Hétvégén nyílt nap a Metrodom Riveren

Hétvégén nyílt nap a Metrodom Riveren

Még vannak szabad időpontok péntekre és szombatra, amikor az érdeklődők megtekinthetik a Metrodom River frissen elkészült első két ütemét. A hasonló méretű lakóparkoknál Magyarországon eddig még nem látott prémium minőség és dizájn mellett többek között lehetőség lesz megtekinteni a tetőteraszról nyíló kilátást, illetve egy teljesen berendezett, különleges penthouse lakást is.

Ilyen lesz a kész lakópark

Ilyen lesz a kész lakópark

Metrodom Green

2023.09.08

Miközben a Metrodom Green első üteme közelít a szerkezetkész állapot felé és már jól láthatóak az épület vonalai, most egy rendkívül részletgazdag videón nézhetik meg, milyen lesz a befejezett, élő ház.  A filmen nem csak az épület külseje, de a kert, a zöldtető, valamint a belső terek is látványosan mutatják meg, milyen egy prémium lakópark.

Elképesztő magasságok

Metrodom Green

2023.05.27

Elképesztő magasságból néztük meg, hogyan épül a Metrodom Green lakópark!

A drónunk most ugyan magasabbra repült, mint a daruk és a lakóépület legfelső emeleti szintje, azonban a zöld növényekkel borított tetőteraszról is szép panorámában lehet részük majd a leendő lakóknak.

Ilyen lesz a ház előtere

A Metrodom Green megjelenésében, műszaki megoldásaiban a felhasznált anyagok minőségében is kiemelkedik az átlagos új építésű társasházak közül. Nincs ez másként a belső terekkel sem, az épület főbejáratáról, az előtérről készült belsőépítészeti látványtervek önmagukért beszélnek.

Kész az alaplemez

Metrodom Green

2023.02.23

Elkészült az alaplemez, ezzel teljesen befejeződtek az alapozási munkák. Közben a pinceszinten is folyik a szerkezetépítés, itt nagyjából a munka felénél tartunk. 

Éjszakai kilátás

Éjszakai kilátás

Metrodom Green

2022.12.05

Bár éjszaka természetesen nem dolgozunk, és a sötétben a kameránk sem mutat túl sok érdekeset az építkezésből, tiszta időben azért ilyenkor is érdemes néha ide pillantani. Ahogyan a lenti pillanatfelvétel is mutatja, Budapest éjszakai képe innen is lenyűgöző, és ez a látvány minden leírásnál jobban mutatja mennyire jó helyen áll majd a Metrodom Green.
 
 
Kövesse élőben az építkezést!

Kövesse élőben az építkezést!

Metrodom Green

2022.11.10

Az átláthatóság jegyében, többi társasházunkhoz hasonlóan, a Metrodom Green felépítését is élőben közvetítjük. Első webkameránk már megkezdte működését, az adást ezen az oldalunkon keresztül láthatják az érdeklődők a nap 24 órájában. Jelenleg egyébként a cölöpözés zajlik, amiről hamarosan külön bejegyzésben osztunk meg bővebb információkat.

Átvettük a European Property Award díjait

Megtartották a European Property Award idei londoni díjátadóját, ahol a Metrodom képviseletében generálkivitelezőnk ügyvezetőjeként Kiss Gábor, illetve a fejlesztésekért is felelős műszaki osztályunk vezetője, Pongrácz Tamás vették át a Metrodom Green, illetve a Metrodom River díjait. A Metrodom Panoráma után így ez a két új lakóparkunk is a legmagasabb szintű elismerésben részesült, jól mutatva a Metrodom meghatározó súlyát, a különleges és innovatív ingatlanfejlesztésben.

Megkezdődött a kivitelezés

Megkezdődött a kivitelezés

Metrodom Green

2022.10.04

Elkezdődtek a földmunkák a Metrodom Green telkén, amivel hivatalosan és a gyakorlatban is megindult a kivitelezés. Az értékesítés megkezdésére még egy kicsit várni kell, terveink szerint ingatlanlistánk árakkal és alaprajzokkal jövő év elején lesz elérhető a honlapon. A lakóparkról részletesebb információkat addig is ezen az oldalon találnak. 

Tudjon meg többet a Metrodom Greenről!

Metrodom Green

2022.09.19

Az érdeklődők mostantól részletesen is megismerkedhetnek a hamarosan induló Metrodom Green különlegességeivel és érdekességeivel. Honlapunknak erre az oldalára kattintva mindent megtudhatnak az épületről, a lakópark szolgáltatásairól, és műszaki tartalmáról. A lakáslistára és az alaprajzokra néhány hetet még várni kell, addig is ingatlantanácsadóinknál érdemes tájékozódni.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL