Mintalakás a Teve utcában

Mintalakás a Teve utcában

Akit érdekel, milyenek lesznek a Metrodom River vagy a Metrodom Green penthouse lakásai, azok a Teve utcai értékesítési irodánkban, pontosabban az általunk kivitelezett épület tetején kialakított mintalakásunkban kielégítheti kíváncsiságát. A 90 nm-es, nagy teraszos, 2 hálószobás lakást, másik két épületünknél is választható burkolatokkal, szaniterekkel és csaptelepekkel kiviteleztük, a végeredmény pedig, ahogy a képeken is látható, igazán lenyűgöző lett. A lakás megtekintéséhez kérjük egyeztessen időpontot ingatlantanácsadóinkkal.

Folytatás ...

Elképesztő magasságok

Metrodom Green

2023.05.27

Elképesztő magasságból néztük meg, hogyan épül a Metrodom Green lakópark!

A drónunk most ugyan magasabbra repült, mint a daruk és a lakóépület legfelső emeleti szintje, azonban a zöld növényekkel borított tetőteraszról is szép panorámában lehet részük majd a leendő lakóknak.

Ilyen lesz a ház előtere

A Metrodom Green megjelenésében, műszaki megoldásaiban a felhasznált anyagok minőségében is kiemelkedik az átlagos új építésű társasházak közül. Nincs ez másként a belső terekkel sem, az épület főbejáratáról, az előtérről készült belsőépítészeti látványtervek önmagukért beszélnek.

Kész az alaplemez

Metrodom Green

2023.02.23

Elkészült az alaplemez, ezzel teljesen befejeződtek az alapozási munkák. Közben a pinceszinten is folyik a szerkezetépítés, itt nagyjából a munka felénél tartunk. 

Éjszakai kilátás

Éjszakai kilátás

Metrodom Green

2022.12.05

Bár éjszaka természetesen nem dolgozunk, és a sötétben a kameránk sem mutat túl sok érdekeset az építkezésből, tiszta időben azért ilyenkor is érdemes néha ide pillantani. Ahogyan a lenti pillanatfelvétel is mutatja, Budapest éjszakai képe innen is lenyűgöző, és ez a látvány minden leírásnál jobban mutatja mennyire jó helyen áll majd a Metrodom Green.
 
 
Kövesse élőben az építkezést!

Kövesse élőben az építkezést!

Metrodom Green

2022.11.10

Az átláthatóság jegyében, többi társasházunkhoz hasonlóan, a Metrodom Green felépítését is élőben közvetítjük. Első webkameránk már megkezdte működését, az adást ezen az oldalunkon keresztül láthatják az érdeklődők a nap 24 órájában. Jelenleg egyébként a cölöpözés zajlik, amiről hamarosan külön bejegyzésben osztunk meg bővebb információkat.

Átvettük a European Property Award díjait

Megtartották a European Property Award idei londoni díjátadóját, ahol a Metrodom képviseletében generálkivitelezőnk ügyvezetőjeként Kiss Gábor, illetve a fejlesztésekért is felelős műszaki osztályunk vezetője, Pongrácz Tamás vették át a Metrodom Green, illetve a Metrodom River díjait. A Metrodom Panoráma után így ez a két új lakóparkunk is a legmagasabb szintű elismerésben részesült, jól mutatva a Metrodom meghatározó súlyát, a különleges és innovatív ingatlanfejlesztésben.

Megkezdődött a kivitelezés

Megkezdődött a kivitelezés

Metrodom Green

2022.10.04

Elkezdődtek a földmunkák a Metrodom Green telkén, amivel hivatalosan és a gyakorlatban is megindult a kivitelezés. Az értékesítés megkezdésére még egy kicsit várni kell, terveink szerint ingatlanlistánk árakkal és alaprajzokkal jövő év elején lesz elérhető a honlapon. A lakóparkról részletesebb információkat addig is ezen az oldalon találnak. 

Tudjon meg többet a Metrodom Greenről!

Metrodom Green

2022.09.19

Az érdeklődők mostantól részletesen is megismerkedhetnek a hamarosan induló Metrodom Green különlegességeivel és érdekességeivel. Honlapunknak erre az oldalára kattintva mindent megtudhatnak az épületről, a lakópark szolgáltatásairól, és műszaki tartalmáról. A lakáslistára és az alaprajzokra néhány hetet még várni kell, addig is ingatlantanácsadóinknál érdemes tájékozódni.

Már megtekinthető a Metrodom Green mintalakása

Metrodom Green

2022.09.05

A Metrodom Green építése még csak most kezdődik meg, de a szomszédos Bárd u-ban lévő, szintén általunk épített épületben már megtekinthető a mintalakás. Itt élőben lehet látni, milyen műszaki tartalommal készülnek a lakások, meg lehet nézni, sőt, kipróbálni a Metrodom Green olyan innovatív megoldásait, mint a mennyezeti hűtés-fűtés, az okosotthon-rendszer, az elegáns, üveg okos-villanykapcsolók, vagy az alapfelszereltséghez tartozó motoros redőnyök. A mintalakás megtekintésére ingatlantanácsadóinkkal tudnak időpontot egyeztetni.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL