Kert és játszótér

Lakóparkjaink tervezésénél a Metrodom számára az egyik legfontosabb dolog a kert és a növények. Ha jók az adottságok, szép és egészséges fák nőnek a telken, ezeket örömmel tartjuk meg, ahogyan például a Metrodom Young vagy a Berettyó u. 2-8. esetén is tettük. A fákra akkor is vigyázunk, ha nem a telken, hanem az utcán állnak, hogy az építkezés során lehetőség szerint ne sérüljenek meg, az új homlokzat pedig lombok mögött bújhasson meg.

Legyen bármilyen kicsi egy házunk vagy sűrű a beépítés, a kertnek mindig jut hely. Sokszor a tetőre, vagy mint a Metrodom Panoráma esetén, a homlokzatra is növények kerülnek. Ha tudjuk, magát a kertet tesszük a lakópark leglátványosabb részévé, mint a Metrodom Park vagy a Metrodom Young esetében. Máskor, ha kívülről nem is látszik, az épületeink odabent aprólékosan megtervezett és kidolgozott kerteket rejtenek, akár egy kerti tavat is, mint a City Home H-K esetében.

Kertjeinkbe mindig változatos növényzetet telepítünk, nem csak gyepszőnyeget, hanem a kertésztervező által megálmodott rendben cserjéket, fákat és virágokat, melyek úgy vannak összeválogatva, hogy tavasztól őszig valami mindig virágozzon, és télen is legyen zöld a kertben. A fenntarthatóságról automata öntözőrendszer gondoskodik, és nem feledkezünk meg a kerti bútorokról, tűzrakó és bográcsozó helyről sem, ha az a lakók zavarása nélkül elhelyezhető. Kertjeinkhez mindig kapcsolódik az épület méretéhez igazodó játszótér is, amelyeket a közterületi játszóterekre vonatkozó szabványok és követelmények szerint tervezünk és kivitelezünk, hogy időtállóak és tartósak legyenek. (Arról, hogy egy-egy játszóterünket mely korosztály, vagy korosztályok számára terveztük, ingatlantanácsadóinktól tud előzetes információt kapni.)

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL