Kezdődik a Metrodom River 2. ütemének értékesítése

Kezdődik a Metrodom River 2. ütemének értékesítése

Megkezdődött a Metrodom River 2. ütemének értékesítése, a szabad ingatlanok listája árakkal, alaprajzokkal, műszaki leírással együtt elérhető a honlapunkon. A második ütem is már a szerkezetépítési szakaszban jár, így az érdeklődőknek érdemes ellenőriznie, hogy az egyes szinteken milyen módosítási, választási lehetőségek vannak még a műszaki tartalomban. Bemutatótermünk mellett honlapunkon is megtekinthetőek a választható burkolólapok, parketták, illetve beltéri ajtók.

 

Folytatás ...

Miért nem adjuk még át a házat és a lakásokat?

Aki követte a Metrodom Zugló felépítését a webkamerán keresztül, illetve hírfolyamunkban, ügyfelünkként járt az előzetes bejáráson vagy érdeklődőként megnézte valamelyik még szabad lakást, abban joggal merül fel a kérdés: Miért nem adtuk/adjuk még át az épületet és a lakásokat? A Metrodom Zugló gyakorlatilag tényleg elkészült a vállalt átadási határidő előtt mintegy negyed évvel, az épület és a lakások akár már most alkalmasak lennének a beköltözésre. Természetesen okunk van rá, hogy nem tartottuk még meg az átadást, akit érdekelnek a részletek, az alábbiakban olvashat róla.

Mostantól végszerződünk - meglepetések nélkül

A Metrodom Zuglón elkezdtük megkeresni még előszerződésben lévő ügyfeleinket, a végleges adásvételi szerződés megkötése érdekében, minden érintettet e-mailben, illetve postai úton is tájékoztatunk. Ugyanakkor már most előre szeretnénk megnyugtatni ügyfeleinket, hogy az egyre terjedő piaci gyakorlattal ellentétben, a végszerződéssel kapcsolatban senkinek nem kell váratlan meglepetésre készülnie.

Kitakarítottuk az alsó három szintet

A földszinten és az első két emeleten befejeződtek a lakásokban a hibajavítások, a lakások készen állnak az átadásra. A munkások helyét a takarítók vették át, a héten mindenhol megcsináltuk az úgynevezett piperetakarítást, hogy ügyfeleinket körülbelül 2 hónap múlva ne csak egy elkészült, de tiszta lakás fogadja majd a műszaki átadáson.

Elkészült a parkettázás

Az 5. emeleti lakásokban is leraktuk a parkettát, ide, illetve a 4. emeletre már csak a beltéri ajtókat várjuk. Ezek beépítése után a parkettások még visszatérnek lerakni a szegőléceket és burkolatváltó profilokat.

Végeztek a gépészek

A fürdőszobában felszereltük az utolsó mosdókat, WC-ket, illetve csaptelepeket. A gépészek ezzel befejezték a munkát, és levonulnak az építkezésről. 

Kezdődnek a bejárások

Ma reggel megkezdődött a 3 napos előzetes bejárás, melynek során lépcsőházról-lépcsőházra, emeletről-emeletről haladva van lehetőség ügyfeleink részére lakásaik előzetes megtekintésére. Bár a műszaki átadás még 3 hónapra van, az alsóbb szinteken ügyfeleink már most 100%-os készültséget, gyakorlatilag azonnal költözhető lakásokat fognak látni. 

Lépcsőházak leburkolva

A lakásokban - egy-két kivételtől eltekintve - teljesen elkészült a hidegburkolás, és a közös területeken is lassan befejeződik a munka. A folyosók után a lépcsőházakban is leraktuk a padlólapokat, jelenleg már csak az előterekből hiányzik a burkolat. 

Kész a villanyszerelés

A villanyszerelők is befejezték a lakásokban a munkát, mindenhol helyükre kerültek az okoskapcsolók és a duglajak. Ezekben az 5. emeleti lakásokban, az épületben utolsóként a parkettázás következik. 

Előzetes bejárási lehetőség

Előzetes bejárási lehetőség

A Metrodom Zugló esetén is lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek, hogy még az őszi, hivatalos műszaki átadás előtt bemenjenek, és körbenézhessenek lakásaikban egy előzetes bejáráson. Erre június 14-16. között lesz lehetőség, a konkrét időpontokról és a tudnivalókról levélben tájékoztatunk mindenkit. A földszinti lakásokat gyakorlatilag már átadásra kész állapotban lehet látni, a legfelső emeleten pedig még hiányzik a parketta és a beltéri ajtó, de emelettől és készültségi foktól függetlenül bizonyára mindenki örömmel fogadja majd ezt a lehetőséget. 

Hidegburkolás: közel a befejezés

Az 5. emeleten az utolsó lakásokat fejezik be a burkolók, ezzel párhuzamosan a 4. emelet folyosóin folyik a padlólapok lerakása. A lakásokban és folyosókon június közepéig mindenhol befejeződik a munka, aztán egy kis szünet következik. Utolsóként a közösségi helyiség, illetve az előterek burkolata készül el, ezeket augusztus végére, illetve szeptemberre ütemezzük.