Közösségi szolgáltatások

A Metrodom lakóparkok sokkal többet nyújtanak egy egyszerű társasháznál. Házaink nem csak kényelmes, korszerű lakóhelyet kínálnak, hanem biztonságot, kikapcsolódást és számos lehetőséget a közösségi életre. A következő oldalakon részletezett szolgáltatásaink közül néhányat - mint például a portaszolgálatot vagy a parkosított kertet - mindenhol megtalál, másokat az egyes társasházak elhelyezkedésének, méretének, jellegzetességének és lehetőségeinek megfelelően alakítunk ki. Arról, hogy melyik társasházunkban milyen szolgáltatások vannak, az egyes oldalakon, illetve lakóparkjainknál is talál pontos információt. 

Néhány fontos dolog tekintetében valamennyi társasházi szolgáltatásunk megegyezik. Ezeket mindenhol a társasház tulajdonában álló közös területeken, közös helyiségekben alakítjuk ki, azaz nem a lakóparkban, magántulajdonban lévő üzlethelyiségek ajánlatait próbáljuk társasházi szolgáltatásként „eladni”. Ezeknek a szolgáltatásoknak a fenntartása kizárólag a lakóközösség döntésétől függ, nem fordulhat elő olyan eset, hogy egy szolgáltatás a lakók akarata ellenére szűnjön meg. Ugyanakkor lehetőség van ezeket a szolgáltatásokat a közösség igényeihez igazítani, gazdagítani vagy átformálni.

Közösségi helyiségeinket, a kerteket, játszótereket stb. úgy alakítjuk ki, hogy azok a közterületektől, idegenektől el legyenek zárva, kizárólag a lakók vehessék azokat igénybe. Ha szükséges, a biztonság érdekében külön beléptető rendszert is kiépítünk. Közösségi szolgáltatásainkért soha nem kell külön díjat vagy fenntartási költséget fizetni, azokat mindig tartalmazza a honlapunkon az egyes lakóparkoknál közölt közös költség. Házainkba olyan szolgáltatásokat tervezünk, melyek viszonylag alacsony költséggel (takarítás, karbantartás) fenntarthatók, így érdemben nem növelik a közös költséget, nem terhelik feleslegesen a lakók pénztárcáját. (Jelentősebb tételnek csupán a portaszolgálat üzemeltetése számít a költségvetésben, ennek fenntartásáról azonban a lakók szintén igény szerint dönthetnek.) Közös helyiségeinket mindig kulcsrakészen, teljesen felszerelve adjuk át, azaz a játszószoba vagy az edzőterem nem csupán egy üres helyiség, aminek a berendezésére rögtön jelentősebb összeget kell ráköltenie a lakóknak. Az egyes közösségi helyiségekről és szolgáltatásokról az azokat bemutató külön oldalakon talál részletes leírást.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL