuglóról

Egyre közeleg legújabb társasházunk, a Metrodom Zugló elindításának napja, honlapunkra pedig lassan felkerülnek a házzal kapcsolatos információk. Az érdeklődők most már egy szép színes helyszínrajzról láthatják, mi hogyan helyezkedik majd el a telken, illetve milyen szolgáltatások lesznek, és galériánkba is felkerült néhány újabb látványterv.