Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval, valamint akár további milliós árkedvezménnyel!

Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval, valamint akár további milliós árkedvezménnyel!

Vásárolja meg álmai otthonát a XI. kerület egyik leggyorsabban fejlődő részén, a Metrodom River lakóparkban!

Jelen akciónk keretében ez az álom pedig még inkább vonzó lehet, hiszen amennyiben most vásárol a Metrodom River lakóparkban lakást, megajándékozzuk egy autóbeállóval. Amennyiben Ön szakaszos fizetési ütemezést* választ, további árkedvezményhez juthat, melynek minimum értéke 2,5 millió Ft.

Folytatás ...

Készül az alaplemez

A cölöpözés illetve a fejtömbök elkészülte után sorba öntjük ki a vasbeton alaplemez újabb és újabb szakaszait. Az elmúlt napok folyamatos esőzése megnehezítette a dolgunkat, a szárazabb időben viszont reményeink szerint tovább gyorsulhat a munka.

Állítjuk a toronydarut!

Hozzáláttunk az első toronydaru felállításához, a látványos munka jól nyomon követhető webkameránkon keresztül. Januárban már az alaplemez egymást követő szakaszaival kezdődik a 2023-as év, és, ha az időjárás is kedvező lesz, még a télen nekilátunk a szerkezet építéshez is. 

Készülnek a fejtömbök

A héten hozzáláttunk az egyes cölöpcsoportokat összefogó vasbeton fejtömbök készítéséhez, ez a munkafolyamat is jól követhető webkameránkon keresztül. A fejtömbök készítésével várhatóan még idén, a karácsonyi munkaszünet előtt végzünk, ami után már az alaplemez készítése következik. 

Zajlik a cölöpözés

A föld kitermelése után, még október végén hozzáláttunk a cölöpalap készítéséhez. A cölöpök helyben készülnek, a talajba fúrt 9-12 méteres lyukakat öntjük ki betonnal. A cölöpök hármas-négyes csoportokban kerülnek egymás mellé, ezek szolgálnak majd a készülő vasbeton pillérek alapjául.

Átvettük a European Property Award díjait

Megtartották a European Property Award idei londoni díjátadóját, ahol a Metrodom képviseletében generálkivitelezőnk ügyvezetőjeként Kiss Gábor, illetve a fejlesztésekért is felelős műszaki osztályunk vezetője, Pongrácz Tamás vették át a Metrodom Green, illetve a Metrodom River díjait. A Metrodom Panoráma után így ez a két új lakóparkunk is a legmagasabb szintű elismerésben részesült, jól mutatva a Metrodom meghatározó súlyát, a különleges és innovatív ingatlanfejlesztésben.

Több mint 50 lakás az előértékesítésben

Folynak a földmunkák

Mélyül a gödör, folyamatosan dolgoznak a munkagépek a föld kitermelésén. Bár a lakópark alatt egyetlen pinceszint lesz, így is mintegy fél hektárnyi területen kell kitermelnünk a földet, hogy hozzáláthassunk az alapozáshoz, nem csak az október de a novemberi hónap is leginkább ezzel fog telni.