Birtokátruházás

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Metrodom folyamatosan alkalmazkodik az egészségügyi veszélyhelyzet miatt kiadott rendelkezésekhez és szabályokhoz, ezért kérjük, ezeken az oldalakon mindig ellenőrizze, hogy milyen módon és feltételekkel tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni. 

A kijárást korlátozások enyhítésével lehetővé vált, hogy a birtokátruházásokat a járvány előtti gyakorlat szerint, azonban a szükséges óvintézkedések betartása mellett folytassuk. A személyes kontaktok minimalizálása érdekében az átadást a Metrodom részéről egy fő végzi, a távközlési szolgáltató (Magyar Telekom), a közös képviselet, illetve az okosotthon-rendszer felügyeletét és üzemeltetését végző SmartBuild Kft. munkatársai az átadáson nem lesznek jelen. Kérjük, hogy az birtokátruházásra egyedül, vagy legfejjebb másodmagával érkezzen, több fő esetén a többieknek az átadást lent az előtérben vagy az épület előtt kell megvárniuk. A birtokátruházás alatt mindvégig kötelező a maszk viselete, melyet ügyfeleinknek kell biztosítania.

A lakásba történő felmenetel során előbb ügyfeleink mennek fel a lifttel, majd őket ezután külön követi munkatársunk. A 2 méteres távolságot kérjük, hogy a lakás bejárásakor, átnézésekor szigorúan tartsák be. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy fizikai sérülések vagy törések jelzésére utoljára ekkor van lehetőség, de minden más felmerülő panaszt is jegyzőkönyvbe foglalunk. Kérjük, hogy ellenőrizze a közműórák állását, amelyet szintén rögzítünk az átadásról készült jegyzőkönyvbe.

A birtokátruházást követően a hatályos jogszabályi rendelkezésekkel összhangban használatba veheti lakását, beállóját. A társasház amelyben az Ön lakása is van, már üzemszerűen működik, őrszolgálattal, szemétszállítással, takarítással stb. Az okosotthon-rendszer támogatását ellátó SmartBuild Kft. munkatársai nem végeznek a lakásokban aktiválást, de vonalas vagy állandó 4G internetkapcsolat és arra wifivel történő csatlakozási lehetőség esetén a Metrodom Park A illetve a Metrodom Panoráma B-C és D épületeiben kérheti, hogy a rendszert távolról aktiválják. Ehhez szükség lesz arra, hogy az aktiváláskor Ön is a lakásban tartózkodjon, és a vezérlőpanelen elvégezze a SmartBuild ügyfélszolgálatának útmutatása alapján a szükséges lépéseket illetve beállításokat.