Amit kínálunk

A Metrodom nem csupán ügyfeleinek, de munkavállalóinak is többet kínál az építőipari cégek túlnyomó többségénél. Csapatunk tagjait nem csak a szavak szintjén becsüljük meg, minden tekintetben előnyös döntés a Metrodomot választani.

 

Magánegészségügyi ellátás

Az egészség fontos érték számunkra, ezért a Metrodom munkavállalói széleskörű általános magán egészségügyi ellátásban részesülnek, melyet a Medicover biztosít cégünk részére. Ez a szakorvosi vizsgálaton és ellátáson túl labor-, és gépi vizsgálatokat (CT, MR, stb.), ambuláns műtéteket, illetve nagyobb műtétek esetén magánkórházi ellátást biztosít a Medicover kórházaiban.  Munkavállalóink így szinte teljes egészében maguk mögött hagyhatják az állami egészségügyet annak minden ismert problémájával (orvoshiány, több hónapos várólisták, lepusztult kórházak stb.).

 

Meleg ebéd

Az egészség megőrzéséhez a jó minóségű táplálkozás is hozzátartozik, ezért munkatársaink számára a Metrodom biztosítja a 2 fogásos meleg ebédet. Ebben egyik partnerünk Földes Józsi Vendéglője, míg a húsmentes és fitt ételek kedvelői a Vegafutár kínálatából választhatnak. (Az építkezéseken dolgozó munkatárasaink rendszerint egy-egy közeli étteremből rendelhetik az ebédet.) A központi irodánkban dolgozók az ebédet kulturált körülmények között, saját ebédlőnkben fogyaszthatják el. 

 

Családbarát munkahely

Sok vállalat keres kifejezetten egyedülálló vagy gyermektelen munkavállalókat, tapasztalataink szerint azonban a családosok csapatunk legértékesebb tagjai közé tartoznak. Mi nem csak örömmel várjuk vissza a szülési szabadságról visszatérő kollégáinkat, de a kisgyermekes szülők részére igény szerint, előzetes megbeszélés alapján lehetőséget biztosítunk a 6 órás munkavégzésre is, hogy senki se kényszerüljön dönteni a munka és a család között.

 

Angol nyelvtanfolyam

Központi irodánkban munkatársaink heti rendszerességgel, ingyenesen vehetnek részt a Metrodom által szervezett angol nyelvtanfolyamon. Az oktatás három csoportban, (újra)kezdő, középhaladó és haladó szinten folyik, a tanfolyam végén lehetőséggel a vizsgára.