Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval, valamint akár további milliós árkedvezménnyel!

Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval, valamint akár további milliós árkedvezménnyel!

Vásárolja meg álmai otthonát a XI. kerület egyik leggyorsabban fejlődő részén, a Metrodom River lakóparkban!

Jelen akciónk keretében ez az álom pedig még inkább vonzó lehet, hiszen amennyiben most vásárol a Metrodom River lakóparkban lakást, megajándékozzuk egy autóbeállóval. Amennyiben Ön szakaszos fizetési ütemezést* választ, további árkedvezményhez juthat, melynek minimum értéke 2,5 millió Ft.

Folytatás ...
Éjszakai kilátás

Éjszakai kilátás

Metrodom Green

2022.12.05

Bár éjszaka természetesen nem dolgozunk, és a sötétben a kameránk sem mutat túl sok érdekeset az építkezésből, tiszta időben azért ilyenkor is érdemes néha ide pillantani. Ahogyan a lenti pillanatfelvétel is mutatja, Budapest éjszakai képe innen is lenyűgöző, és ez a látvány minden leírásnál jobban mutatja mennyire jó helyen áll majd a Metrodom Green.
 
 
Kövesse élőben az építkezést!

Kövesse élőben az építkezést!

Metrodom Green

2022.11.10

Az átláthatóság jegyében, többi társasházunkhoz hasonlóan, a Metrodom Green felépítését is élőben közvetítjük. Első webkameránk már megkezdte működését, az adást ezen az oldalunkon keresztül láthatják az érdeklődők a nap 24 órájában. Jelenleg egyébként a cölöpözés zajlik, amiről hamarosan külön bejegyzésben osztunk meg bővebb információkat.

Átvettük a European Property Award díjait

Megtartották a European Property Award idei londoni díjátadóját, ahol a Metrodom képviseletében generálkivitelezőnk ügyvezetőjeként Kiss Gábor, illetve a fejlesztésekért is felelős műszaki osztályunk vezetője, Pongrácz Tamás vették át a Metrodom Green, illetve a Metrodom River díjait. A Metrodom Panoráma után így ez a két új lakóparkunk is a legmagasabb szintű elismerésben részesült, jól mutatva a Metrodom meghatározó súlyát, a különleges és innovatív ingatlanfejlesztésben.

Megkezdődött a kivitelezés

Megkezdődött a kivitelezés

Metrodom Green

2022.10.04

Elkezdődtek a földmunkák a Metrodom Green telkén, amivel hivatalosan és a gyakorlatban is megindult a kivitelezés. Az értékesítés megkezdésére még egy kicsit várni kell, terveink szerint ingatlanlistánk árakkal és alaprajzokkal jövő év elején lesz elérhető a honlapon. A lakóparkról részletesebb információkat addig is ezen az oldalon találnak. 

Tudjon meg többet a Metrodom Greenről!

Metrodom Green

2022.09.19

Az érdeklődők mostantól részletesen is megismerkedhetnek a hamarosan induló Metrodom Green különlegességeivel és érdekességeivel. Honlapunknak erre az oldalára kattintva mindent megtudhatnak az épületről, a lakópark szolgáltatásairól, és műszaki tartalmáról. A lakáslistára és az alaprajzokra néhány hetet még várni kell, addig is ingatlantanácsadóinknál érdemes tájékozódni.

Már megtekinthető a Metrodom Green mintalakása

Metrodom Green

2022.09.05

A Metrodom Green építése még csak most kezdődik meg, de a szomszédos Bárd u-ban lévő, szintén általunk épített épületben már megtekinthető a mintalakás. Itt élőben lehet látni, milyen műszaki tartalommal készülnek a lakások, meg lehet nézni, sőt, kipróbálni a Metrodom Green olyan innovatív megoldásait, mint a mennyezeti hűtés-fűtés, az okosotthon-rendszer, az elegáns, üveg okos-villanykapcsolók, vagy az alapfelszereltséghez tartozó motoros redőnyök. A mintalakás megtekintésére ingatlantanácsadóinkkal tudnak időpontot egyeztetni.

Október 3-án kezdődik a kivitelezés

Október 3-án kezdődik a kivitelezés

Metrodom Green

2022.09.03

Kitűztük a Metrodom Green kivitelezésének kezdőnapját, október 3-án, kezdődnek meg a munkálatok. A különösen innovatív, AA-s energiahatékonyságú lakóparkról honlapunknak ezen a folyamatosan bővülő oldalán, illetve ingatlantanácsadóinktól tud tájékozódni. Az értékesítés megkezdésére egy kicsit még várni kell, de akik regisztrálnak ingatlantanácsadóinknál, biztosan az elsők között fogják megkapni a teljes árlistát.

Elsőként a Metrodomtól: minden gépkocsibeállónál alapfelszereltség az elektromosautó-töltő

Elsőként a Metrodomtól: minden gépkocsibeállónál alapfelszereltség az elektromosautó-töltő

A fenntarthatóság iránti elköteleződésünk minden új lakóparkunk tervezésénél elsődleges szempont. Házaink innovatív műszaki tartalma most újabb, kiemelten fontos elemmel bővül, a közepes, illetve nagyobb (80 lakás felett) méretű lakóparkok esetén először a Metrodomnál lesz minden gépkocsibeálló alapfelszereltsége az elektromosautó-töltő. 

Kezdődik a bontás

Hozzáláttunk a Metrodom Green telkén a Vágóhíd és Vaskapu utca sarkán a régi ipari épületek bontásához. Itt korábban egy műanyaggyár működött, de az elmúlt évtizedben már csak raktározásra, irodáknak használták a hajdani csarnokokat. Az építkezés várhatóan tavasszal kezdődik, a Metrodom Greenről pedig ezen az oldalon már néhány érdekes részletet is megosztunk az érdeklődőkkel.

Az utolsó City Home lakások

Lassan az utolsó lakások is elfogynak a City Home-on, jelenleg már csak ez a néhány lakás maradt a kínálatban. Általános jelenség, hogy alig vannak azonnal költözhető lakások, melyekre például a Zöld Otthon Hitelprogramot igénybe lehetne venni. Aki tőlünk szeretne a IX. kerületben lakást vásárolni, annak még fél évet kell várnia a Metrodom Green indulására, ahol terveink szerint 2024-ben kezdődhetnek majd meg az átadások.