Metrodom River: szobánként 5 millió Ft kedvezmény

Nagy tervek, nagy lakás

Az élethelyzetek változásával más és más típusú otthon válik ideálissá az emberek számára. A fiatal egyedülállók gyakran választanak egyszobás lakást, míg a családok a nagyobb lakóhely mellett döntenek, hogy kényelmesen elférjenek. Az idősebb emberek esetében pedig sokszor előnyösebb lehet egy kisebb, könnyebben fenntartható otthon. A lakás kiválasztása az egyik legfontosabb része az élet tervezésének, hiszen mindenki olyat szeretne választani, amely a legjobban megfelel az aktuális és jövőbeli igényeinek.

A Metrodom River a XI. kerületben, a Duna közvetlen közelségében épülő prémium lakópark. A Metrodom River nem csupán cégünk kínálatában számít különlegesnek, hanem az új építésű társasházak teljes hazai választékában is. Különleges fekvése, az alkalmazott építészeti megoldások, a lakóparkon belüli szolgáltatások kínálata teszi igazán egyedivé és valódi prémium lakóparkká a Metrodom Rivert.

Lakáslista 

Hogy az álmok valóra váljanak...

Metrodom River, mely Budapest XI. kerületében, a Budafoki úton, közvetlenül a Duna-parton épül, most új, szoba akciójával járul hozzá a nagy terveknek megfelelő méretű, kényelmes lakás megvásárlásához. Ugyanis a lakás méretétől függetlenül az akció keretein belül most szobánként 5 millió forint kedvezményt adunk! A kedvezmény kizárólag a nappalira, illetve a hálószobákra vonatkozik.

Felkeltettük érdeklődését? További részletekért keresse ingatlan-tanácsadóinkat!

Érdeklődöm 

 

A Metrodom River lakópark egészen a Duna-partig elnyúló, három hektárnyi parkosított területén, hat épületben összesen 712 lakás épül fel. A lakások mindegyike a legkorszerűbb technikával felszerelt okosotthon, a mennyezeti fűtés és hűtés luxusát kínáló, saját fejlesztésű Dual Eco fűtési rendszerünk nem csak kényelmes, környezetbarát, de nagyon energiatakarékos is. A Metrodom okosotthon-rendszere segítségével a hűtés, a fűtés, és az okosredőnyök egyaránt irányíthatók, és ide integráltuk be a videókaputelefont is.

A teljesen körülkerített lakóparkba csak a fogadóépületen és a vízparti sétányra nyíló kapun keresztül lehet bejutni, a lakók legnagyobb biztonsága érdekében. A gépkocsiforgalmat teljes egészében a föld alá vezetik, így csökkentve a stresszt, a zajt és a légszennyezést. A lakóparkban játszószoba, bölcsőde, óvoda, játszótér is várja a családokat, a felnőtteknek pedig számtalan sportolási lehetőség és egy csónakház is rendelkezésére áll. Sőt, más exkluzív szolgáltatások mellett, a fogadóépületben még egy kávéház is helyet kap. 

 

*Az akció nem minősül ajánlattételnek, 2024. május 21-et követő új vásárlás esetén érvényes, visszavonásig tart. Az akcióból ki vannak zárva azon ügyfeleink, illetve családtagjaik, akik korábban már vásároltak lakást a Metrodom Riverben, de adásvételi szerződésük felbontásra vagy felmondásra került. A részletekért keresse ingatlan-tanácsadóinkat.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL