Amit kínálunk

A Metrodom nem csupán ügyfeleinek, de munkavállalóinak is többet kínál az építőipari cégek túlnyomó többségénél. Csapatunk tagjait nem csak a szavak szintjén becsüljük meg, minden tekintetben előnyös döntés a Metrodomot választani.

 

Magánegészségügyi ellátás

Az egészség fontos érték számunkra, ezért a Metrodom munkavállalói széleskörű általános magán egészségügyi ellátásban részesülnek, melyet a Medicover biztosít cégünk részére. Ez a szakorvosi vizsgálaton és ellátáson túl labor-, és gépi vizsgálatokat (CT, MR, stb.) és ambuláns műtéteket.  Munkavállalóink így napi szinten maguk mögött hagyhatják az állami egészségügyet annak minden ismert problémájával (orvoshiány, több hónapos várólisták, lepusztult rendelők stb.).

 

Meleg ebéd

Az egészség megőrzéséhez a jó minőségű táplálkozás is hozzátartozik, ezért munkatársaink számára a Metrodom biztosítja a 2 fogásos meleg ebédet. Ebben egyik partnerünk a Eieffel Bistro & Bar, míg a húsmentes és fitt ételek kedvelői a Vegafutár és BocsiViki egészséges étel kínálatából választhatnak. (Az építkezéseken dolgozó munkatárasaink rendszerint egy-egy közeli étteremből rendelhetik az ebédet.) A központi irodánkban dolgozók az ebédet kulturált körülmények között, saját ebédlőnkben fogyaszthatják el. 

 

Családbarát munkahely

Sok vállalat keres kifejezetten egyedülálló vagy gyermektelen munkavállalókat, tapasztalataink szerint azonban a családosok csapatunk legértékesebb tagjai közé tartoznak. Mi nem csak örömmel várjuk vissza a szülési szabadságról visszatérő kollégáinkat, de a kisgyermekes szülők részére igény szerint, előzetes megbeszélés alapján lehetőséget biztosítunk a 6 órás munkavégzésre is, hogy senki se kényszerüljön dönteni a munka és a család között.

 

Büszkék vagyunk családbarát, támogató kultúránkra, elkötelezett munkánkat A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2022-ben és 2023-ban is a "Az Év Családbarát Vállalata" címmel díjazta. 

 

2023-ban KKV kategóriában elnyerhettük a Szerethető Munkahely címet! Mintegy 200 nevező közül, közel 40.000 szavazó dönthette el, hogy mely cégek Magyarország legszerethetőbb munkahelyei. Sokat jelent számunkra ez az elismerés, mert kifejezi, hogy minden közös munkanapunkon együtt, egymást támogatva, egy csapatként dolgozunk.

 

Angol nyelvtanfolyam

Központi irodánkban munkatársaink heti rendszerességgel, ingyenesen vehetnek részt a Metrodom által szervezett angol és héber nyelvtanfolyamon. Az oktatás angolból négy csoportban, kezdő, (újra)kezdő, középhaladó és haladó szinten folyik, hébeül egy csopotban, a tanfolyam végén lehetőséggel a vizsgára.

 

Jubileumi köszönet

A hűség a legfontosabb értékek közé tartozik számunkra. 5-10-15 év után munkatársaink kitartását és munkáját belföldi, illetve külföldi, kétszemélyes utazásokkal és szabadnapokkal  köszönjük meg.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL