Újabb Metrodom-ház épül a XIII. kerületben

Újabb Metrodom-ház épül a XIII. kerületben

Nem csak ügyfeleink körében népszerű a XIII. kerület, mi is nagyon szeretjük a környéket, ezért is esett a választásunk ismét egy itteni telekre. Legújabb társasházunk a Teve u. 33-41. alatt épül meg, a 200 lakásos ház tervezése már folyamatban van, a kivitelezés és az értékesítés pedig várhatóan jövő márciusban kezdődik meg.

Folytatás ...

Egyéves garanciális bejárás

Ambrus u. 3-5.

2017.08.21

2017. szeptember 4-e  és 15-e között kerül sor az Ambrus utca 3-5. alatti társasházban, az 1 éves garanciális bejárásra és javításokra, melynek keretében elsősorban nyílászáró beállításokat végzünk, és festés repedéseket javítunk. Kérjük Önöket, hogy az eddig még be nem jelentett hibákat 2017. augusztus 21-e és augusztus 25-e között szíveskedjenek bejelenteni! A bejelentést honlapunkon keresztül, illetve a honlapon leírtaknak megfelelően tudja megtenni. A konkrét javítási időpontot illetően, mindenkivel személyesen vesszük fel majd a kapcsolatot, további tudnivalókat, az előtérben kiragasztott hirdetményben találnak. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a fenti határidőn túl beérkezett hibabejelentéseket csak az egyéves garanciális javítási időszak lejárta után tudjuk feldolgozni!

Bejegyezték a társasházat

Ambrus u. 3-5.

2017.04.13

A földhivatal 2017. április 11-én bejegyezte a Metrodom Ambrus utca 3-5. társasházat, és megnyitotta az egyes albetéteket. Mivel a projektfinanszírozási hitelt már korábban visszafizettük, valamennyi tulajdoni lap tehermentes lesz. A határozatot honlapunkról ide kattintva töltheti le, a külső banktól hitelt felvevő ügyfeleink részére a mai napon postára adjuk az értesítő leveleket.

Egyszerre 3 projekthitelt fizettünk vissza

Ahogyan az adás-vételi szerződésekben illetve a honlapunkon is olvasható, a Vágóhíd utca 5/a., az Ambrus utca 3-5., és a Metrodom Young (Pünkösdfürdő utca 38-40.) társasházak az FHB finanszírozásával épültek fel. Ezeket a projekthiteleket múlt héten,  jóval a vállalt határidő előtt előtörlesztettük. Mivel a társasházak bejegyzését követően az FHB jelzáloghitelét valamennyi tulajdoni lapról törlik, így a külső banknál hitelt felvevő ügyfeleink számára várhatóan gyorsabb és egyszerűbb lesz az ügyintézés. 

3-5? 3-7? Mégis 3-5...

Ambrus u. 3-5.

2016.12.19

Régebbi ügyfeleink bizonyára emlékeznek rá, hogy az Ambrus utcai lakásokra kötött szerződésekben a természetbeni cím még Ambrus utca 3-5. volt. Azután tavasszal kaptunk egy határozatot, hogy a cím Ambrus utca 3-7. lesz. Mire a végszerződésekben és mindenhol máshol is, sok magyarázkodás mellett átírtuk a számokat, most pedig jött egy újabb levél, hogy vissza az egész, a ház hivatalos címe mégis csak Ambrus utca 3-5.

A lakások harmadát átadtuk

Ambrus u. 3-5.

2016.12.06

Múlt pénteken megkezdődtek az átadások az Ambrus utcában, ezen a napon, illetve tegnap, összesen 43 lakást adtunk át, azaz az összes lakás több mint harmadát. Az átadások holnap, valamint ezt követően minden szerdán folytatódnak (kivéve a két ünnep között), bízunk benne, hogy minden ügyfelünk a lehető leghamarabb birtokba veheti új otthonát!

Holnap kezdjük az átadásokat

Ambrus u. 3-5.

2016.12.01

December 2-án, reggel 8:30-kor kezdjük el átadni az Ambrus utcában a lakásokat, óránként több család kapja meg a kulcsokat. Ahogyan a Metrodom által épített többi  házban, itt is ajándék lábtörlőkkel várjuk az új lakókat, ezekből a darabokból lehet választani, szigorúan a készlet erejéig!

Az átadás előtt álló házakban is meleg van

Három olyan épületünk is van (Ambrus utca, Metrodom Young és City Home G), melyek műszaki vagy birtokbaadása néhány napon, heteken belül sor kerül. Bár ezekben a házakban még senki sem lakik, a fűtést már mindenhol beindítottuk, amire az éjszakai fagyokra tekintettel szükség is van. A fűtésre egyébként nem csak az állagmegóvás miatt van szükség, jó alkalom ez számunkra a rendszer éves tesztelésére, hogy a beköltöző lakók már egy minden tekintetben rendben működő lakásba költözzenek be.