Megkezdődött a beköltözés

Megkezdődött a beköltözés

Megkezdődtek az átadások, a folyamatosan érkező új lakókat már valódi karácsonyi hangulat fogadja a házban. December 21-ig (az idei utolsó átadási napunk) várhatóan a lakók többségének átadhatjuk lakása kulcsait és az ünnepeket a lehető legtöbben tölthetik majd új otthonukban. 

Vízparti ütem: folynak az előkészületek

Az első két ütem kivitelezési munkáival párhuzamosan folynak a harmadik (C ütem) előkészületei is, melynek épületei közvetlenül a Duna-parton fognak állni. Az építési engedély már megvan, a kiviteli tervek készülnek, maga a kivitelezés pedig terveink szerint valamikor az év végén fog indulni, amikor az első két ütem már szerkezetkész lesz. 

Ilyen lesz a kilátás

Nagyjából egy év múlva a Metrodom Riveren már a harmadik, közvetlenül a Duna-parton álló ütem kivitelezése és értékesítése kezdődik meg. Mivel sokakat érdekel, milyenek lesznek az itteni lakások, illetve milyen lesz a panoráma, ezért virtuálisan berendeztünk egy 9. emeleti lakást (B épület 901), nem feledkezve meg a látványról sem, melyet a majdani lakók élvezhetnek majd. A képek az alábbiakban tekinthetők meg.