Szeptember 1. - kezdődnek az átadások!

Szeptember 1. - kezdődnek az átadások!

Mindig külön öröm számunkra, amikor elkészül egy épületünk. A Madarász38-on ez augusztus végén fog megtörténni, szeptember 1-től pedig megkezdjük a műszaki átadásokat, melyeket még abban a hónapban be is fejezünk. A konkrét időpontról és a tudnivalókról ügyfeleinket a jövő héten (postai) levélben tájékoztatjuk majd. 

Kész az új utca

Befejeztük a City Home L épülete mentén húzódó, a Mester utcáról nyíló új utcaszakaszt. A közeljövőben ez egy zsákutca lesz, amelyről a pinceszinti teremgarázs egyik lejárója nyílik, de a szabályozási terv szerint továbbépítésre kerül a Nádasdy utcáig, és a már megépített H-I-K ütemek mellett haladó szakaszhoz csatlakozva fogja elérni majd a Vaskapu utcát.

Készülnek a járdák

Ahogyan a lenti képen is látható, megkezdtük a járdák és gépkocsibeállók építését. Elsőként a közvetlenül a falak mentén futó járdák készülnek el, ezek kivitelezését a Mester, illetve a Máriássy utcák felől is látni lehet majd.

Így állnak az előterek

Az előterek kialakítása minden házunknál a kivitelezés végére marad, amikor már a legtöbben levonultak. A City Home két ütemén összesen 3 előtér lesz, ebből a Mester utcán található az attraktív főbejárat, ahol a portaszolgálat is működik majd. Itt már végeztünk a gipszkartonos munkákkal, beépítettük a postaládák fogadókeretét, a falak pedig megkapták az első festékréteget. Jelenleg a lámpákat szereljük, augusztusban pedig a házban utolsó helyiségként, itt is megtörténik a hidegburkolás.

Állványmentes a ház

City Home L

2020.07.14

A City Home L épületén mindenhonnan lekerültek az állványok a Mester utcai homlokzatról épp úgy, mint a kertre néző falakról. Augusztus elejére várhatóan az M épületről is eltűnnek az állványok, és kialakul az egységes, végleges homlokzati kép. 

Fotókon a klubház és a tetőterasz

Tetőterasz: utolsó simítások

A tetőn teljesen elkészült a klubház, már a csillárok, függönyök, valamint a bútorok nagy része is a helyére került. A tetőteraszon is a befejező munkák folynak, a melegburkolat lerakása és a növénytelepítés befejeződött, a pergolák is elkészültek, jelenleg a kültéri lámpákat szereljük. Hamarosan fotókon is megmutatjuk, milyen fantasztikus lett a tetőterasz.

Kész a hidegburkolás

Legalábbis a lakásokban, ahol az utolsó burkolók is levonultak. A munkájuk azonban ezzel még nem fejeződött be, az erkélyeken még folyik a padlólapok lerakása, és a lépcsőházakból is hiányzik még a teljes burkolat. Utóbbi csak majd az építkezés legvégén kerül lerakásra, amikor a munkások javarésze már elhagyta az épületet.

Darubontás

Befejeződtek a kertészeti munkák a tetőkön, a daru utoljára a közösségi tetőterasz, illetve a klubház  bútorait emelte fel a ház tetejére. Ahogy a kameránkon keresztül, illetve a lenti fotón is látható, hozzáláttunk a daru lebontásához, amit az egész építkezéshez hasonlóan élőben követhetnek az érdeklődők.

Készülnek az előterek

A City Home L-M épülettömbjének három bejárata, illetve azokhoz kapcsolódó előtere is van. Közülük azonban egyértelműen kiemelkedik a Mester utcai főbejárat 7 méteres belmagasságú impozáns terme - mely a lenti látványterven is látható -, ahol a portaszolgálat is működik majd. Az épületnek szinte ez az utolsóként elkészülő része, de már itt is túl vagyunk a vakoláson, festésen, és most a gipszkartonozási munkák, a vezetékek behúzása is befejeződött.