Átköltözött az Észak-pesti irodánk

Előzetes bejárás

Május 24-én, vasárnap kerül sor az előzetes bejárások első körére, melynek során ügyfeleinknek körülbelül a fele tekintheti meg a műszaki átadás előtt jövendő otthonát. A második körre június 21-ig egy kicsit még várni kell, a konkrét időpontokról és a tudnivalókról minden ügyfelünket külön e-mailben tájékoztatjuk az esemény előtt.

Megkezdtük a takarítást

A földszinti és első emeleti lakásokban befejeződtek az utolsó javítások is, és hozzáláttunk a lakások kitakarításához, a por, a festékpöttyök eltüntetéséhez. A jövő héttől ide már csak szellőztetni megyünk be, egyébként ezek a lakások készen állnak a műszaki átadásra.

Tereprendezés a kertben

Bár a belső homlokzaton még ottlévő állványzat akadályozza a munkát, a szabad területeken hozzáláttunk a kertben a tereprendezésnek. Mivel a Madarász38 belső kertje támfalakkal, több szinten lesz kialakítva, ez a munka a szokásosnál több időt vesz igénybe, de a hónap végére így is elkészül az összes földmunka.

Beüzemeltük a légszivattyús kazánokat

Helyükre kerültek és beüzemeltük a Dual Eco fűtési rendszerhez tartozó hőlégszivattyús kazánokat. Az eszközöket a Japán Daikin szállította, aki már nézelődött valaha légkondicionáló berendezések között, az tudja, hogy a Daikin kizárólag a legfelsőbb kategóriában kínálja termékeit.

Kívül is burkoljuk a falat

A homlokzatképző munkák utolsó szakaszaként hozzáláttunk a földszinti falakat borító hidegburkolat felrakásához. A megszokott anyagokkal szemben itt Kerlitet, egy különleges, új burkolólapot használunk, mely nem csak modern és elegáns, de könnyen tisztítható, sav és lúgálló, és természetes antibakteriális tulajdonságú. Az érdeklődők ezen az oldalon olvashatnak a Kerlite-ről részletesebben, melyből igény esetén akár konyhapultjukat is elkészíttethetik.

A kész homlokzat

Lassan végükhöz közelednek a homlokaztképzési munkák, sőt, a már befejezett részen megkezdődött az állványbontás is. Az állványzatbontás már a kameraképen is látható, az alábbi fotó azonban közelről mutatja, milyen lett a kész homlokzat.

Beltéri ajtók a lakásokban

Miközben a parkettások már a 2. emeleten is végeztek a laminált padló lerakásával, a földszinten utolsó munkanemként megkezdődött a beltéri ajtók beépítése is. Ezekben a lakásokban már csak az utolsó simítások, javítások vannak hátra, és egy gyors takarítást követően, 5 hónappal a tervezett határidő előtt, készen állnak a műszaki átadásra.

Burkolók a legfelső emeleten

Az épületen belül lassan befejeződnek a hidegburkolási munkák, már az utolsó lakásokban rakjuk a csempét és a padlólapot. Most, hogy az időjárás is lehetővé teszi, a burkolók "kiköltöznek" az erkélyekre és teraszokra, ott folytatva a munkát.

Megkezdődött a parkettázás

A Madarász Viktor utcában nem csak a már megkezdett munkanemek haladnak rendben, de hozzáláttunk a parkettázáshoz is. Ezzel kifejezetten jó ütemben haladunk, a földszinti lakásokban a hét végére már mindenhol le lesz rakva a lamináltpadló.