Mindenkinek jól jöhet plusz egy szoba!

Mindenkinek jól jöhet plusz egy szoba!

Vásároljon lakást Metrodom River lakóparkunkban most szobánként 5 millió Ft kedvezménnyel, és váltsa valóra álmait prémium környezetben! Legyen szó gyerekszobáról, dolgozószobáról, gardróbról vagy egy olyan helyiségről, ahova bármikor visszavonulhat egy kicsit relaxálni, nyári akciónk keretén belül most könnyedén megvalósíthatja elképzeléseit. A részletekért kattintson ide vagy keresse ingatlantanácsadóinkat. Az elérhető lakások listáját itt találja.
Folytatás ...

Kezdődik a parkettázás az 1.emeleten

Június 14-én, pénteken végre megkezdődnek a parkettázási munkálatok a Metrodom Green 1. emeletén.  Az építkezés ezzel újabb, igazán látványos mérföldkőhöz érkezett, amely meghatározó lépés a belső terek kialakításában A parkettázás minősége kiemelt fontosságú, hogy a lakások a lehető legszebb formájukat nyerjék el. Hamarosan a többi emeleten is megkezdődnek hasonló munkálatok.

Parkettaválasztás a felsőbb szinteken

A hidegburkolás már a 7. emeleten folyik, az alsóbb szintek lakásaihoz pedig már a parkettát és a beltéri ajtókat várjuk. Az A lépcsőház 7-10., illetve a B lépcsőház 9-10. emeletein lakást választó ügyfeleinknek a következő hetekben még van lehetőségük, hogy döntsenek a parkettáról és az ajtókról, a kínálatot itt lehet megtekinteni. 

Burkoljuk a folyosókat

A lakásokban lassan a vége felé közeledik a hidegbukolás, jelenleg a 8-9. emeleteken dolgoznak a mesterek. Ezzel párhuzamosan az alsóbb szinteken lévő folyosókon is megkezdődött a padlólapok lerakása, párhuzamosan pedig a folyosói álmennyezetek kiépítése. 

Nézd meg a legfelső emelet lakásait

Klinkertégla a homlokzaton

Az utcai homlokzatokon hozzáláttunk a klinkertégla burkolat felragasztásához, mely a Metrodom Green egyik stílusbeli kulcseleme. A klinkertéglával, melyet a szomszédos Metrodom City Home lakóépületein is használtunk, a környék korábban itt állt ipartelepek, gyárak emlékét idézzük meg.

Növényrács a homlokzaton

Folyamatosan szereljük a magas épületszárnyak homlokzatára a növények számára a rácsokat. A növények amúgy már egy éve fejlődnek a kertészetben, és terveink szerint már idén beültetjük őket végleges helyükre. 

Kezdődik a színezés

Jól halad a hőszigetelés, az épület egyre nagyobb részét borítja kőzetgyapot, illetve polisztirol. A már elkészült részeken a héten megkeződik a homlokzat színezése, azaz a hőszigetelésre egy vékony nemesvakolat réteg kerül. 

Véget ér a vakolás

A 9. emeleti lakásokban végéhez közeledik a vakolás, a nyomában pedig megkezdődik az esztrichezés. Terveink szerint május végére a 10. emeleten is elkészül mind a vakolás, mind az esztrichezés.

Szereljük a Villeroy&Boch szanitereket

Megkezdődött a gépészeti végszerelés, melynek keretében a fürdőszobákban a helyükre kerülnek a szanterek és csaptelepek. A szaniterek a német Villeroy&Boch-tól érkeznek, a modern és elegáns mosdókat úgy választottuk ki, hogy könnyen alájuk lehessen építeni akár egyedi, akár kész mosdószekrényt, ahogyan az a lenti képen is látható. 

Hidegburkolás a nyolcadikon

Lassan a vége felé közeledik a lakásokon belül a hidegburkolás, a csempézés már a 8. emeleten jár. Terveink szerint tavasszal a lakásokban befejeződik ez a munkanem, ezt követően a folyosókon és a lépcsőházakban folytatják a burkolók a munkát. 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL