Metrodom AR app az appleblog bemutatásában

Befejeződtek a műszaki átadások

Befejeződtek a még június végén megkezdett műszaki átadások, az elmúlt hetekben összesen 225 lakást, illetve a hozzájuk tartozó beállókat és tárolókat adtunk át ügyfeleinknek. Miközben a kertben már a befejező munkák folynak, a lakásokban hozzáláttunk a műszaki átadásokon felvett hibák javításához, ezekkel várhatóan nyár végére fogunk elkészülni. 

Kezdődnek a műszaki átadások

Június 17-én, hétfőn kezdődnek meg a műszaki átadások a Metrodom Park B ütemén, elsőként az V. lépcsőház lakásaival. Odabent már mindenhol a takarítás folyik, kint pedig készülünk a még meglévő állványzat bontására.

Megkezdődött a kertrendezés

Lassan minden munka befejeződik a Metrodom Park B ütemén, hamarosan az utolsó homlokzati részeken is lebomlanak az állványzatok. A levonuló munkások nyomában a kivitelezés utolsó szakaszaként hozzáláttunk az eddig felvonulási és raktárterületnek használt kert kialakításához. Jelenleg a C épülettel közös játszótér befejezésén dolgozunk (ez még júniusban elkészül), illetve a kerti utak kavics alapozása és a térkő burkolat készül. 

Beszereltük az ajtókat

Helyükre kerültek az utolsó bejárati ajtók a 7. emeleten, ezzel pedig gyakorlatilag a szakipari munkák is befejeződtek. A parketta szegőléceket és a burkolatváltó profilokat rakjuk, egyébként mindenhol szereljük az új Metrodomos okoskapcsolókat, illetve javítjuk a bejáráson jelzett hibákat, hogy a 3 hét múlva kezdődő műszaki átadásokon ügyfeleink már mindent rendben találjanak.

Itt az új okosotthon vezérlőpanel

Itt az új okosotthon vezérlőpanel

Folyamatosan frissítjük okosotthon rendszerünket, legutóbb például az új kapcsolónkról számoltunk be. Most megérkezett az új vezérlőpanel is, mely a Metrodom Panoráma A, a Metrodom Park B, illetve a City Home K épületén mutatkozik be. A változások közül a leglátványosabb az elegáns fém keret, de frissült a hardver is, illetve a privacy miatt aggódókat nyugtathatja meg, hogy a készüléken igény esetén már hardveresen is ki tudják iktatni a beépített kamerát.

Befejeződött a parkettázás

Az utolsó lakásban is leraktuk a parkettát, a parkettások pedig visszatértek az 5. emeletre, hogy hozzázárják az utolsó szegőléceket az ajtótokokhoz. A beltéri ajtók szerelése és a szerelvényezés a 6. emeleten tart, a 4. emeletig pedig a lakások már kitakarítva várják az átadást.

Itt a műszaki átadás!

Itt a műszaki átadás!

Ügyfeleink a bejáráson láthatták, hogy a lakások szinte készen állnak az átadásra, úgyhogy most ki is jelöltük ennek a dátumát. A műszaki átadások június 17-től kezdődnek, a konkrét napról és időpontról mindenkit külön értesítünk.

Befejező munkák a garázsban

Lassan a teremgarázsban is a végéhez közeledik a kivitelezés, helyükre kerültek a lámpák, a kapcsolók és az ajtók. Jelenleg a padló műgyanta borítása készül, ezt követően már csak a pinceszinti tárolók szerelése van hátra.