Nyerjen egy Metrodom-lakást!

Nyerjen egy Metrodom-lakást!

Általános

2018.09.21

Az Auchan segítségével most valóra válthatja álmát, és nyerhet egy két hálószobás lakást a Metrodom Panoráma lakóparkban! Ha rendelkezik Auchan bizalom kártyával, csak regisztrálnia kell, majd a következő 6 hónapban havonta legalább 30.000 Forint értékben vásárolnia valamelyik Auchan áruházban. A részleteket az Auchan oldalán, itt olvashatja el. 

Készül a kert

Az A és B épület mögött elkészült a kerti út, leraktuk a térkőburkolatot. Ugyancsak elkészült a két épület között a kis játszótér, és lefektettük a csepegtetős öntözőrendszer csöveit is. Jelenleg a növényeket ültetjük, elsőként a fákat, mivel az építkezés során megőrzött hárs- és gesztenyefák mellé további díszfákat is telepítünk.

Átadtuk az A és B épületet

Tegnap a pótátadási nappal, az A és B épületen befejeződtek a műszaki átadások. Mind a mi, mind ügyfeleink örömére, viszonylag kevés hiba maradt a lakásokban, és azok egy részét is sikerült azonnal orvosolniuk a helyszínen várakozó festőknek, burkolóknak és gépészeknek. Az átadások egy hónap múlva, október 11-én, a C épülettel folytatódnak, addigra terveink szerint a ház körüli kerti munkák is befejeződnek.

Jövő héten átadás

Bár már bizonyára mindenki várja, de azért szeretnénk mégegyszer emlékeztetni ügyfeleinket, hogy jövő hétfőtől megkezdődnek a Berettyó utcában a műszaki átadások. A jövő héten terveink szerint az A és B épület lakásainak többsége átadásra kerül, majd egy kisebb szünet után következik a C épület is.

Közelgő átadás

Tíz nap múlva az A épületen kezdődnek meg a Berettyó utcában a műszaki átadások, itt már az utolsó javításokat végezzük, illetve a lakásokat takarítjuk. A B épületben most fejezzük be a hidegburkolást az utolsó, 5. emeleti lakásokban, a parkettázással a 4. emeletig készen vagyunk. A C épületen, amelynek a műszaki átadására még néhány hetet várni kell, a végéhez közelednek a homlokzati munkák, az állványzat már csak a belső kert felé eső részeken van. Itt a festők a 4., a burkolók a 3. emeleten járnak, a parkettások a 2. emeleti lakásokban dolgoznak, az 1. emeleten pedig a beltéri ajtókat szerelik be.

Az utolsó állványok

A korábban elkészült A épület, illetve a B épület I. lépcsőháza után lassan a II. lépcsőház homlokzati munkáit is befejezzük, már csak egy kis szakaszon, a kert felé eső részen maradtak állványok. Készül a C épület is, az állványok már itt sem takarják sokáig a Tomori utca felől a homlokzatot.

Kész a vakolás

A C épület felső szintjein lévő lakásaiban is befejeztük a vakolást. A következő munkafázis itt az esztrichezés és a falak festése lesz, terveink szerint ezekre a következő héten kerül sor. Eközben az A épület alsóbb szintjein a lakásokban már az utolsó hibajavítások folynak, itt a felsőbb szinteken pedig már csak a belső ajtók, illetve az utolsó festékréteg hiányoznak. 

Műszaki átadás szeptember 3-tól

Kitűztük a Berettyó utcai lakások műszaki átadásának dátumát, az első lakásokat szeptember 3-án fogjuk átadni ügyfeleinknek. A műszaki átadásról értesítő leveleket, bennük a konkrét időponttal és tudnivalókkal a héten postázzuk mindenkinek.

B épület: bontjuk az állványzatot

Gyors ütemben halad a homlokzat színezése, az A épület után a B épület I. lépcsőházáról is lebontottuk az állványzatot. Augusztus első felében elkészül a II. lépcsőház is, ezt követően pedig a C épülettel fejezzük be a homlokzatképzési munkát.

Készülnek az erkélyek

A hidegburkolás az épületeken belül lassan a vége felé közeledik, az A és B épületen a 4. emeleti, a C épületen a 2. emeleti lakásokat fejezzük be éppen. A burkolók ezzel egyidejűleg hozzáláttak az erkélyek burkolásához is, jelenleg az A épület erkélyei készülnek.

Befejező munkák a lakásokban

Az A épület első emeletén, illetve a B épület földszintjén a befejező munkák zajlanak. A parkettások most rakják fel a szegőléceket és zárják hozzá azokat az ajtótokokhoz, a burkolók a fugákat és a szilikonozást javítják, ahogy a festők is a falakon keletkezett kisebb hibákat. Ezek a lakások gyakorlatilag már készen állnak az átadásra, és már csak az utolsó ellenőrzés és egy alapos takarítás hiányzik.